Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Hotel Juelsminde Strand

1-2 overnatninger i den fine havneby ved Kattegat inkl. 4-retters middag. Pris for 2 personer.

Hotel Juelsminde Strand

1-2 overnatninger i den fine havneby ved Kattegat inkl. 4-retters middag. Pris for 2 personer.

Der var engang, hvor der sejlede færger fra Juelsminde til både Bogense og Kalundborg. Det gør der ikke mere, men det er forklaringen på, at den østjyske ferieby i dag har en hyggelig havn, der er større end Juelsmindes størrelse umiddelbart lægger op til.

 

Ikke langt fra havnen finder I fine Hotel Juelsminde Strand, der har en billedskøn beliggenhed ved den smukke, naturrige Tofteskov og med udsigt til både byen, havnen og Kattegat.

 

Særligt for dette ophold:

 • Opholdet inkluderer en 4-retters middag
 • Hotellet ligger omgivet af Tofteskoven og i gåafstand til strand, havn og Juelsminde centrum
 • Gode muligheder for både natur- og kulturoplevelser i nærområdet

 

Vælg mellem følgende ophold:

1 overnatning:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse (140 cm seng) 
 • 4-retters middag
 • Morgenmad

DEALpris 1.198 kr.  

 

2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse (140 cm seng)
 • 4-retters middag første aften
 • 2-retters middag anden aften
 • Morgenmad

DEALpris 1.598 kr.

 

Prisen er for 2 personer. 

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med den 31. marts 2025. 

 

Vær opmærksom på, at opholdet ikke kan indløses ved specialarrangementer. 

 

Tillæg og tilkøb 

 • Weekendtillæg fredage og lørdage: 75 kr. pr. person pr. overnatning
 • Højsæsonstillæg i perioden fra den 16. juni til og med den 30. september 2024: 200 kr. pr. person pr. overnatning 
 • Dobbeltværelse (med dobbeltseng): 300 kr. pr. overnatning
 • Dobbeltværelse (med dobbeltseng) med udsigt: 400 kr. pr. overnatning
 • Familieværelse: 400 kr. pr. overnatning (børn under 12 år halv pris, børn under 3 år gratis i forældres seng)
 • Kæledyrstillæg: 200 kr. pr. ophold
 • Ekstra opredning: 250 kr. pr. overnatning

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Hotel Juelsminde Strand

Hotel Juelsminde Strand ligger i naturskønne omgivelser omgivet af Tofteskoven og i gåafstand til strand, havn og centrum i Juelsminde by. Der er gode muligheder for at slentre en tur, samle lidt appetit og nyde livet i de fine omgivelser. 

 

Beliggende tæt på kysten kan I ane havet, mens I spiser i hotellets restaurant, Restaurant Færgegaarden. Restauranten byder på en oplevelse, hvor mad, atmosfære og naturen forenes. Køkkenet hylder de lokale og friske ingredienser - fra havets fisk og skaldyr til møre steaks og appetitlige vegetariske valg, sammensætter kokkene måltider med en dedikation til kvalitet og smagsfuldhed, rodfæstet i den traditionelle danske madkultur.

 

Sådan skal I bo

Hotel Juelsminde Strand har 70 værelser. Alle værelser har eget bad/toilet og udstyret med tv samt gratis wi-fi. Hårtørrer kan lånes i receptionen. Jeres værelse er udstyret med en 140 cm seng. Mod tillæg har I mulighed for at opgradere til et dobbeltværelse med dobbeltseng eller til et værelse med udsigt ned over byen og ud til Kattegat. 

 

Om området

Juelsminde ligger ud til Kattegat, lige nord for Vejle Fjords udmunding og i et område, der er én stor invitation til at køre en tur. Glæd jer til at opleve området omkring Juelsminde, hvor der er rig mulighed for at stoppe op og betragte vandet eller bare nyde udsigten til de mange skove og marker i passerer på vejen.

 

Ingen tur til Juelsminde er komplet uden en tur ned til havnen eller stranden, som hører til blandt de bedste i Jylland. Er vejret til det, er det oplagt at få dyppet tæerne, nyde en is og kigge på de mange lystbåde, der ligger i byens havn. Og på vejen til eller fra vandet, kan I slå et slag forbi det fine udvalg af specialbutikker, der ligger i byens centrum.

 

I og omkring Juelsminde er der også rig mulighed for at smage på lokalproducerede specialiteter. På havnen finder I Juelsminde Fisk, der foruden frisk fisk også har alt fra specialiteter til friskstegte fiskefrikadeller. På andelsmejeriet Barrit Mejeri laver de nogle aldeles fremragende flødeoste, der kan købes i mejeributikken Ostehullet, og vil I køre lidt efter det, så er butikken hos Uldum Mølle Museum også et besøg værd - bl.a. på grund af deres mel, der er lavet på gammeldags facon.

 

For de aktive besøgende tilbyder hotellet nem adgang til en række udendørs aktiviteter som cykling, vandreture og sejlads. Juelsminde Golfklub ligger også tæt på, hvilket gør det nemt at få en runde golf ind i ferieplanerne. Derudover kan nævnes et udpluk af seværdigheder:

 

Palsgaard Slot

Dette historiske slot, omgivet af en stor, fredelig park, ligger kun en kort køretur fra Juelsminde. Besøgende kan nyde de smukke haveområder, en sjælden samling af kunst og antikviteter, og den rolige atmosfære af et ægte dansk slot.

 

Snaptun Færgehavn

Fra denne hyggelige lille havn kan man tage færgen til øerne Hjarnø og Endelave, som er kendt for deres betagende natur og fredfyldte miljø. Disse småøer tilbyder unikke muligheder for vandreture og fuglekigning.

 

Glud Museum

Dette frilandsmuseum giver et fascinerende indblik i den landlige danske kultur og historie med velbevarede bygninger og autentiske udstillinger fra forskellige tidsperioder. Det er en lærerig og interessant udflugt for alle aldre.

 

As Vig Strand

Ideel for familier og strandelskere, tilbyder denne nærliggende strand fine sandstrande og krystalklart vand. Det er et fantastisk sted for en dag under solen eller nogle sjove vandaktiviteter.

 

Hotel-Juelsminde-Strand.jpg

Hotel Juelsminde Strand

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail