Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Voksenhotel på Rhodos

1 uge på den populære græske ferie-ø. Bo på flot og nyåbnet hotel med et strejf af luksus. Rejs fra BLL/AAL i aug.-sep.

Voksenhotel på Rhodos

1 uge på den populære græske ferie-ø. Bo på flot og nyåbnet hotel med et strejf af luksus. Rejs fra BLL/AAL i aug.-sep.

Elegante værelser i smukke jordfarver og stemningsfuldt poolområde med loungemusik. Et strejf af luksus og nydelig komfort. Det er dét, der karakteriserer det nyåbnede voksenhotel fra 2022, Cook's Club Ialyssos.

 

Læn jer tilbage og nyd en skøn solferie, hvor der er kræset lidt ekstra for detaljerne. 

 

Særligt for denne rejse:

 • Nyåbnet voksenhotel fra 2022
 • Hotellet fremstår luksuriøst med elegant indrettede værelser i jordfarver og inspiration fra bohemestilen
 • Dejligt poolområde

 

Rejsen inkluderer: 

 • Fly fra Billund eller Aalborg - Rhodos t/r
 • 7 overnatninger på Cook's Club Ialyssos
 • Dobbeltværelse classic med balkon/terrasse
 • Morgenmad
 • Dansktalende rejseleder

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Billund:

 • Den 12. september 2024 UDSOLGT
  Normalpris 7.799 kr. DEALpris 5.999 kr.
 • Den 19. september 2024 UDSOLGT
  Normalpris 7.599 kr. DEALpris 5.699 kr.
 • Den 26. september 2024 UDSOLGT
  Normalpris 6.899 kr. DEALpris 5.199 kr.
 • Den 3. oktober 2024
  Normalpris 6.399 kr. DEALpris 4.799 kr.

 

Aalborg:

 • Den 8. august 2024 UDSOLGT
  Normalpris 8.499 kr. DEALpris 5.799 kr.
 • Den 15. august 2024 UDSOLGT
  Normalpris 8.299 kr. DEALpris 5.799 kr.
 • Den 22. august 2024
  Normalpris 8.199 kr. DEALpris 5.799 kr.
 • Den 5. september 2024 UDSOLGT
  Normalpris 8.199 kr. DEALpris 5.999 kr.
 • Den 12. september 2024 UDSOLGT
  Normalpris 7.799 kr. DEALpris 5.999 kr.
 • Den 19. september 2024 UDSOLGT
  Normalpris 7.599 kr. DEALpris 5.699 kr.
 • Den 26. september 2024 UDSOLGT
  Normalpris 6.899 kr. DEALpris 5.199 kr.
 • Den 3. oktober 2024 UDSOLGT
  Normalpris 6.399 kr. DEALpris 4.799 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse.

 

OBS: Hvis du ønsker at rejse alene, skal du kontakte Bravo Tours for at høre mere om pris og ledighed, inden du køber din rejse hos Deal.dk.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

 • Afbestillingsforsikring: 275 kr.
 • Årsrejseforsikring: 369 kr.
 • Transport til og fra hotel: 220 kr.
 • Mad om bord på flyet: 220 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 290 kr.

 

Se flyinformation længere nede.

 

Cook's Club Ialyssos

Voksenhotellet, Cook’s Club Ialyssos Rhodes, åbnede i foråret 2022 og fremstår moderne og tilbagelænet med et strejf af luksus. 

 

Det stemningsfulde poolområde med bløde solsenge og loungemusik vil især tiltale unge par og vennegrupper, som vil have lidt ekstra kræs på ferien. Hotellets værelser er elegant indrettet i jordfarver og inspiration fra bohemestilen.

 

Hotellets pool er uden tvivl det naturlige samlingspunkt for gæsterne, der bor her. Men der er også gode træningsfaciliteter i form af et nyt fitnessområde samt yogalektioner og en pavillon til meditation. 

 

Den kulinariske oplevelse er noget af det, hotelkæden har særligt fokus på at gøre lækkert. I bor med morgenmad, hvor udvalget er indbydende, sundt og tilbyder fx veganske alternativer. Derudover byder hotellets bar, Captain Cook Bar, på byens bedste drinks sammensat af verdensklasse-bartenderen, David Wiedemann. Læn jer tilbage og nyd en farverig og læskende forfriskning til lyden dj’ens playliste ved poolen.

 

Området omkring hotellet indbyder både til vandre- og cykelture, og stranden ligger kun 800 meter fra hotellet. Vil I besøge skønne Rhodos by, er der kun 4,8 km ind til byen. I kan nå byen med taxa, på cykel eller til fods.

 

Hotellet er en del af hotelkæden Cook's Club, der har en ambition om at skabe "næste generations hoteller". Bravo Tours har givet hotellet status som et Bravo Unik-hotel, der gives til hoteller af højeste kvalitet. 

 

Sådan skal I bo

I kommer til at bo på et af dobbeltværelsene classic, der er udstyret med balkon/terrasse. Værelserne er ca. 21 m2 og er indrettet med satellit-tv med musikkanaler, køleskab (minibar mod forespørgsel), safebox samt separat badeværelse med regnvandsbruser, toiletartikler og hårtørrer. 

 

Pension

Opholdet er med morgenmad.

 

Om området

Rhodos er en fantastisk sammenblanding af nyt og gammelt. Her finder I gode strande, restauranter og byliv side om side med historiske seværdigheder, smukke middelalderborge og dybe voldgrave omkring den gamle bydel. En bydel, der virkelig charmerer mange med sine brostensbelagte gader og græske atmosfære. Samtidig har øen et væld af spændende oplevelser, som I kan opleve på jeres ferie.

 

Ja, Rhodos by har virkelig meget at byde på. For kulturelskerne er der havnen med de antikke vindmøller og den antikke bydel, hvor I inden for bymuren kan se de mange historiske monumenter og seværdigheder, der afspejler Rhodos’ omtumlede tilværelse. Her er også fine, gyldne strande, som lokker med krystalklart vand og så, ikke mindst, byens intense puls og atmosfære med gode restauranter, shopping og livligt natteliv.

 

Lækre oliven, solmodne tomater, feta, grillet kød og lækker fisk – jo, grækerne kan lave mad på enkel og smagfuld vis. I en smøge i den gamle bydel af Rhodos by ligger restaurant Romeo. Det er alle tiders sted at gå hen efter en aftengåtur i den flotte gamle by, og på Romeo venter en fantastisk smagsoplevelse med det allerbedste fra det græske køkken.

 

Flyinformation

Flytider Billund:

 • Afgang fra Billund kl. 17.00
  Ankomst Rhodos kl. 21.35
 • Afgang fra Rhodos kl. 22.35
  Ankomst Billund kl. 01.20

 

Flytider Aalborg:

 • Afgang fra Aalborg kl. 07.00
  Ankomst Rhodos kl. 11.40
 • Afgang fra Rhodos kl. 12.40
  Ankomst Aalborg kl. 15.35

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage*, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du kan frit ændre til en rejse blandt Bravo Tours store udbud på deres hjemmeside. En ændring koster 500 kr. pr. person. 

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

*Gælder ikke rejser med rutefly. Almindelige rejsebetingelser er gældende: https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/ Vær opmærksom på, at Udenrigsministeriet på flere rejsemål ikke fraråder rejsen, hvis du er færdigvaccineret. Dette gælder bl.a. til Kenya, hvilket vores rejser også er betinget af.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.

 

Om Bravo Tours 

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

 

Tryghed på rejsen 

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Tilbud: Rejse til Rhodos

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail