Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Christie's Sdr. Hostrup Kro

Gourmetophold i særklasse med 5-retters middag og kaffe og sødt. Vælg mellem 1-2 overnatninger. Pris for 2 personer.

Christie's Sdr. Hostrup Kro

Gourmetophold i særklasse med 5-retters middag og kaffe og sødt. Vælg mellem 1-2 overnatninger. Pris for 2 personer.

Der er ikke noget at sige til, at Sønderjylland er et yndet rejsemål. Beliggende mellem fjorde og grønne kystlinjer til den ene side, og Vadehavets fascinerende natur til den anden, der er Sønderjylland et område fyldt med historie, oplevelser, natur og ikke mindst en stolt og stærk krotradition.

 

Krotraditionen lever i bedste velgående på Christie's Sdr. Hostrup Kro, der med sin naturskønne beliggenhed og de charmerende historiske rammer byder indenfor til et ophold, hvor gourmetmaden og den gode smag i den grad er med til bords.

 

Særligt for dette ophold:

 • Oplev gourmet i særklasse
 • Christie's Sdr. Hostrup Kro har en stolt og stærk krotradition
 • Koren ligger omgivet af dejlig natur

 

Vælg mellem følgende ophold:

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i hotelhytte
 • Appetizer - en lille hilsen fra køkkenet
 • 5-retters gourmetmiddag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave - serveres kl. 18.00
 • Kaffe og sødt efter middagen
 • Morgenbuffet med bitter - serveres kl. 7.30-9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekenden

 

Priser:

 • For 2 personer i dobbeltværelse
  DEALpris 1.198 kr. Normalpris 2.396 Spar 50 %
 • For 1 person i eneværelse
  DEALpris 999 kr. Normalpris 1.598 Spar 37 %

 

- ELLER -

 

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i hotelhytte
 • 2-retters klassisk middag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave - serveres kl. 19.00 på ankomstdagen
 • Morgenbuffet med bitter - serveres kl. 7.30-9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekenden
 • Appetizer - en lille hilsen fra køkkenet, serveres kl. 18.00 på andendagen
 • 5-retters gourmetmiddag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave - serveres kl. 18.00 på andendagen
 • Kaffe og sødt efter middagen på andendagen
 • Morgenbuffet med bitter - serveres kl. 7.30-9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekenden

 

Priser:

 • For 2 personer i dobbeltværelse
  DEALpris 2.098 kr. Normalpris 4.196 Spar 50 %
 • For 1 person i eneværelse
  DEALpris 1.849 kr. Normalpris 2.898 Spar 36 %

 

Opholdet kan benyttes med ankomst på alle ugens dage til og med den 30. marts 2025.

 

Vær opmærksom på, at opholdet ikke kan benyttes i perioderne: 

 • Fra den 22. december 2024 til og med den 26. december 2024
 • Fra den 30. december 2024 til og med den 4. januar 2025

 

Bemærk: Opholdet skal være booket hos Christie's Sdr. Hostrup Kro senest den 21. februar 2025. OBS: Er opholdet ikke booket senest den 21. februar 2025, går det tabt, medmindre det genaktiveres for 500 kr. Genaktiveres opholdet, gælder det igen til indløsningsperioden, der er anført på værdibeviset.

 

Tillæg 

Aftales og afregnes direkte med Christie's Sdr. Hostrup Kro.

 • Højsæsontillæg i perioden fra den 1. juli til og med den 1. oktober 2024 samt i uge 7 2025 (den 10.-16. februar 2025): 200 kr. pr. værelse pr. nat.
 • Tillæg ved ophold fredag og dage før helligdage: 400 kr. pr. værelse pr. nat.
 • Tillæg ved ophold lørdag og helligdage: 600 kr. pr. værelse pr. nat.

 

OBS: Almindelige søndage betragtes ikke som helligdage.

 

OBS: For øvrige tillæg, tilkøb og praktisk info, se nederst i dealen.

 

Christie's Sdr. Hostrup Kro

Køkkenet på Christie’s Sdr. Hostrup Kro leverer gastronomi i høj, høj klasse. Der bruges flittigt af de lokale sønderjyske råvarer, nogle af dem så lokale, at de kommer fra kroens egen køkkenhave, som det er muligt at gå en tur i. Maden laves fra bunden, eksempelvis tilberedes fisk, skaldyr og ost i egen røgeovn.

 

Maden indtages i kroens stemningsfulde restaurant, der består af flere mindre rum, der giver en intim og fortrolig stemning. Kombineret med en borddækning, hvor der er kræset for detaljerne og en tjenerstab, der er imødekommende, venlig og vidende, får I en madoplevelse af de helt store.

 

Og der er ingen tvivl om, at det er en madoplevelse af de helt store, når I oplever, hvordan der er blevet tryllet med råvarerne i køkkenet, og hvordan råvarerne er blevet tilberedt til retter, der både favner det traditionelle og det moderne danske køkken. Menuen skifter fra dag til dag, men om sommeren kunne et bud på en servering være bagt torsk med brunet smør og kalvefilet med sennepsglace, blomkålspuré og nye kartofler.

 

I kan også være sikre på, at tjenerne finder vin frem, der passer formidabelt til maden. Kroen har en imponerende vinkælder, der forener vine fra hele verden for at kunne give jer den bedst mulige oplevelse.

 

De gastronomiske oplevelser forsætter ved morgenbordet, hvor I får serveret et stort udvalg af delikatesser. 

 

 

Sådan skal I bo

I bliver ved ankomst indlogeret i en af kroens hotelhytter. Christie's Sdr. Hostrup Kro har 10 fritliggende hotelhytter på 22 m2 med en fin værelsesstandard. Alle hotelhytterne er af ældre dato og kan have mindre fejl og mangler. Kan man ikke komme overens med dette, anbefales det at opgradere til en anden værelsestype.

 

Alle hotelhytterne er udstyret med bad, toilet, skrivebord og tv. Værelserne ligger uforstyrret i et grønt og frodigt område tæt på kroen og ved den skønne park og har egen lille overdækket terrasse med havemøbler.

 

Om området

På Christie's Sdr. Hostrup Kro lander I i hjertet af det Sønderjyske, tæt på fjorde og sø.

 

Har I en stund, hvor I vil ud og se nærmere på området, så sæt jer i bilen og kør en håndfuld kilometer mod nord, drej til højre og følg vejen ud langs Aabenraa Fjord, hvor I undervejs kan nyde synet af vandet.

 

Følger I vejen, vil I efter et stykke tid køre mod syd, hvor I følger Als Fjord. Gør eventuelt et holdt ved Ballebro, hvor I kan nyde udsigten til Als fra den lille lystbådehavn.

 

Forsæt langs Als Sund, hvor I længere nede kan tage en afstikker til Sønderborg eller køre ind over land, forbi Dybbøl Mølle og til Egernsund, hvor byens berømte klapbro fører jer over indløbet til Nybøl Nor. På vej retur til kroen kommer I forbi Gråsten Slot, hvor det er muligt at gå en tur i slotshaven og se slotskirken, forudsat at den kongelige familie ikke opholder sig på slottet.

 

Der findes mange måder at opleve området omkring Christie's Sdr. Hostrup Kro på, hvor I kan se grænselandets mange små afkroge.

 

Spil golf
Christie's Sdr. Hostrup Kro har en ideel placering, hvis I er golfentusiaster. Området omkring kroen har mange gode golfmuligheder, og der er billige greenfee-vouchers til blandt andet Haderslev Golfklub, Aabenraa Golfklub, Nordborg Golfklub og den nærliggende Sønderjyllands Golfklub. 

 

Dette bookes på golfbox. Greenfees kan udelukkende købes og afhentes på kroen.

 

Flotte anmeldelser 

Brugerne på Tripadvisor er også glade for Christie's Sdr. Hostrup Kro. Læs et uddrag af anmeldelserne her.

 

"En perfekt oplevelse
En helt perfekt oplevelse. Alt var bare i top, maden, vinen, saft menuen, og servicen. Havde store forventninger, da vi tog derned, på baggrund af hvad vi havde hørt fra andre, med de blev til fulde indfriet. Så alt i alt, kan den klart anbefales.

Anmeldt juni 2023

 

"Fantastisk ophold 

Fantastisk ophold, hvor vi nød en helt fantastisk 6 retters gourmet menu med vino. Dejlig afslappende og hyggelig atmosfære, med meget dedikeret personale, der gjorde alt for at vi kunne føle os godt tilpas. Vi kommer helt sikkert tilbage.

Anmeldt marts 2023

 

"Super godt ophold med kvalitet 

Vi var der sammen med et hold venner til spotdeal med comfortværelse. Der var udelukkende ros til modtagelsen, værelset, betjeningen og maden. Vi fik en 6 retters menu med vinmenu. Det var gode vine, og der blev fyldt rigeligt i glassene. Tjenerne fortalte individuelt om både mad og vin. Maden var absolut god. Det gjalt også morgenmaden.
Det er det ophold, som vi længe har været på, hvor man virkelig følte, at man var gæst og blev godt serviceret på alle måder. Der var særdeles meget for pengene.

Anmeldt december 2022

 

"En kulinarisk oplevelse

Kan det blive bedre???
5 retter, plus en lille overraskelse fra køkkenchefen, og afstemte vine...det kan næsten ikke blive bedre.
Maden...veltilberedt, varieret og yderst velsmagende. Vinen blev skænket med rund hånd, og genopfyldt. Oksekødet til hovedretten kunne ikke laves bedre.
Værelset, helt OK, med alt hvad der kunne ønskes.
Trænger du til en god madoplevelse, og en tur i "syden", kan vi anbefale Christies Sdr. Hostrups Kro

Anmeldt august 2022

 

Praktisk info:

 • Tjek ind: Tidligst kl. 15.00
  Tjek ud: Der kan tjekkes ud fra kl. 8.00, når nøglen/nøglerne afleveres. Der afregnes samlet for de værelser, der er bestilt sammen.
 • Christie's forbeholder sig retten til at opgradere det bestilte værelse til en dyrere kategori, naturligvis uden merpris.
 • Der laves hver dag en ny menu i køkkenet. Er der råvarer, I ikke spiser eller tåler, så kan der tages højde for dette, hvis det oplyses til Christie's pr. mail senest 24 timer før ankomst. Oplyses det senere koster det 50 kr. pr. ændret ret. Er der mange ændringer i menuen, forbeholder kroen sig retten til at afvise ændringerne eller opkræve normal menu-pris af gæsten
 • Der er ikke rengøring på værelserne mellem første og anden dag, men friske håndklæder kan afhentes i receptionen

 

Tilkøb

Aftales ved bookning og afregnes direkte med Christie's Sdr. Hostrup Kro.

 

Opgraderinger:

 • Opgradering til Comfortværelse: 100 kr. pr. værelse pr. nat. Christie's Comfortværelser ligger i værelsesfløjen (pr. 1. juni 2024 kun på 1. sal) i direkte forbindelse med kroen. Værelserne er lyse, rummelige og med al tænkelig komfort. Alle værelser er udstyret med bad, toilet, skrivebord og tv. Værelse 101 ligger i stueplan og er handicapvenligt. Der er gratis parkering.
 • Opgradering til Comfort-Plus-værelse: 200 kr. pr. værelse pr. nat i perioden 1. maj - 1. oktober / 100 kr. pr. nat i perioden 2. oktober - 30. april.
  Christie's Comfort-Plus-værelser ligger i værelsesfløjen i stueplan i direkte forbindelse med kroen. Værelserne er lyse, rummelige og med al tænkelig komfort. Alle værelser er udstyret med bad, toilet, skrivebord og tv. Værelse 101 ligger i stueplan og er handicapvenligt. Alle Comfort-Plus-værelser har pr. 1. juli 2024 direkte adgang til egen lukket solterrasse. Der er gratis parkering.
 • Opgradering til nybygget Terrasseværelse: 200 kr. pr. værelse pr. nat. Den 1. maj 2021 blev de 7 nye Terrasseværelser med trægulv taget i brug. Alle lyse, moderne og med lækkert brusebad og toilet. Terrasseværelserne er udstyret med 2 behagelige stole, et sofabord og tv. På den østvendte terrasse er der 2 stole og 1 bord. Værelse 307 ligger i stueplan og er handicapvenligt. Der er gratis parkering.
 • Opgradering til Juniorsuite: 200 kr. pr. værelse pr. nat. Christie's har to store og luksuriøse Juniorsuiter med gulvtæppe, der ligger på første sal i hovedbygningen. Værelserne er med lækre badeværelser, skrivebord, bløde stole, og er alle meget stemningsfyldte med lækre faciliteter og tv. Der er gratis parkering.
 • Opgradering til Suite med 1-personers spa eller 2-personers dampbad: 400 kr. pr. værelse pr. nat. På selve kroens 1. sal finder I fem pragtfulde Suiter, 4 med gulvtæppe og 1 med trægulv (507.). Alle er smagfuldt indrettet med bl.a. sofagruppe, skrivebord, stor dobbeltseng og tv. Suiterne har ligeledes et dejligt stort badeværelse, med 1-pers. spabad eller dampbad. Her er der rig mulighed for at nette sig og slappe af inden middagen. Alle suiter er mellem 32–48 kvm. Der er gratis parkering.

 

Andet:

 • Ønskes indløsningsperioden forlænget med yderligere 3 måneder til den 30. juni 2025: 500 kr.
 • Mulighed for at medbringe hund: 200 kr. pr. nat pr. hund. Kun muligt i hotelhytter, på comfortværelse 101, terrasseværelserne og i suite 507 (kun små hunde i suiten).
 • Buket på værelset: Priser fra 300 kr. Skal bestilles senest 2 dage før ankomst.
 • Tidligt tjek ind fra kl. 12.00 eller sent tjek ud kl. 12.00: 150 kr. pr. værelse.
 • 1 fl. kølig hvid/rosé/rødvin/bobler på værelset ved ankomst: 250 kr. pr. flaske. Skal bestilles senest kl. 15 dagen før.
 • 1 fl. kølig champagne på værelset ved ankomst: 500 pr. flaske. Skal bestilles senest kl. 15 dagen før.

 

Christie's-Sdr.-Hostrup-Kro.jpg

Ophold på Christie’s i Sønderjylland

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail