Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Harboøre Hotel

Dejligt ophold inkl. 1-2 overnatninger, 2-retters middag - mulighed for ophold med vinbuffet ad libitum. Pris for 2 personer.

Harboøre Hotel

Dejligt ophold inkl. 1-2 overnatninger, 2-retters middag - mulighed for ophold med vinbuffet ad libitum. Pris for 2 personer.

Tæt på vestkysten, midt i den rå natur ligger Harboøre Hotel. Her er der mulighed for at opleve et spændende lokal- og nærområde, vildt dyreliv samt smukke cykelruter og vandrestier.

 

Harboøre Hotel tager sig godt af jer i hyggelige omgivelser, hvor betjeningen er god, og servicen er i højsædet hos personalet. I kan se frem til god hjemmelavet mad, "som vor mor lavede den" og rigeligt af den. 

 

Som noget nyt kan I også vælge ophold med vinbuffet ad libitum til middagen på ankomstdagen fra kl. 18.00 - 20.30 - en spændende måde at få smagt lidt forskellige vine og lave jeres egen lille vinsmagning.

 

Særligt for dette ophold: 

 • Mulighed for at vælge ophold med vinbuffet ad libitum
 • God, klassisk dansk mad i rigelige mængder
 • Mange gode seværdigheder i nærområdet

 

Vælg mellem følgende ophold:

1 overnatning

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • 2-retters middag: Klassisk hovedret og dessert serveret i skåle, efter køkkenchefens valg
 • Morgenmad

DEALpris 798 kr.

 

1 overnatning med vinbuffet

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • 2-retters middag: Klassisk hovedret og dessert serveret i skåle, efter køkkenchefens valg
 • Vinbuffet til middagen ad libitum, fra kl. 18.00 - 20.30
 • Morgenmad

DEALpris 1.198 kr.

 

2 overnatninger

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse
 • 2-retters middag: Klassisk hovedret og dessert serveret i skåle, efter køkkenchefens valg, på ankomstdagen
 • Morgenmad begge dage

DEALpris 1.398 kr.

 

2 overnatninger med vinbuffet (på ankomstdagen)

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse
 • 2-retters middag: Klassisk hovedret og dessert serveret i skåle, efter køkkenchefens valg på ankomstdagen
 • Vinbuffet til middagen ad libitum, fra kl. 18.00 - 20.30, på ankomstdagen
 • Morgenmad begge dage

DEALpris 1.798 kr.

 

Prisen er for 2 personer.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst onsdage og torsdage og på udvalgte fredage eller lørdage fra den 21. maj 2024 til og med den 1. februar 2025.

 

OBS: få ledige pladser i juni og juli.

 

Vær opmærksom på, at opholdet ikke kan benyttes i uge 42 samt fra den 22. december 2024 til og med den 8. januar 2025.

 

Bemærk, hotellets værelser ligger på 1. sal og egner sig ikke til gangbesværede (se mere under tilkøb for lejlighed til gangbesværede).

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Harboøre Hotel.

 • Tillæg på udvalgte fredage og lørdage: 200 kr. pr. værelse (se ledighed her)
 • Højsæsonstillæg alle ankomstdage i juli og august 2024: 400 kr. pr. værelse pr. nat (ingen ekstra weekendtillæg i denne periode)
 • Ravtur (start fra Jyllandsakvariet, Vesterhavsgade 16 i Thyborøn, hver torsdag hele året kl. 14.00*): 99 kr. pr. person
 • Lejlighed til gangbesværede (ligger bag hotellet): 200 kr. ekstra pr. nat
 • Opgradering til Comfort Room: 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til lejlighed for 4 personer: 400 kr. pr. værelse pr. nat

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Harboøre Hotel 

I over 120 år har Harboøre Hotel haft både overnattende gæster og lagt hus til særlige lejligheder. Under 2. verdenskrig overtog tyskerne hotellet og brugte hotellet som bolig til nogle af de overordnede. 

 

I dag er hoteldriften overgået til tredje generation, der siden 2005 har videreført de gode traditioner, der bygger på god, hjemmelavet mad i rigelige mængder i hyggelige omgivelser og med et imødekommende personale, der har fokus på god betjening.

 

Både jeres 2-retters middag og morgenmaden serveres i hotellets restaurant, Æ Skænkstow. Efter en god nats søvn kan I se frem til et blødkogt æg, der først bliver tilberedt, når I kommer ned til morgenmaden, så det er helt friskt og blød i blommen. Hertil er der et udvalg af slagterpålæg, rugbrød fra den lokale bager samt brød.

 

Som de siger på hotellet: "O a æ e i twiwl om, a I får en go oplewlse hæ i Harbø".

 

Sådan skal I bo

I bliver indlogeret på ét af hotellets 10 værelser, der er placeret på 1. sal. Værelserne er blevet renoveret i 2021 og fremstår pæne og lyse. I kan se frem til at sove i en god seng, og så har værelserne eget bad og toilet og er udstyret med tv og wi-fi.

 

Om området 

Harboøre Hotel var tidligere kendt som et sted, hvor man tog hen for at nyde livet og leve i nærheden af den frie natur - et ry hotellet stadig lever op til i dag. 

 

Her langt mod vest er der højt til himmelen, og et ophold på Harboøre Hotel giver rig mulighed for at opleve lokal- og nærområdet.

 

I Harboøre Kirke kan I komme på en gratis rundvisning, der fortæller om fattige fiskeres kår ved den barske vestkyst. vi anbefaler, at I tjekker kirkens kalender forud for besøget. Er I selv glade for at fiske, er der mulighed for både at fiske til havs og i lokale put & take søer. 

 

I Langerhuse, ca. 1,5 km fra hotellet, finder I et gratis redningsmuseum, hvor I kan se det gamle redningsskib og læse herom. 

 

Efter en køretur på cirka 10 minutter lander I i Thyborøn. Her kan I opleve Sea War Museet og blive klogere på Jyllandsslaget under 1. verdenskrig. Det er også værd at besøge Thyborønfæstningen, der betegner en række bunkere fra 2. verdenskrig. I finder dem langs Thyborøn Strand. 

 

Oplev naturen til lands og vands

Skal I virkelig ud og mærke den friske vind på vestkysten, kan I tage på en guidet natursafaritur med Seaside Safari, hvor I kan fange krabber og limfjordhummere eller se sæler. Er vejret ikke lige til en tur på havet, kan I opleve de mange forskellige fiskearter, der lever i Limfjorden og Nordsøen ved et besøg på Jyllandsakvariet. 

 

*Den guidede ravtur starter ved Jyllandsakvariet: Vesterhavsgade 16, 7680 Thyborøn (billetten skal bestilles via mail til hotellet) her lærer I om hvor, hvordan og hvornår, det er bedst at finde rav ved vestkysten, og I er garanteret at få et minde med hjem fra turen. 

 

Tager I mere sydpå tilbyder både Bovbjerg Fyr, der i dag fungerer som kulturhus, og Lemvig på spændende oplevelser og arrangementer. 

 

Lad bilen stå og tag på en hyggelig togtur med VLTJ (Vemb-Lemvig-Thyborøn jernbane). Strækningen har en række små stoppesteder, hvor I kan stige af og på undervejs. Her er der ingen tvivl om, at: "turen er en dejlig rejse ned ved fjorden ud mod havet gennem Jylland, når man rejser med VLTJ", som det lokale band Tørfisk engang sang flere år tilbage. På denne tur får I en smuk naturoplevelse. 

 

Anmeldelser 

Når I læser anmeldelser af Harboøre Hotel, så vil I opleve store roser til personalet og maden. Vi har samlet et par anmeldelser fra Tripadvisor her.

 

"Sjæl og venlige ansigter

Uimodståeligt lille hotel med sjæl, der skaber den rette stemningen med de hyggeligste intime rammer. Topklasse service og de venligste ansigter man møder, som gør at man føler sig velkommen og nærmest helt hjemme - et sted man vender tilbage til. Tak."

Anmeldt maj 2024

 

"Bedste overnatning 

På vores vandretur på vesterhavscaminoen havde vi stop på Harboøre badehotel. Et helt igennem skønt sted når man har brug for en god nats søvn og et måltid mad lavet med kærlighed. Et helt igennem autentisk sted med fantastiske senge og dyner, gode store nyistandsatte værelser og et supervenligt team. Virkelig dejlig oplevelse, og sammen med den storslåede natur, en helt igennem anbefalelsesværdig oplevelse."

Anmeldt maj 2023

 

"Fred og ro på højt plan og fantastisk god dansk mad

Fantastisk hyggeligt roligt sted. Lækker god gammeldags dansk mad. Maden og personalet fortjener 10 med pil op af. Der var overhovedet intet at klage over. Vi glæder os til at komme tilbage."

Anmeldt oktober 2021.

 

 

 
 

Deal-Harboøre-Hotel.jpg

Ophold på Harboøre Hotel

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail