Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Sommermagi hos Mortens Kro

Find dit fineste sommeroutfit frem og match Mortens Kro, deres hyggelige gårdhave og deres lækre og lette sommermenu.

Sommermagi hos Mortens Kro

Find dit fineste sommeroutfit frem og match Mortens Kro, deres hyggelige gårdhave og deres lækre og lette sommermenu.

Mortens Kro inviterer på appetizer og tre retter i deres hyggelige gårdhave. En ægte sommermenu, hvor elementer som grønlandske pil-selv rejer, nye kartofler fra Vildmosen og lokale jordbær løfter din madoplevelse til den høje standard, Mortens Kro er kendt for.

 

Morten og hans team har i over 26 år arbejdet hårdt for at give deres gæster en ypperlig, gastronomisk oplevelse. Alle, der har besøgt Mortens Kro, ved, at de løfter standarden, og Mortens Kro er uden tvivl en af Aalborgs mest kendte og anerkendte restauranter.

 

Du får: 

 • Appetizer:
  • Skål med grønlandske pil-selv rejer, citron og hjemmerørt tomatmayonnaise

 • Forret:
  • Coppa (saltet og tørret nakkefilet) af vildsvin fra Thy serveret i tynde skiver med komprimeret vandmelon, basilikumpesto og flager af midsommerost fra Thise mejeri

 • Hovedret:
  • Grillet kalkuncuvette barbecue style serveret med nye kartofler fra Vildmosen, syltede sommeragurker, rabarberkompot,  romainesalat og barbecuesauce

 • Dessert:
  • Lokale jordbær gratineret med sauce saybayonne med vanilje og lun sauce af rabarber fra Dybvad

DEALpris 328 kr. 

 

En ægte gårdhave-deal

Alt i denne deal dufter skønt af sommer. Udover de lette og friske smage og sammensætningen af menuen, så skal du nyde den i Mortens Kros hyggelige og charmerende gårdhave. 

 

Måske du har besøgt Mortens Kro og oplevet hvordan lokation, indretning og Mortens klassiske kreationer tilsat masser af moderne noter går op i en højere enhed. Kombinationen mærker du lige så tydeligt, når du ankommer til gårdhaven - og kan opleve den særlige "Mortens Kro-stemning" med udsyn til Aalborg gamle bydel. 

 

Og skulle det danske sommervejr ikke være med jer den dag? Spørger du... Så inviterer Morten naturligvis indenfor. 

 

Anmelderrost 

Mortens Kro har vundet Årets Bo & Spis-adresse 2022. Prisen uddeles af Den Danske Spiseguide, som regnes for at være den danske pendant til den franske Guide Michelin.

 

Den Danske Spiseguide siger om Mortens Kro: 

"Når æstetik, rummelighed og design møder gastronomi, der er i særklasse fra morgen til aften, og en atmosfære af personlig omhu for gæstens ve og vel, er Mortens Kro - Restaurant & Boutiquehotel i særklasse."

 

Morten Nielsen er også tildelt Den Danske Spiseguides Ærespris 2022 samt hædersprisen Kokkenes Kok 2021 af Fonden Dansk Gastronomi, der b.la. skriver: 

"Morten ”kok” Nielsen er en legende og en institution i Nordjysk gastronomi.  En sand pionér, der om nogen har været med til at holde den gastronomiske fane tårnhøjt i det nordjyske gennem mere end 30 år."

 

 

 

 

Sommerlækker menu

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail