Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

NYÅBNET: Ultimativ minigolf

Slettestrand minigolf og events nye minigolfbane er åben, så du kan invitere til sommerens fejde - inkl. øl el. vand.

NYÅBNET: Ultimativ minigolf

Slettestrand minigolf og events nye minigolfbane er åben, så du kan invitere til sommerens fejde - inkl. øl el. vand.

Slettestrand minigolf og event, der er del af Rønnes Hotel Slettestrand, åbnede deres nye minigolfbane tilbage i marts. Her får du mere en end oplagt mulighed for at spille dit livs minigolf. Udover banen er spritny, super flot lavet og de 18 huller udfordrer på en veltilrettelagt måde - så er den bygget op om Slettestrand og Jammerbugts kommunes unikke seværdigheder og natur.

 

Det første dit øje skuer når du træder ind på området er den ægte fiskekutter, der med sine 8 meter og patina vidner om det rige fiskeriliv, der findes i området. Kutteren har da også tilhørt Jonny ”Gniske” Olsen, der er kendt fra TV2 serien “Gutterne fra kutterne”. 

 

Læs meget mere om den enkelte banes historie her, så er du klar til at sætte familien eller vennerne stævne, så I kan få afgjort hvem, der er løber med titlen som "Sommerens ultimative minigolf-vinder".

 

Du får: 

  • Minigolf for 1 person inkl. valgfri fadøl eller sodavand

DEALpris 78 kr. Normalpris op til 130 kr. Spar op til 40 %

 

Slettestrand minigolf og event

Hvis I ønsker at få endnu mere ud af jeres besøg, så er der masser af muligheder. Både baren og restauranten er åben, så I kan nyde en is eller lidt mere koldt til ganen. Og skal sulten stilles er der også rig mulighed for det. 

 

Leder I efter en oplagt mulighed, når firmaudflugten skal afholdes eller et andet større eller mindre event, er I velkomne til at forhører jer om mulighederne for et komplet arrangement. 

 

Lidt praktisk

Banen er handicapvenlig og åben for alle. Hunde bedes dog holdes stramt i snor. Rygning er kun tilladt i afmærkede områder og frabedes ved banerne og under spillet. Stilletterne frabedes, da de ødelægger belægningen på banerne. 

 

Medbragte mad og drikkevarer er ikke tilladt. Der må ikke medbringes glas og porcelæn på baneområderne, men drikkevarer fra baren kan serveres i plastkrus og der henvises til siddeområderne. 

 

 

 

 

NYÅBNET: Ultimativ minigolf

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail