Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Gourmetmiddag for 2

Forkæl sanserne med en 3-retters gourmetmiddag for 2 personer på Restaurant Kongsnæs, som byder på en fantastisk panoramaudsigt

Gør weekenden ekstra særlig

Det er skønt at have weekend, så hvorfor ikke fejre det med manér?

Restaurant Kongsnæs er et spisested, der med sine velhængte amerikanske oksebøffer og særdeles dygtige kok lægger op til uforglemmelige stunder i gastronomiens tegn.

Nu kan du og en heldig ledsager give jeres smagssans en oplevelse, for denne deal byder nemlig på en 3-retters gourmetmiddag for 2.

Glæd jer til:

En vidunderlig 3-retters menu for 2 personer, der gælder fredage eller lørdage på Restaurant Kongsnæs:

  • Røger laks  
  • Oksemørbrad med tilbehør  
  • Himmelsk isdessert a la Kongsnæs  

En gennemført aften

Ud over en eminent 3-retters menu af de bedste råvarer kan I glæde jer til en smuk panoramaudsigt over det idylliske Grønsund, der vil føje ekstra charme til jeres aften.

Hvad end du er i humør til en stille og romantisk middag i stearinlysenes skær med din bedre halvdel eller vil samle familie eller venner til en festlig aften, kan du få lige det besøg, du ønsker.

Køb op til 4 værdibeviser og overrask med en skøn og velsmagende middag, I sent vil glemme. Men skynd dig - der er nemlig kun 50 værdibeviser på højkant.

Velbekomme!

Deal.dk er alene formidler af dette tilbud.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail