Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Fish & chips i Aalborg

Nyd en sprød portion fish & chips med hjemmerørt tartarsauce og salat hos Café Luna i centrum af Aalborg.

Fish & chips i Aalborg

Nyd en sprød portion fish & chips med hjemmerørt tartarsauce og salat hos Café Luna i centrum af Aalborg.

Hos Café Luna er du ikke i tvivl om at der er lagt kærlighed i alle retter - og det gælder også deres sprøde fish & chips, som du får netop nu. Det er den perfekte anledning, når du f.eks. nyder Aalborgs smukke bymidte og har brug for en pause med noget godt til at stille sulten.

 

Så kom ind og nyd en portion fish & chips med de sprødeste pommes frittes og velsmagende, frisk fisk med en lækker panering, hjemmerørt tartarsauce, citron, dild og en salat med cherrytomater, agurke-relish og spirer m.m. - alt sammen veltilberedt og serveret i en gavmild portionsstørrelse.

 

Du får:

  • Fish & chips med hjemmerørt tartarsauce og salat

DEALpris 99 kr. Normalpris 149 kr. Spar 33 %

 

Bemærk: Du finder et stort udvalg af specialøl fra Royal samt et vinkort fyldt med udsøgte vine fra vinslottet.dk. 

 

Velkommen til Café Luna

Den 1. september sidste år var der meget, der ændrede sig, da de nye ejere, kæresteparret Annika Jensen og Johnny Hurup, genåbnede Café Luna - men ikke alt. Navnet, den gode mad og den gode stemning er stadig i højsædet.

 

De nye ejere af Café Luna er ikke helt ukendte i det aalborgensiske mad-miljø. Det er nemlig Annika, der ejede Mormor's Café og Takeaway, hvor hun forkælede sine gæster med klassikere som smørrebrød og bøfsandwich.

 

"Jeg har altid drømt om at drive en rigtig café med fokus på gode råvarer og det hjemmelavede, så nu rykker vi mormor's ind til byen", fortæller Annika Jensen, der har været kok i knap 30 år.

 

Videreudviklingen fra 'Mormor's Café' til Café Luna betyder, at menukortet indeholder tapas, fisk, skaldyr, smørrebrød og stjerneskud, men også caféklassikere som burger og nachos bliver at finde. 

 

Annika fortsætter:

"Vi kommer dog til at tage de sidste skridt op i standard i forhold til, hvad man får mange andre steder, siger hun og tilføjer, at der også bliver masser af delevenlige retter på kortet.

Og så bliver det selvfølgelig med vores eget hjemmebagte brød, hjemmelavede dressinger - i det hele taget rigtig god mad lavet fra bunden", fastslår hun.

Fish & chips i Aalborg

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail