Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Har I oplevet Flip Out?

Oplev eller genoplev det nye og fantastiske lege- og actionland, Flip Out med hele 3 timers fri leg til UNDER 100 kr.

Har I oplevet Flip Out?

Oplev eller genoplev det nye og fantastiske lege- og actionland, Flip Out med hele 3 timers fri leg til UNDER 100 kr.

Tilbage i efteråret 2023 kunne Odense som den første by i Europa, byde inden for i det verdensomspændende lege- og actionland, Flip Out.

 

Har du endnu ikke besøgt dette populære samlingssted for børnefamilier, så er den perfekte mulighed lige her - for KUN 99 kr. kan du f.eks. prøve de elektriske gokarts, laser tag og den kæmpe hoppeborg - så er der sjov for alle. 

 

Hos Flip Out er der fuld fokus på at skabe underholdning til hele familien med oplevelser og legeredskaber målrettet børn i alderen 2 - 12 år, men ældre børn kan også sagtens være med. Og forældre kan let følges med de mindste, da Ninja Arenaen er i fuld højde. 

 

Du får:

  • 3 timers fri leg

DEALpris 99 kr. Normalpris 169 kr. Spar 41 %

 

Bemærk: Prisen er for børn til og med 17 år. Entréen for voksne er 49 kr.

 

Tilkøb
Afregnes direkte med Flip Out

  • Ønsker du at benytte dit værdibevis lørdag eller søndag, er der mulighed for at opgradere for 49 kr.

 

Aktiviteter 

Mekanisk rodeotyr - Vil du være cowboy eller cowgirl for en stund? Prøv den vilde mekaniske tyr og se hvor lang tid, du kan blive siddende.

Kanon arena - Du har aldrig set så mange bolde i en arena! Fyld tragtene med ammunition, lad kanonerne og skyd mod pointtavlerne eller hinanden.

Elektriske gokarts (Kan prøves fra 100 cm og op) - Find jeres indre racerkører frem: "Jeg føler behovet for fart....."

Kæmpe hoppeborg - Nyd den fantastiske og kæmpe hoppeborg, der er fuld af forhindringer, rutsjebane - masser af hoppeglæde for både børn og forældre.

Laser Quest Arena - Den første Laser Quest i Danmark. Tag med på en spændende og sjov leg med dine bedste venner, når i kaster jer ud i den vildeste laserkamp. Det bliver med fuld fart og action, når i slippes løs i labyrintbanen. Så klar, parat skyd!

Ninja Arena - Prøv et utrolige klatre-eventyr i dette fantastiske legeområde. Her finder du en sjove og spændende udfordringer, hvor du kan klatre, rutsje og udforske en verden af sjov. Og den er i fuld højde, så selv de voksne kan klatre med rundt.

Miniområde - Velkommen til det sjove legeområde for småbørn og deres forældre. Her kan i lege og udforske med de sjove bolde, bløde forhindringer og meget andet. 

 

Om Flip Out

Flip Out har en bred vifte af aktiviteter med bl.a. elektriske gokarts, laser quest, kæmpe hoppeborg, ninja arena, kanon arena samt et område for de allermindste. Derudover det har de 3 unikke tematiserede fødselsdagslokaler, som der er mulighed for booke.

 

Der er også et hyggeligt cafeområde med et bredt udvalg af lækker mad og drikke. Så der er rig mulighed for at holde en pause undervejs og få slukket både tørst og sult. Forældre er velkommen til at vente i cafeområdet, mens deres børn leger.

 

Hold fødselsdag i Flip Out

Flip Out er det ultimative sted for børn at holde deres fødselsdagsfest eller andre større gruppearrangementer. I kan vælge mellem en række festpakker, der passer til alle aldre, grupper og størrelser - book på deres hjemmeside eller skriv til: Fest@flipout.dk.

3 timers fri leg i Flip Out

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail