'Dansk vinaften' og 4 retter
VinoVærdsat præsenterer det bedste inden for kokkekunsten og dansk vin med deres 'Danske vinaften'' og 4 retter.
Tag med på en kulinarisk restaurantoplevelse på VinoVærdsat med deres arrangement 'Dansk vinaften' Her bliver danske råvarer til moderne kreationer i denne 4-retters menu, der på smukkeste vis komplimenteres af en dansk vinmenu.
Du får en aften fyldt med smagsindtryk og skal nyde nogle af Danmarks mest fantastiske vine. De kompetente mad- og vinelskere hos VinoVærdsat har nøje udvalgt de bedste danske vine, der perfekt komplementerer menuen, der er lavet med lokale råvarer og en god portion kærlighed.
Gå ikke glip af chancen for at forkæle dine smagsløg og oplev, hvad dansk gastronomi og vin kan præstere, når tradition og innovation smelter sammen i en uforglemmelig kulinarisk oplevelse. Aftenen gennem bliver retterne og vinene på fornemmeste vis præsenteret, så din restaurantoplevelse bliver fuldendt.
Du får:
- 'Dansk vinaften' på VinoVærdsat: 4-retters middag og dansk vinmenu
DEALpris 469 kr. Normalpris 745 kr. Spar 37 %
Vælg mellem følgende datoer:
- Torsdag den 30. januar 2025 kl. 18.00
- Torsdag den 27. februar 2025 kl. 18.00
- Torsdag den 27. marts 2025 kl. 18.00
- Torsdag den 24. april 2025 kl. 18.00
- Torsdag den 29. maj 2025 kl. 18.00
- Torsdag den 26. juni 2025 kl. 18.00
Må vi præsentere aftenens menu...
- Den 30. januar og 27. februar 2025:
- Forret
Torsk – Vintergrønt – Spæk – Beurre Cancalaise
Brød og tilbehør - Mellemret
Mørk Mumme – Beder – Gulerod – Rosmarin - Hovedret
Kalv – Svampe – Løg – Pommes Aligot - Dessert
Æble – Citron timian – Karamel – Creme Fraiche
- Forret
- Den 27. marts og 24. april 2025:
- Forret
Rødspætte – Røget smør – Stikkelsbær – Svampe
Brød og tilbehør - Mellemret
Havgus – Løg – Bouillon - Hovedret
Farseret okse – Ramsløg – Rødbede – Brunet smør - Dessert
Pære – Vanilje – Earl grey – Creme Caramel
- Forret
- Den 29. maj og 26. juni 2025:
- Forret
Kammusling – Glaskål – Ærter – Ajo Blanco
Brød og tilbehør - Mellemret
Crepe – Jordskok – Vesterhav - Hovedret
Unghane – Pistou – Grønne asparges – Frikasse - Dessert
Ananas – Rom – Kokos – Citrus
- Forret