Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Valgfri søndagsfrokost

Slut ugen af med en god frokost i de skønneste omgivelser hos Restaurant Kompasset med udsigt til Faaborg Fjord.

Valgfri søndagsfrokost

Slut ugen af med en god frokost i de skønneste omgivelser hos Restaurant Kompasset med udsigt til Faaborg Fjord.

Restaurant Kompasset byder på god stemning og varme til efteråret og de spæde vinterdage, når de inviterer dig inden for til en klassisk frokostanretning. Du vælger selv mellem 3 retter, der alle er lavet efter restaurantens solide madtraditioner, hvor råvare og håndværk er i centrum.

 

Frokosten nyder du naturligvis i de smukkeste omgivelser, da restauranten ligger på 1. sal kun et stenkast fra Faaborg Fjord - og uanset hvor du er placeret i den hyggelige restaurant, kan du skue udover den blå fjord. 

 

Du vælger mellem:

  • Æggekage inkl. isdessert
    Serveres med spæk, tomater, purløg, brød, sennep og rødbeder

  • Lakseanretning med håndpillede rejer
    Færøsk laks med håndpillede rejer, frisk icebergsalat, honningristede peanuts, ananas, cherrytomater, friskbagt brød og smør

  • Pariserbøf
    200 g bøf, frisk peberrod, kapers, rødløg og rødbeder. Serveres på groft toastbrød - æggeblommen kommer i glas ved siden af

DEALpris 109 kr. Normalpris op til 248 kr. Spar op til 56 %

 

Perfekt til en slentretur...

Det er ikke kun, mens du er til bord, du kan nyde Faaborgs hyggelige havneområde og udsigten. Bilen kan du placerer på de nærliggende parkeringspladser, så det er det er oplagt med en rolig slentretur langs havefronten i den friske havluft enten før eller efter middagen. 

 

Søndagsfrokosten er perfekt i mange anledning - uanset om der er fokus på weekendhyggen, om vennerne skal forkæles eller om du har fødselsdag. Du må købe alle de værdibeviser, du ønsker, så alle dem, du holder af, kan komme med dig ud og nyde en lækker frokost. 

 

 

 

Valgfri søndagsfrokost

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail