Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

1 times Airsoft event

NYHED: Giv vennerne kamp til stregen med 1 times Airsoft spil på Danmarks største indendørs bane hos ActionFactory.

1 times Airsoft event

NYHED: Giv vennerne kamp til stregen med 1 times Airsoft spil på Danmarks største indendørs bane hos ActionFactory.

Skyd jeres julefrokost, polterabend eller fødselsdagsfest i gang på den fedeste måde med denne fuldtræffer af en deal. For under 100 kroner pr. person får I en hel time fyldt med adrenalinsus, taktik, teamwork og sjov hos ActionFactory.

 

Airsoft er en actionfyldt aktivitet lidt ligesom paintball, men i stedet for maling bruges der 6 mm plastik- eller biologisk nedbrydelige kugler, som gør mindre ondt at blive ramt af.

 

ActionFactory har en 2.000 kvm bane under tag med røgmaskiner og fede omgivelser, som I kan leve jer ind i og slå jer løs på. De stiller både hovedbeskyttelse, holdarmbånd, våben, kugler og spilinstruktør til rådighed, så alt I skal gøre er at møde op i almindeligt tøj og evt. en tyk trøje samt handsker - og bare give den gas!

 

Du får:

  • 1 times airsoft event for 1 person inkl.:
    Grundig gennemgang af våben
    Leje af gevær
    Leje af batteri
    Leje af maske
    Fri benyttelse af kugler
    Spilinstruktør

DEALpris 99 kr. Normalpris 270 kr. Spar 63 %

 

Der skal købes og indløses minimum 6 værdibeviser pr. gang. Hvis I ønsker at spille i fx 2 eller 3 timer, så skal I bare købe hhv. 2 eller 3 værdibeviser pr. person.

 

Om Airsoft hos ActionFactory

Hos ActionFactory i Ribe er du sikker på, at faciliteterne er i top, og at papirerne er i orden, det vil sige at banerne er politi-godkendte og korrekt forsikret. 

 

Det er super nemt at komme i gang med Airsoft, og I bliver selvfølgelig taget godt i hånden af en spilinstruktør, som også viser jer, hvordan våbnene virker. 

 

Instruktørerne har mange års erfaring med Airsoft branchen i Danmark, og så er meget passionerede i sporten. Derfor er du også garanteret masser af spændende spil og gode gamemodes, når du besøger ActionFactory.

 

Airsoft event

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail