Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Frokost med udsigt

Nyd en skøn søndagsfrokost med en smuk udsigt, når Restaurant Harmonien i Rødvig Stevns inviterer indenfor

Alle søndagsfavoritter

Restaurant Harmonien ligger i charmerende og historiske lokaler i Rødvig Stevns. Her kan du nyde en veltilberedt frokost med masser af frokostkræs lavet udelukkende af friske råvarer.


Du kan samle appetit til måltidet med en spadseretur langs naturskønne Stevns Klint, der ligger nær Restaurant Harmonien.


Du får:

  • Søndagsfrokostbuffet på Restaurant Harmonien 

Værdibeviset gælder for 1 person, men du er velkommen til at købe flere, så du kan invitere familien på en dejlig weekendfrokost i hyggelige omgivelser.


Masser af seværdigheder

Området omkring Rødvig Stevns byder på et væld af spændende seværdigheder. Du kan besøge Koldkrigsmuseet Stevnsfort, Stevns Klint med det smukke fyr på toppen eller det historiske Boesdal Kalkbrud.


Lokale ildsjæle

Restaurant Harmonien har eksisteret siden 1888 og været et højt elsket samlingspunkt for borgere fra alle samfundslag. I 2008 gik en håndfuld lokale Rødvig-borgere sammen og ombyggede den vellidte restaurant, som i dag fremstår lys og varm. Særligt spektakulær er den vidunderlige udsigt ud over Østersøen, som er perfekt i samspil med stedets kærlighed for formidable, kulinariske oplevelser.


Velbekomme og god fornøjelse :-)

Deal.dk er alene formidler af dette tilbud.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail