Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Flodkrydstogt i Andalusien

Nyd den spanske sommer på et 8-dages flodkrydstogt med All Inclusive, udflugter og meget mere. Rejs fra BLL i jul.-aug.

Flodkrydstogt i Andalusien

Nyd den spanske sommer på et 8-dages flodkrydstogt med All Inclusive, udflugter og meget mere. Rejs fra BLL i jul.-aug.

Hvem kan ikke trænge til en ferie med ren afslapning i et stille og roligt tempo – men stadig fyldt med oplevelser? Lad jer forkæle i lækre omgivelser, nyd den flotte natur, og fordyb jer i de spændende og historiske steder undervejs på dette dejlige flodkrydstogt. På flodkrydstogter sejles der med forholdsmæssigt små og eksklusive skibe med typisk et par hundrede gæster ombord. Det gør et flodkrydstogt til en rigtig hyggelig, intim og fredfyldt oplevelse.

 

Så følg med på dette krydstogt i det solsikre Andalusien, hvor hver dag byder på nye, spændende oplevelser i land og hyggelige aftner med lækker mad og skønne drinks ombord.  

 

Særligt for dette krydstogt:

 • Nyd sommerstemningen i det sydlige Spanien
 • Oplev Alhambra, Moské-katedralen i Cordoba og meget mere på de daglige udflugter
 • Ombord på skibet har I All Inclusive

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund til Sevilla t/r
  Mulighed for fly fra København mod tillæg på 1.500 kr. (forhør jer direkte hos Øster Lindet)
 • 20 kg bagage og en lille taske til under flysædet
 • Transfer lufthavn – skib t/r
 • 7 overnatninger ombord på MS La Belle de Cadix i den valgte kahytskategori
 • All Inclusive ombord på skibet med et bredt udvalg af drikkevarer
 • Udflugter på dag 2-7 som beskrevet i programmet (se "Rejsebeskrivelse")
 • Wi-fi ombord (ekskl. streaming)
 • Rengøring og kahytsservice
 • Adgang til skibets faciliteter 
 • Havneafgifter

 

Afrejse den 25. juli 2024:

 • Udvendig kahyt med koøje på Main Deck
  DEALpris 13.990 kr.
 • Udvendig kahyt med vindue på Middle Deck
  DEALpris 15.990 kr.
 • Udvendig kahyt med fransk balkon på Upper Deck
  DEALpris 16.990 kr.

 

Afrejse den 1. august 2024:

 • Udvendig kahyt med koøje på Main Deck
  DEALpris 12.990 kr.
 • Udvendig kahyt med vindue på Middle Deck
  DEALpris 15.490 kr.
 • Udvendig kahyt med fransk balkon på Upper Deck
  DEALpris 16.490 kr.

 

Prisen pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Ikke inkluderet i prisen

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Personlige forsikringer

 

Rejseplan

Untitled-1.jpg

 

Dag 1: Fly til Sevilla og transfer til skibet. Kahytten er til rådighed fra kl. 17:00
Dag 2: Udflugt til Cordoba
Dag 3: Fra Sevilla til Cadiz
Dag 4: Fra Cadiz til El Puerto de Santa Maria
Dag 5: Fra El Puerto de Santa Maria til Isla Minima og Sevilla
Dag 6: Udflugt til Granada
Dag 7: Sevilla
Dag 6: Transfer til lufthavnen og hjemrejse.

 

Transport

Rejsen er inklusive fly fra Billund til Sevilla t/r.

 

Flytider:

 • Afgang Billund kl. 06.10
  Ankomst Sevilla kl. 09.50
 • Afgang Sevilla kl. 10.15
  Ankomst Billund kl. 13.40

 

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne frem mod afrejse.

 

Fly fra København

Mod et tillæg på 1.500 kr. pr. person, er det muligt at flyve fra København.

 

Der vil da være et flyskift på både ud- og hjemrejsen.

 

Fly fra København bestilles hos Øster Lindet ved indløsning af værdibevis.

 

Rejsebeskrivelse

Jeres flodkrydstogtsrejse starter i Billund, hvorfra I flyver direkte til Sevilla. Her kan I aflevere jeres bagage på skibet, inden der er tid til at nyde denne fantastiske by på egen hånd. I juli og august måned skinner solen næsten med garanti, og der vil være liv og glæde i gaderne og på fortovscaféerne samt langs flodbredden. Middagen serveres ombord på skibet, og så kan I opleve Sevilla by night.

 

Næste dag går turen med bus til Cordoba, hvor I besøger den utroligt smukke Mezquita-katedral – også kendt som Moské-katedralen – hvis størrelse og imponerende udsmykning, man slet ikke kan forestille sig uden at have set den. Cordobas gyldne æra begyndte i det 8. århundrede, hvor maurerne gjorde deres indtog og byggede hundredvis af moskéer og paladser. La Mezquita var da den største moské i verden, og den er stadig den største arabiske bygning beliggende uden for de arabiske lande. Efter at spanierne havde tilbageerobret Andalusien, besluttede den kristne konge, at der skulle bygges en katedral inde i selve moskéen, og derfor har vi i dag denne helt eminente kombination af to religiøse bygningsværker. Efter frokost har I tid på egen hånd i Cordoba, hvor I f.eks. kan slentre rundt i de små stemningsfulde gader i byens jødiske kvarter, hvor I også finder små specialbutikker.   

 

Tredjedagen byder først på en guidet tur rundt i Sevilla til fods. Her ser I bl.a. Plaza de España, der er et majestætisk halvmåne-formet kompleks omkring byens centrale plads bygget i 1929 til den iberisk-amerikanske udstilling, der skulle vise Spaniens industrielle og teknologiske kunnen. Langs med de grandiose bygninger ses alkover udsmykket med farverige kakler, der danner motiver fra de forskellige spanske provinser – én alkove for hver provins. Komplekset ligger ud til Guadalquivir – floden I skal besejle – og rummer også flotte fontæner og skulpturer. Om eftermiddagen påbegyndes selve sejladsen, når MS La Belle de Cadix sætter kursen mod Cádiz. Undervejs passeres Doñana National Park – et enestående naturlandskab med forskellige økosystemer. Parken indeholder både marskland, laguner, klipper, fyrlunde og hvide sandstrande, mens det rige fugleliv bl.a. byder på flamingoer. Cádiz nås om aftenen, hvor jeres guide tager jer med rundt i byen, der er ekstra hyggelig, når lysene tændes.

 

Det er nu blevet søndag, og dagens første udflugt går til Jerez, der er kendt for sin sherryproduktion, hvilket tydeligt kan duftes rundt i byen. I besøger et stutteri, der opdrætter smukke andalusiske heste. Her får I en opvisning i ridekunst, som området også er berømt for. Tilbage i Cadiz får I endnu en byrundtur til fods i denne by, som anses for at være den ældste i Europa, og som har været beboet i over 3.000 år. Den gamle bydel, der næsten er helt omkranset af vand, er et romantisk virvar af snoede gader med muntre taverner, smukke barokkirker og elegante herskabsboliger med facader i sarte pastelfarver og kringlede støbejernsbalkoner. Byggeriet af katedralen tog 116 år, hvorfor den er en blanding af arkitektoniske stilarter, hvor især den gyldne kuppel imponerer, og både katedralen og San Sebastian-borgen er værd at se nærmere på. Om aftenen sejler skibet videre, mens I underholdes af traditionel flamencodans.

 

Mandag er sherry-dag! I besøger Osborne Bodega, som er en af de ældste vinproducenter i Andalusien. Deres Sherry Solera er således blevet produceret siden 1772, og deres symbol - den ikoniske tyresilhuet - ses mange steder i områdets landskaber. Efter en lille rundvisning skal der selvfølgelig smages på herlighederne, inden I vender tilbage til skibet og sejler mod Isla Minima. Her skal I opleve en typisk andalusisk hacienda – en større landejendom med jordbrug og stalde og ofte også små kirker eller kapeller. Beundr den flotte arkitektur, mens tankerne ledes hen på cowboys med lassoer og siestaer tilbragt i hængekøjer med kølig sangria i glasset. Sidst på dagen påbegyndes tilbagesejlingen mod Sevilla.

 

Endnu en stor udflugtsdag er i vente, når I med udgangspunkt fra Sevilla kører til Granada, der ligger for foden af Sierra Nevada-bjergene. For mange vil dagens højdepunkt være det storslåede palads Alhambra, der repræsenterer det ypperste inden for maurernes byggekunst. Med de mange sirlige udskæringer og små idylliske gårdhaver med springvand udgør paladset et arkitektonisk mesterværk. Imponerende er også emirernes sommerresidens, Generalife, der prydes af smukt anlagte vandløb og fontæner, som skulle bringe vand til de blomstrende haver. Når frokosten er indtaget, kan I selv begive jer rundt i Granada. Byens historiske kvarter – kaldet El Albaicin – er et virvar af snørklede brostensbelagte stræder og hyggelige torve, hvor den mauriske arv også er tydelig, og der summer af en mellemøstlig stemning med eksotiske dufte og lyde. I århundreder har bohemer, kunstnere og skæve eksistenser holdt til i det gamle roma-kvarter Sacromonte, som primært består af grottehuse, som er bygget på og tilpasset bjergskråningen. Her er altid masser af liv, og det er muligt at komme ind i flere af grotterne og se, hvordan de lokale bor.

 

Den sidste hele dag byder om formiddagen på den sidste udflugt. Her besøger I Rabida-klosteret ved Huelva, hvor franciskanermunke stadig bor. Det var her, Christopher Columbus boede, mens han ventede på finansiering af opdagelsesrejsen til Amerika. Replikaer af Colombus’ tre skibe – Niña, Pinta og Santa Maria – er udstillet på museum ikke langt herfra, og dem skal I selvfølgelig også se. Om eftermiddagen er I tilbage i fascinerende Sevilla, der er fyldt med kulturskatte. Byens flotte katedral er f.eks. Spaniens største og et must, hvis I skal fortsætte dagen i Columbus’ tegn. Han ligger nemlig begravet inde i kirken i et helt særligt monument. Maria Luisa-parkens vegetation byder på skyggefulde områder, hvis dette er tiltrængt, og den sidste portion spansk charme kan indsamles i de historiske bydele Triana og La Macarena, der emmer af en ægte folkelig stemning og har mange små unikke oaser. Her er bodegaerne og tapasbarerne mange, og det er let at blive forført af alle sanseindtrykkene.

 

Krydstogtet afsluttes med en gallamiddag ombord, og onsdag morgen forlades skibet for sidste gang, og I flyver hjem til Danmark med et varigt minde om Andalusiens storhed.

 

MS La Belle de Cadix

Skibet hører til i Croisi Europe-rederiets premium-klasse, som er den højeste kategori. Hun er et elegant skib bygget i 2005 og fuldstændig renoveret i 2016. Hun er 110 m lang og knap 12 m bred og kan medtage 176 passagerer fordelt i 88 kahytter.

 

MS La Belle de Cadix har 4 dæk: Main, Middle, Upper og Sundeck. Kahytterne, der er ca. 11-13 m2, ligger på de tre nederste dæk. På Main deck er kahytterne udstyret med koøjer, mens de på Middle deck har et vindue og på Upper deck en fransk balkon. Alle kahytter har aircondition, tv, safety boks og eget badeværelse med hårtørrer. Interiøret er i varme farver, der skaber en hyggelig og imødekommende atmosfære.

 

Restauranten, hvor alle måltider serveres, ligger på Main deck. Skibet har også en loungebar med dansegulv og en lille, intim pianobar. Soldækket byder på solstole og overdækkede områder, så I både kan finde plads i solen og i skyggen.

 

Påklædning ombord er generelt afslappet, og som det passer en selv. Dog ikke badetøj/badeshorts indendørs. Personalet ombord gør deres for at forkæle jer, så opholdet kan nydes i fulde drag. 

 

Forplejning

Krydstogtet er med All Inclusive, så I får morgenmad, frokost og aftensmad serveret ombord. Den ene aften er der gallamiddag. Et bredt udvalg af drikkevarer er også inkluderet i dag- og aftentimerne. Det gælder både vand, soft drinks, varme drikke, øl, vine, drinks og cocktails.

 

All Inclusive starter med aftensmad på første dag og slutter med morgenmad sidste dag.

 

Særlige forhold på dette tilbud

Vi må på dette flodkrydstogt på Guadalquivir med MS La Belle de Cadix tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation. I disse tider forekommer uden forvarsel ændringer i vejret, som kan have indflydelse på vandstanden i alle floder, herunder i Guadalquivir. Måtte et sådant naturfænomen indtræde, vil rederiet gøre, hvad der er muligt, for at turen gennemføres så hensigtsmæssigt som muligt, men der kan forekomme ændringer i sejlplanen under sådanne forhold, således alle planlagte anløb ikke kan gennemføres. Der tages forbehold herfor, og der kompenseres ikke ved ændringer.

 

Vigtig information

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, medmindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Der sejles på Guadalquivir, og i disse tider forekommer uden forvarsel ændringer i vejret, som kan have indflydelse på vandstanden i alle floder, herunder i Guadalquivir. Måtte et sådant naturfænomen indtræde, vil rederiet gøre, hvad der er muligt, for at turen gennemføres så hensigtsmæssigt som muligt, men der kan forekomme ændringer i sejlplanen under sådanne forhold, således alle planlagte anløb ikke kan gennemføres. Der tages forbehold herfor, og der kompenseres ikke ved ændringer.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Du sejler med et franskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og de officielle skibssprog er fransk og engelsk. Ombord møder du forskellige nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

 

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

 

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Øster Lindet anbefaler, at man tegner både en afbestillingsforsikring, som dækker ved sygdom før afrejse, samt en rejseforsikring, som dækker under selve rejsen. Forhør om mulighederne hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

 

Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Flodkrydstogt i Andalusien

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail