Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Sommertapas hos Luna

Café Luna byder på sommertapas - perfekt til f.eks. sommerens studentergilder - kan både nydes i cafeen og hjemme.

Sommertapas hos Luna

Café Luna byder på sommertapas - perfekt til f.eks. sommerens studentergilder - kan både nydes i cafeen og hjemme.

Hos Café Luna ved de præcis, hvordan de skal forkæle dine smagsløg, så din madglæde matcher sommerens solstråler. Mens du nyder den tiltagende varme, disker Luna op med en lækker tapas, der gør det let for dig at afholde sommerens festligheder - både ude og hjemme.

 

Beliggende på det charmerende hjørne af Boulevarden og Christiansgade i Aalborgs hjerte, er Café Luna det perfekte stop på din sommerrute. Parkering findes nemt så du let kan nyde denne oase af smag og hygge, med udsigt til sommerbyens livlige scener - gerne fra caféens hyggelige udendørs omgivelser. 

 

Du får:

 • Sommertapas
   • Mini Cæsar Kyllinge-Burger 
   • Spinat Wrap m/ laks, urter og dildcreme 
   • Mini peberfrugt med humus fyld og rugbrøds chips  
   • Spyd med Seranoskinke, tomat og mozerella ost
   • Rejer i Romesco sauce 
   • Kyllinge spyd med teriyaki  
   • Kiks med Castello ost og dild

DEALpris 139 kr. 

 

Bemærk - vigtig: Ønsker du at nyde maden hjemme kan det sagtens lade sig gøre, det koster blot et emballgegebyr på 20 kr., der afregnes direkte med Café Luna - og der skal bestilles min. 6 kuverter.

 

Velkommen til Café Luna

Den 1. september sidste år var der meget, der ændrede sig, da de nye ejere, kæresteparret Annika Jensen og Johnny Hurup, genåbnede Café Luna - men ikke alt. Navnet, den gode mad og den gode stemning er stadig i højsædet.

 

De nye ejere af Café Luna er ikke helt ukendte i det aalborgensiske mad-miljø. Det er nemlig Annika, der ejede Mormor's Café og Takeaway, hvor hun forkælede sine gæster med klassikere som smørrebrød og bøfsandwich.

 

"Jeg har altid drømt om at drive en rigtig café med fokus på gode råvarer og det hjemmelavede, så nu rykker vi mormor's ind til byen", fortæller Annika Jensen, der har været kok i knap 30 år.

 

Videreudviklingen fra 'Mormor's Café' til Café Luna betyder, at menukortet indeholder tapas, fisk, skaldyr, smørrebrød og stjerneskud, men også caféklassikere som burger og nachos bliver at finde. 

 

Annika fortsætter:

"Vi kommer dog til at tage de sidste skridt op i standard i forhold til, hvad man får mange andre steder, siger hun og tilføjer, at der også bliver masser af delevenlige retter på kortet.

Og så bliver det selvfølgelig med vores eget hjemmebagte brød, hjemmelavede dressinger - i det hele taget rigtig god mad lavet fra bunden", fastslår hun.

Sommertapas hos Luna

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail