Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Oksemørbrad inkl. dessert

Kompasset og Trekroner byder på oksemørbrad og dessert - den fantastiske udsigt og hyggelige stemning er ganske gratis.

Oksemørbrad inkl. dessert

Kompasset og Trekroner byder på oksemørbrad og dessert - den fantastiske udsigt og hyggelige stemning er ganske gratis.

To af Faaborgs hyggeligste og mest velbesøgte DEAL-restauranter står klar med en velsmagende og mør deal til dig. Lige nu får du nemlig oksemørbrad med lækkert tilbehør og dessert for KUN 199 kr.

Du vælger selv om du ønsker den ultimative havnehygge og udsigt hos Restaurant Kompasset eller historiske omgivelser hos Faaborgs ældste beværtning, Restaurant Trekroner. 

 

Du får:

  • 200 g oksemørbrad - baconsvøbt medaljon, brasede kartofler, sauce og salat
  • Dessert
    DEALpris 199 kr. Normalpris 388 kr. Spar 48 %

 

Historiske rammer hos Trekroner

Restaurant Trekroner er Faaborgs ældste og mest stemningsfulde beværtning. Lige siden 1821 har stedet betjent alskens godtfolk, og restaurantens historiske vingesus kan i dén grad mærkes, når man træder ind i de gamle og historiske lokaler. 

 

Med udgangspunkt i de gamle, danske madtraditioner, videreudvikler Restaurant Trekroner de traditionelle opskrifter og tager dem med ind i nutiden. Der er fokus på kvalitet og detaljer, så restaurantens gæster altid er sikret en skøn og udsøgt madoplevelse. 

 

Havnehygge hos Kompasset

KOmpasset Det er ikke kun, mens du er til bord, du kan nyde Faaborgs hyggelige havneområde og udsigten. Bilen kan du med fordel placere på de nærliggende parkeringspladser, da det er oplagt med en rolig slentretur langs havnefronten i den friske havluft enten før eller efter middagen. 

Oksemørbrad inkl. dessert

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail