Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Skagen Hotel

Oplev toppen af Danmark med 1 overnatning på hotel inkl. 1 cocktail og 3-retters middag. Pris pr. person.

Skagen Hotel

Oplev toppen af Danmark med 1 overnatning på hotel inkl. 1 cocktail og 3-retters middag. Pris pr. person.

På det indbydende hotel bliver I taget godt imod af det gæstfrie personale, og I bor tæt på mange af de berømte seværdigheder, Skagen har at byde på. I kan bl.a. opleve det særlige lys, gå en tur ned til havnen, opleve Grenen eller måske gøre holdt ved Råbjerg Mile, Danmarks største vandreklit, hvorfra der også er en fantastisk udsigt over det utrolige landskab.

 

Særligt for dette ophold:

 • Oplev Skagen uden for højsæsonen
 • Hotellet ligger helt centralt og indbyder til at opleve byen til fods
 • Skagen og omegn byder på mange seværdigheder - både for de kulturinteresserede og for dem, der nyder dejlig natur

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i maritimt dobbeltværelse
 • 1 cocktail inden middagen
 • Lækker 3-retters aftenmiddag
 • Morgenmad

DEALpris 649 kr. Normalpris 941 kr. Spar 31 %

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra den 27. maj 2024 til den 1. juli 2024 og fra den 1. september 2024 til den 1. marts 2025.


Vær opmærksom på, at opholdet ikke kan benyttes fra den 23. december 2024 til og med den 3. januar 2025.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Skagen Hotel.

 • Weekendtillæg ved overnatning fredag og lørdag: 225 kr. pr. person pr. værelse pr. nat
 • Sæsontillæg i maj og juni 2024: 225 kr. pr. værelse pr. nat
 • Enkeltværelsestillæg: 300 kr. pr. person pr. nat
 • Tilkøb af ekstra overnatning: 475 kr. inkl. morgenmad pr. person pr. nat

 

OBS: Restauranten er åben torsdag, fredag og lørdag i november, december, januar og februar. Der kan derfor forekomme dage, hvor aftenmiddagen vil foregå på søsterhotellet Foldens Hotel - 100 meter nede af vejen.

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00.
Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Skagen Hotel

Velkommen til Skagen Hotel, der er beliggende midt i centrum og i hjertet af Skagen. Hotellet råder over 37 værelser, der alle er opkaldt efter en kendt person eller attraktion i Skagen, f.eks.: Vippefyret, Anna Ancher og Grenen.

 

I hotellets renoverede og lyse restaurant får I serveret en lækker 3-retters aftenmiddag, og I kan samtidig se frem til den store, indbydende morgenbuffet. Der kan forekomme dage, hvor aftenmiddagen serveres på søsterhotellet, det hyggelige Foldens Hotel, der ligger 100 meter nede ad vejen.

 

Hotellet har en perfekt base, hvorfra I kan opleve byens hyggelige omgivelser og stemning. 

 

Sådan skal I bo

I skal bo på et af hotellets behagelige værelser, der foruden eget bad og toilet er udstyret med med kaffe/te-faciliteter, tv, føntørrer, stole og bord. 

 

Om området

Skagen Hotel er beliggende få skridt fra stationen, tæt på byens handelsgader og under en kilometer til Skagens Lystbådehavn, der er et must at gå en tur langs, når I gæster Skagen.

 

Vil I besøge Skagen Museum, byens bamsemuseum eller måske handle spegepølse og andre delikatesser med hjem fra den berømte Slagter Munch, så er det alt sammen beliggende lige oppe ad vejen. 

 

Vippefyret blev opført helt tilbage i 1627 for at undgå de mange skibsforlis ved Skagens gren. I dag står der en 100 % tro kopi af det oprindelige vippefyr. Vippefyret ligger ca.15 minutters gang fra Skagen Hotel.

 

Skagen er på mange måder ikonisk og fyldt med nostalgi med dets gule huse og rød tegl. I Skagen holdt de berømte Skagensmalere til, og Skagen er i det hele taget utroligt eftertragtet at besøge for både danske og udenlandske turister. 

 

Forslag til oplevelser nær Skagen:

 • Gå en tur ved Grenen, hvor Skagerrak og Kattegat mødes. I området er det berømte lys helt fantastisk, og det er endvidere vildt at opleve og se, hvilken magt Vesterhavet har og har haft for området
 • Råbjerg Mile, der er Danmarks største vandreklit. Stedet er også base for en helt utrolig udsigt over det fantastiske landskab
 • Den Tilsandede Kirke, eller som kirken rigtigt hedder Sct. Laurentii kirke, hvor man kun kan se kirketårnet. Under jordoverfladen gemmer sig elementer og rester af kirkens fundamenter og gulv

 

Anmeldelser

Skagen Hotel er et populært overnatningssted, når turen går til Danmarks spids, og dette har også udmøntet sig i nogle flotte anmeldelser på Tripadvisor. Gæsterne skriver blandt andet:

 

"Hyggeligt hotel i centrum af Skagen 

Super flot og hyggeligt hotel lige i Skagen Centrum med meget kort afstand til Skagen Museum, gågaden, stranden, Vippefyret, havnen og alt andet Skagen har ar byde på! Flotte værelser, som er navngivet efter historiske personer eller steder fra Skagen."

Anmeldt november 2023

 

"Skøn middag 
Dejlig hyggelig restaurant for enden af gågaden. Kan absolut ikke klage over betjeningen, som var sublim. Både tjener og servitrice var super søde og imødekommende.
Skøn mad, både fisken og kødet. Meget velsmagende.
Vi kommer meget gerne igen."

Anmeldt juli 2023

 

 

Skagen-Hotel.jpg

Ophold på Skagen Hotel

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail