Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Algarve

3 ugers ferie i lejlighed på den solrige Algarvekyst og i gåafstand til feriebyen Albufeira. Rejs fra BLL i aug.

Algarve

3 ugers ferie i lejlighed på den solrige Algarvekyst og i gåafstand til feriebyen Albufeira. Rejs fra BLL i aug.

Med mere end 3.000 solskinstimer om året, er Algarve mere solrigt end Californien – og dermed perfekt til jeres næste ferie. Algarve-kysten har mere end 100 forskellige strande og charmerende små bugter, og det gør Algarve noget nær perfekt!

 

I skal bo i Albufeira, der er Algarvekystens største ferieby og tilbyder alt til jer, der tager på ferie for at slappe af i solen og komme helt ned i gear. 

 

Særligt for denne rejse:

 • God beliggenhed
 • Hyggelig atmosfære og dejligt poolområde
 • I får 3 ugers ferie på denne rejse

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund - Algarve t/r
 • 21 overnatninger på Roca Belmonte
 • 2-værelses lejlighed med balkon/terrasse og udsigt til poolen
 • Dansktalende rejseleder

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Billund: 

 • Den 10. august 2024
  Normalpris 6.199 kr. DEALpris 4.499 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse.

 

OBS: Hvis du ønsker at rejse alene, skal du kontakte Bravo Tours for at høre mere om pris og ledighed, inden du køber din rejse hos Deal.dk.

 

Tilkøb

Tilkøbes direkte hos Deal.dk i købsprocessen. 

 • Opredning barn (2-11,99 år)
  DEALpris 2.999 kr.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours. 

 • Afbestillingsforsikring: 275 kr.
 • Årsrejseforsikring: 369 kr.
 • Transport til og fra hotel: 260 kr.
 • Mad om bord på flyet: 220 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 290 kr.

 

Se flyinformation længere nede.

 

Roca Belmonte 

I gåafstand til by, butikker og markeder og kun 1,5 km fra stranden finder I Roca Belmonte. Et hyggeligt lille lejlighedshotel uden de store faciliteter, men med en god afslappet stemning.

 

I hotellets bar kan I købe is, chips og drikkevarer, og ved poolen og børnepoolen findes der liggestole og parasoller til fri afbenyttelse. Der er gratis wi-fi på hele hotellet.

 

Roca Belmonte er et fantastisk udgangspunkt for at udforske feriebyen Albufeira - nyde stranden og byen og det gode portugisiske ferieliv.

 

Sådan skal I bo

I bor i enkle 2-værelses lejligheder med eget bad/toilet, tv, safebox mod gebyr, køleskab, mikroovn, elkedel, brødrister, 2 kogeplader og en møbleret balkon/terrasse.

 

Pension

Ferien er uden pension.

 

Godt at vide

Receptionen har åbent fra kl. 10.00-18.00 - ankommer I til hotellet udenfor dette tidsrum, så får I udleveret en kode, af guiden, så I kan tage nøglen i nøgleboksen (i receptionen).

 

Der er aircondition i alle soveværelser, men ikke i resten af lejligheden.

 

Nogle lejligheder kan virke slidte.

 

Om området

Algarves helt særlige kendetegn er de smukke, hvide sandstrande, der ligger mellem flotte og finurlige klippefremspring – en helt unik strandoplevelse, man finder få steder i verden. Strandene er kåret til Europas bedste af World Travel Awards – og besøger I Algarve, er vi helt sikre på, at I let vil forstå hvorfor.

 

Langs kysten ligger både små og store byer, som perler på en snor. De emmer af historie med små monumenter, historiske pladser og brostensbelagte gader og stræder. Er I til kulturelle oplevelser, er det bare med at komme i gang – der er masser at se og opleve. 

 

Albufeira er en yderst tillokkende turistby med moderne hoteller i smukke og historiske rammer. Gå en tur i de snævre gader og besøg den hyggelige havn. Den gamle bydel lokker med sine brostensbelagte gader, mens den nye del har masser af nyere barer og restauranter. Flere gange om ugen er der små markeder i byen. Albufeira har lidt af det hele.

 

Når solen sænker sig, kan I gå på jagt efter lokale restauranter og hyggelige barer i de gamle stræder og nyde lækre tilberedte måltider af Portugals fantastiske råvarer fra hav og land. Specialiteterne står i kø.

 

Flyinformation 

 

Flytider Billund:

 • Afgang fra Billund kl. 07.00
  Ankomst Algarve kl. 09.40
 • Afgang fra Algarve kl. 10.50
  Ankomst Billund kl. 15.20

 

Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage*, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du kan frit ændre til en rejse blandt Bravo Tours store udbud på deres hjemmeside. En ændring koster 500 kr. pr. person. 

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

*Gælder ikke rejser med rutefly. Almindelige rejsebetingelser er gældende: https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/ Vær opmærksom på, at Udenrigsministeriet på flere rejsemål ikke fraråder rejsen, hvis du er færdigvaccineret. Dette gælder bl.a. til Kenya, hvilket vores rejser også er betinget af.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.

 

Om Bravo Tours 

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

 

Tryghed på rejsen 

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Rejse til Algrave

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail