Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Færøerne

En unik naturoplevelse med dansktalende rejseleder inkl. 4 overnatninger på hotel, udflugter m.m. Rejs fra BLL/CPH i sep.

Færøerne

En unik naturoplevelse med dansktalende rejseleder inkl. 4 overnatninger på hotel, udflugter m.m. Rejs fra BLL/CPH i sep.

En rejse til Færøerne er en rejse fyldt med fantastiske indtryk. Hver dag på rejsen er der udflugter til nogle af øgruppens største seværdigheder. I kommer bl.a. til at opleve Gásadalur og Bøur med fantastisk udsigt over fugleparadiserne Mykines og Tindholmar. I kan også glæde jer til en køretur langs Færøernes største indsø Sörvågsvatn, opleve populære Saksun og til at komme på byrundtur i den lille og charmerende hovedstad Tórshavn og meget mere i selskab med en dansktalende rejseleder.

 

Den måske største oplevelse vil være køreturene rundt, da I her kommer til at opleve øgruppens alsidige og storslåede natur. 

 

BBC, CNN, The Times, Bild, El Mundo, Lonely planet, The Independent og mange flere internationale medier er alle betaget af Færøernes egenart. De introducerer øerne med overskrifter som "verdens mest uspolerede øer", "Morgendagens verden" og "Hjerteland for de venlige vikinger".

 

Særligt for denne rejse:

 • Oplev de unikke færøske bygder, vandfald og storslået natur 
 • Erfaren færøsk, dansktalende rejseleder, der bidrager med stor viden 
 • Kom tæt på den færøske kultur og dens indbyggere  

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København - Færøerne t/r
 • 1 stk. håndbagage á max 8 kg pr. person
 • 1 stk. bagage á max 23 kg pr. person
 • Bustransfer lufthavnen - hotellet t/r
 • 4 hotelovernatninger i dobbeltværelse på Hotel Hafnia
 • Morgenmad alle dage
 • Heldagsudflugt til det nordlige Eysturoy, Streymoy og Saksun
 • Udflugt - Kirkjubøur og Gásadalur
 • Dansktalende rejseleder på alle udflugter

 

Vælg mellem følgende rejseperioder:

Billund:

 • Den 26. september - 30. september 2024
  DEALpris 8.295 kr. Normalpris 11.995 kr. Spar 30 %

 

København:

 • Den 26. september - 30. september 2024
  DEALpris 8.295 kr. Normalpris 11.995 kr. Spar 30 %

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Vilholdt Rejser.

 • Enkeltværelsestillæg: 1.600 kr. 
 • Afbestillings- og rejseforsikringer: Forhør dig hos Vilholdt Rejser
 • Tilkøb dag 2 - Udflugt til Vestmannagrotterne: 1.195 kr. pr. person (gennemføres med min. 10 tilmeldte)

 

Dagsprogram

Dag 1 - Ankomst Færøerne

Når I ankommer på Færøerne, bliver I modtaget af den færøske, dansktalende guide i lufthavnen, som tager jer med til jeres hotel.

 

Dag 2 - Tórshavn

Her har I mulighed for at tage på byvandring på egen hånd. Tórshavn er en af verdens mindste og mest unikke hovedstæder, beliggende ved vandet med udsigt til de omkringliggende bjerge. Tórshavn blev første gang nævnt på skrift i år 1075 og betragtes dermed som en af Nordeuropas ældste hovedstæder. Oplev for eksempel de gamle bydele, hvor smalle stræder, trapper og klippegrund blander sig med de små, sorttjærede huse med hvide vinduer og grønne græstage.

 

Seværdigheder: Tórshavn.

 

Mulighed for at tilkøbe: Udflugt til Vestmannagrotterne (se mere under tillæg og tilkøb). Bemærk, udflugten bliver gennemført med minimum 10 tilmeldte.

 

Om udflugten:

Turens første stop er Kvívík, der ligger i en smuk dal på øen Streymoy. Denne charmerende landsby bærer på en dyb vikingearv, med historiske rødder der går tilbage til de frygtløse vikingopdagelsesrejsende. Her kan I vandre langs kysten, hvor I vil støde på vikingetidsudgravninger, der afslører de første bosætteres fodspor i Kvívík. Denne fredfyldte bosættelse er blevet et essentielt besøg på rejse til Færøerne.

 

Næste stop på rejsen er Vestmanna, hvor I går om bord på vores skib for at opleve de fascinerende fuglefjelde. Disse klipper er et levende vidnesbyrd om det færøske dyreliv, pulserende med liv og energi fra utallige havfugle. Luften summer af disse fugles yndefulde dans, hvilket giver perfekte fotomuligheder. Her sejler man rundt langs den fantastiske kystlinje og ind i de dybe vestmannagrotter.

 

Dag 3 - Udflugt til Kirkjubøur og Gásadalur 

Efter morgenmaden bliver I hentet på hotellet med afgang kl. 10.00. Turen går til Kirkjubøur, som er en af de ældste bygder på Færøerne og har ca. 80 indbyggere. Som bispesæde var bygden i middelalderen Færøernes kulturelle og åndelige højborg. I Kirkjubøur er der mulighed for at besøge Roykstovan (entré egen betaling), der er et af de ældste, beboede huse i verden. Siden 1557 har generationer af familien Patursson levet og drevet denne gård.

 

I Gásadalur kan I opleve det fantastiske vandfald Mulafossur og den lille landsby, hvor der bor omkring 10 mennesker. I Gásadalur har I en billedskøn udsigt til Tindholm og Drangarnir med øen Mykines i baggrunden. I 2004 blev der lavet en tunnel til Gásedalur - inden var forbindelsen til byen kun med helikopter eller på ben over det 400 m høje bjerg. Gásadalur har nok været den mest isolerede bygd på Færøerne inden tunnelen.

 

Seværdigheder: Kirkjubøur, Magnus Katedralen, Roykstovan, Gásadalur, Mulafossur, Tindholm, Drangarnir, Bøur.

 

Dag 4 - Heldagsudflugt Streymoy, Eysturoy og Saksun

Efter en dejlig morgenmad i hotellets restaurant er der heldagsudflugt til det nordlige Streymoy, Saksun, og til sydlige Eysturoy, Eystnes. Broen over Atlanterhavet mellem Streymoy og Eysturoy krydses, og på turen ser I Skálafjorden; Færøernes længste fjord, og oplever Runavík. Herefter besøges Toftir og den største uldvarebutik på Færøerne. Ude på Eystnes ved vindmølleparken har I en fantastisk udsigt til Tórshavn, Nólsoy og Nordøerne.

 

Seværdigheder: Eiði, Gjógv, Saksun.

 

Dag 5 - Hjemrejse

I har en halv dag før afgang til lufthavnen omkring frokosttid (se flytider). Guiden fra de foregående dage kan komme med forslag til, hvad I kan bruge fridagen til.

 

Seværdigheder: Nordens Hus, Parken Plantasjan, Tinganes, havnen og det gamle fort.

 

Hotel Hafnia 

Hotel Hafnia er beliggende i Tórshavns hyggelige, gamle bydel og med kort gåafstand til butikker, gallerier og museer. Fra tagterrassen kan I beundre den smukkeste panoramaudsigt, inden I sætter jer til bords i hotellets populære restaurant, hvor de serverer lækre, lokale retter (ikke inkluderet).

 

I restauranten kan I nyde lette og velsmagende frokoster, en international à la carte-menu samt et bredt udvalg af fiskeretter og færøske specialiteter. Der ligger en swimmingpool og et fitnesscenter i nærheden af hotellet, og med gratis offentlig transport har I nem adgang til både det historiske museum og Nordens Hus (Norðurlandahúsið).

 

Sådan skal I bo

I kommer til at bo på et nyligt renoveret og moderne værelse med eget badeværelse og trådløst internet. Derudover er der kaffe- og tefaciliteter, et lille køleskab og tv.

 

Flyinformation

Der flyves med Atlantic Airways. Alle de angivne tider er lokale tider. Danmark er 1 time foran Færøerne.

 

Når I ankommer til lufthavnen på Færøerne, skal I holde øje med Vilholdt Rejsers logo ved udgangen. Her vil jeres rejseleder stå og tage imod jer.

 

Flytider Billund:

 

 • Afgang Billund kl. 11.20
  Ankomst Vagar kl. 12.20
 • Afgang Vagar kl. 16.05
  Ankomst Billund kl. 18.55

 

Flytider København:

 

 • Afgang København kl. 12.25
  Ankomst Vagar kl. 13.40
 • Afgang Vagar kl. 14.30
  Ankomst København kl. 17.35

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Om Vilholdt Rejser

Vilholdt Rejser blev etableret i juni 2015 og specialiserer sig i rejseoplevelser til Island, Færøerne og Grønland.

 

Hos Vilholdt Rejser er de meget stolte af deres kvalificerede chauffører, guides og hele det professionelle team, som har stor erfaring i rejsebranchen. De lægger stor vægt på, at deres dansktalende guider har en humoristisk sans, har erfaring med at arbejde sammen med mennesker og har et stort lokalt kendskab til befolkningen og naturen.

 

Vilholdt Rejser har sendt rigtig mange mennesker af sted mod eventyr, og det har ført stor tilfredshed og 5-stjernede anmeldelser med sig. Det kan du læse mere om på nedenstående link.

 

Læs alle anmeldelserne på Trustpilot.

 

Vilholdt Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2615.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Rejse til Færøerne

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail