Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Smørrebrød på Kongenshus Kro

Nyd en frokost med 7 klassiske stykker mini smørrebrød ved et af Danmarks største hedeområder nær Viborg.

Smørrebrød på Kongenshus Kro

Nyd en frokost med 7 klassiske stykker mini smørrebrød ved et af Danmarks største hedeområder nær Viborg.

Få en frokostoplevelse, der er værd at køre efter, på Kongenshus Kro nær Viborg. Det gode køkken, den gode stemning og de fantastiske omgivelser ved kroen gør kroen til en højt elsket destination for gæsterne, der da også har kvitteret ved at give kroen den flotte karakter 4 ud af 5 på Tripadvisor.

 

Særligt har filmen 'Bastarden', med bl.a. Mads Mikkelsen på rollelisten, ført til ekstra besøg fra nær og fjern af folk, der selv vil se de naturskønne omgivelser ved Kongenshus Hede. Og så er det jo heldigt, at man kan få en lækker frokost på Kongenshus Kro.

 

Du får:

  • 7 stykker mini smørrebrød

DEALpris 84 kr. Normalpris 140 kr. Spar 40 %

 

Smørrebrødet vil bestå af følgende:

  • Fiskefilet
  • Æg og rejer
  • Røget laks med wasabi creme
  • Husets kyllingesalat
  • Rullepølse
  • Hamburgerryg
  • Roastbeef

 

Naturoplevelser i nærheden

Du kan med stor fordel kombinere frokosten med en af de mange mindeværdige oplevelser i nærområdet. Området omkring Kongenshus Kro byder nemlig på masser af skønne seværdigheder, som er oplagte for både de natur- og historieinteresserede. 

 

Oplev for eksempel Kongenshus Mindepark, der er en mindepark for opdyrkerne af heden i Jylland. Parken ligger 25 kilometer sydvest for Viborg og er et tilløbsstykke - især når lyngen blomstrer. Hvis I vælger at besøge mindeparken, må I også huske at se udkigsposten, der er flere etager høj og tilbyder en flot udsigt.

 

Også Viborg by er et besøg værd. Her kan I udforske den historiske by, besøge Viborg Domkirke, slentre langs de hyggelige middelaldergader og de flotte gågader. 

Smørrebrød på Kongenshus Kro

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail