Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Miniferie i Harzen

Tag til det sydlige Harzen og nyd 3 overnatninger på Hotel Zur Erholung med halvpension alle dage. Pris pr. person.

Miniferie i Harzen

Tag til det sydlige Harzen og nyd 3 overnatninger på Hotel Zur Erholung med halvpension alle dage. Pris pr. person.

Glæd jer til at tjekke ind på det stemningsfulde Hotel Zur Erholung i vidunderlige Harzen. Det familiedrevne hotel indbyder til ro og hygge og er særligt kendt for sin gæstfri og imødekommende service.

 

Hotellet ligger midt i de mest vidunderlige omgivelser med smuk natur og rig mulighed for vandre- og cykelture på de velafmærkede stier. Braunlage, som hotellet ligger i, er en af de mest attraktive byer i det sydlige Harzen og er beliggende ved den tidligere grænse til Østtyskland. Her finder I blandt andet egen svømmehal samt et dejligt kurcenter.

 

Det står jer frit for, hvad I vil besøge og hvornår, turen er nemlig en kør-selv-tur, så I kan tage den i jeres eget tempo.

 

Særligt for dette ophold:

 • Inklusiv halvpension - morgenmad og 3-retters middag efter kokkens valg
 • Harzen kan tage pusten fra enhver med sit smukke afvekslende landskab med høje skovklædte bjerge, dybe dale, bratte klippesider, rislende små floder, brusende vandfald og klare søer
 • Det er nemt at komme til hotellet fra motorvejene A7 og A395

 

Opholdet inkluderer:

 • 3 overnatninger på Hotel Zur Erholung 
 • Velkomstdrink
 • Morgenmad alle dage
 • 3-retters middag alle dage efter kokkens valg 
 • Rabatkort til McArthur Outlet, Neumünster
 • Voucher til Fleggaard på 1 flaske vin pr. person over 18 år
 • Gratis p-plads

DEALpris 1.078 kr. 

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. 

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra den 21. maj til og med den 31. oktober 2024.

 

Bemærk venligst, at der skal betales obligatorisk kurtaxe på € 2,80 pr. person pr. dag direkte til hotellet. Når dette er betalt, får I rabat på diverse entréer og fri benyttelse af lokal offentligt transport.

 

Vær opmærksom på, at turen er en kør-selv-tur. 

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Lauritzen Rejser.

 • Eneværelsestillæg: 300 kr. (ved 3 overnatninger)
 • 1 ekstra halvpension: 350 kr. (max 1 overnatning pr. booking - ellers skal det være 6 overnatninger)
 • Medbring børn: Forhør jer hos Lauritzen Rejser

 

Hotel Zur Erholung

Hotel Zur Erholung ligger i Braunlage i Nationalpark Harzen. Det er i dag tredje generation af familien Winkel, der har hotellet, og hotellets restaurant er således også opkaldt efter værtsfamilien. I Restaurant Winkelstube kan I glæde jer til en dejlig morgenbuffet og til at få serveret lokale retter fra Harzen til aftensmad efter kokkens valg.

 

Hotellet er af ældre dato, men den gode beliggenhed og stemningsfulde atmosfære vejer fuldstændig op for dette. Hotellet ligger blot 300 meter fra hovedgaden i Braunlage, hvor de autentiske, gamle træhuse står som perler på en snor, og I er desuden tæt på mange af Harzens seværdigheder og attraktioner.

 

Sådan skal I bo

I skal bo på et roligt værelse med landlig indretning og eget badeværelse.

 

Udflugtsmuligheder

Goslar

Vi kan stærkt anbefale at besøge Goslar, som er Harzens hovedstad. Goslar er en smuk middelalderby med romantisk stemning og små bindingsværkshuse i de smalle gader og på det smukke torv. Der er mange seværdigheder i byen og gode shoppingmuligheder på den spændende gågade.

 

Panoramatur og svævebane

Tag på panoramatur i det smukke afvekslende landskab med høje skovklædte bjerge, dybe dale og bratte klippesider. Tag også gerne en tur med svævebanen fra Bad Harzburg og nyd udsigten ovenfra.

 

Wernigerode

Wernigerode er den ”farverige by” i Harzen. Den middelalderlige bindingsværksby udstråler en særlig charme med sine krogede gader og stræder og talrige historiske bygningsværker. Særligt imponerende er byens rådhus.

 

Tog fra Wernigerode/Schierke

Tag en tur med damptog til Brocken/Bloksbjerg, som er det højeste bjerg i Harzen. Bjerget er 1.142 m, og det er en helt unik oplevelse at sidde i det gamle damptog, der kører på smalsporskinner. Nyd naturen undervejs, og ikke mindst udsigten, når I kommer til Brocken/Bloksbjerg.

 

St. Andreas Berg, i høj kurs hos børn

Tag til den højeste bjergby i Harzen, hvor I finder mange farverige træhuse. Der er desuden en sommer-kælkebakke/rutsjebane med en længde på 550 m og et fald på 130 m. Man tager derop med stolelift.

 

Rübeland

Rübeland er en bydel i Oberharz ved Bloksbjerg og ligger indrammet af bratte fjeldvægge i dalen ved Den Kalten Bode (den kolde Bode). I det unikke hulelandskab kan I opleve vidunderlige drypsten, glitrende staglamiter og stalaktitter. I kan derudover besøge krystalkamret og hulesøen i Hermannshulen, der er beboet af hulesalamandere, samt den imposante Goethesal med en natur-teaterscene med plads til 300 personer.

 

Om sommeren sørger friluftsbadet, der er fyldt med hulevand fra Hermannshulen, for afkøling - på trods af titlen "det varmeste friluftsbad i Oberharz". Svømmebadet har et stålbassin, en bred vandrutsjebane, paddehatte springvand og et børnebassin samt en stor græsplæne og en bane til beachvolleyball.

 

Stort shoppemekka

På turen derned eller på hjemturen anbefaler vi, at I gør et stop ved McArthurGlen Designer Outlet i Neumünster, som ligger nord for Hamborg og ca. 335 km fra Braunlage. Outlettet er alletiders mulighed for at få shoppet til lidt billige penge.

 

På designeroutlettet kan I finde alle de kendte mærkevarer nedsat med 30-70 % - for eksempel Armani, Gucci, Pandora, Nike og Puma. Udvalget dækker over alt fra tøj og accessories til sko, sportstøj og ting til hjemmet. 

 

Det store outlet-center er lavet som en hel indkøbsby med mere end 100 butikker og masser af caféer, restauranter og informationsskranker, hvor den flersprogede medarbejderstab står klar til at hjælpe jer. 

 

Læs mere om det store outlet her.

 

Vær opmærksom på, at outlettet har lukket de fleste søndage.

 

Om Lauritzen Rejser

Lauritzen Rejser er specialister inden for kør-selv-rejser, éndagsudflugter og grupperejser. De er en af Tønders ældste virksomheder og er et lille, professionelt firma, der vægter tryghed og tillid højt, og som hver dag arbejder hårdt på at imødekomme deres gæsters ønsker. Lauritzen Rejser prioriterer god service og glade gæster – det er deres opskrift på en god rejse, uanset om den står på storbyferie i Berlin eller oplevelser under hjemlige himmelstrøg.

Ophold på Hotel Zur Erholung

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail