Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Kaffebaren i Storcenteret

Kaffebaren i Aalborg Storcenter åbnede i februar og byder for 2. gang dig på hyggestemning og frokost til UNDER 90 kr.

Kaffebaren i Storcenteret

Kaffebaren i Aalborg Storcenter åbnede i februar og byder for 2. gang dig på hyggestemning og frokost til UNDER 90 kr.

For blot 3 måneder siden kunne Kaffebaren med den største fornøjelse byde inden for i deres spritnye kaffebar i Aalborg Storcenter. Åbningsfejringen gik forrygende, og de er nu klar til at forkæle dig med deres lækre frokostanretningen endnu engang. 

 

Hos Deal.dk elsker vi det blomstrende forår og den kommende sommer. Og endnu mere elsker vi at give dig muligheden for en tiltrængt pause væk fra UV-strålerne. 

 

Ta' det fornuftige og hyggelige break på Kaffebaren - og shop evt. den smukke sommerkjole eller de nye shorts, så du er klar til sommer og sol - mæt og glad. 

 

Du får:

  • Frokosttallerken

DEALpris 86 kr. Normalpris 129 kr. Spar 33 %

 

Tallerkenen indeholder:

  • Spicy tunsalat
  • Kyllingebryst med bacon og karry-/mangodressing 
  • Chorizo og brie
  • Paté med syltede rødløg
  • Egg bites med spinat og Gruyère-ost
  • Rugbrød, kartoffelbolle og smør

 

Velkommen til Kaffebaren Aalborg Storcenter

I de nye, 200 kvm store lokaler vil Thomas og Thilde videreføre den helt særlige stemning, du oplever, når du besøger Kaffebaren. Her er der plads til alle - lige fra børnefamilierne til pensionisterne.

 

Lokationen i Aalborg Storcenter er perfekt for Kaffebaren, da der manglede et sted, hvor du kan få skuldrene ned og blot nyde en stund med god mad og den helt særlige ro, der bliver skabt, når alt, indretning, stemning, betjening, mad og drikke, går op i en højere enhed. 

 

Kaffebaren har de perfekte rammer til en velfortjent pause før eller efter en hyggelig shoppetur. Og trænger kaffetørsten og den søde sult sig på, lever Kaffebaren som altid op til sit navn og serverer god kaffe og søde sager. 

 

Kaffebaren: Et voksenden kaffebar-imperium

Kaffebaren Aalborg Storcenter er det nyeste skud i kaffebar-imperiet Kaffebaren, der består af lokationerne Bredegade, Sjællandsgade, Gravensgade og nu - Aalborg Storcenter.

 

Et samlet firkløver der med rolig og sikker hånd er udviklet gennem de seneste 3 år af indehaverne Thomas og Thilde.

 

Kaffebaren har allerede forkælet utallige gæster på deres øvrige 3 lokationer i Aalborg med god kaffe, lækre anretninger og naturligvis masser af god stemning. Og intet er anderledes, når du besøger Kaffebaren i Storcenteret - her er der alt, hvad du har brug for, når du sammen med den eller dem, du holder af, skal nyde en lækker frokost, som denne åbningsdeal byder på.

 

 

 

 

Kaffebaren i Storcenteret

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail