2-retters kvalitetsmiddag
Hos hyggelige Mitchell`s centralt i Odense får du en valgfri 2-retters menu, hvor gode råvarer og kvalitet er i fokus.
Kærlighed, gode råvarer og omhu - med andre ord, kvalitet fremfor kvantitet, er udgangspunktet i alt hvad de engagerede og kompetente ejere og medarbejdere hos Mitchell's gør.
Dette kan du opleve, når restauranten inviterer på en 2-retters menu, du selv sammensætter - vælg en hovedret og en forret eller dessert.
Hos Mitchell's står det tydeligt for dig, så snart du træder inden for i restauranten, at bestyrerne, Dan og Caren, har lagt masser af kærlighed i maden og restauranten. Og der er ingen tvivl om, at de altid søger at give dig en gennemført restaurantoplevelse - og derfor, lader vi dem selv stå for resten af præsentationen.
"Her på Mitchells ved vi, at gode retter kræver tid. Vi er stolte af at levere en høj kvalitet inden for gastronomiske oplevelser, som er skabt med lokale og sæsonbetonede råvarer.
Alt er naturligvis lavet fra bunden med kærlighed, ligesom det skal være!"
Du får:
- 2-retters valgfri menu (1 hovedret og 1 forret eller dessert)
DEALpris 199 kr. Normalpris op til 388 kr. Spar op til 48 %
Vælg mellem disse retter:
- Forretter:
- Smørstegte kammuslinger
Serveres i en fyldig og aromatisk estragonsauce - Rødbede Tartar
Serveres med friske æbler og ostecreme - Scotch æg af vagtel
Kogt vagtelæg omgivet af krydret hakket svinekød, paneret i brødkrumme serveret med syrlig sennepsaioli og æblesalat
- Smørstegte kammuslinger
- Hovedretter:
- Shepherd’s Pie
Serveres med mørt lammekød i smagfuld sauce med grøntsager, toppet med cremet kartoffelmos. - Stegt og marineret kalkun
Serveres med svampe og porrer i cremet flødesauce med et strejf af hvidvin. - Gourmet Fish´n´Chips
Sprødstegt torsk i let og luftig øldej serveret med gyldne, sprøde chips og saucetartar og karamelliseret citronskive - Ribeye (+100 kr. som betales direkte til restauranten)
250g Black Angus okse-ribeye steak serveres med dagens kartofler
- Shepherd’s Pie
- Desserter:
- Æble tærte
Klassisk æbletærte toppet med mazarin og karamelliseret hasselnødder og serveres med creme fraiche - Sticky Toffee Pudding
En fugtigt daddel pudding med dyb karamelliseret smag og serveres med creme anglaise - Pære Belle Hélène
Klassisk dessert med syltet pære som serveres med vaniljeis og overdrysset med mørk chokolade
- Æble tærte