Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Hotel Mooi

Ophold med 2 overnatninger i idylliske Friedrichstadt inkl. kanalrundfart i den smukke, tyske by m.m. Pris pr. person.

Hotel Mooi

Ophold med 2 overnatninger i idylliske Friedrichstadt inkl. kanalrundfart i den smukke, tyske by m.m. Pris pr. person.

Turen går til Friedrichstadt, den lille by få kilometer fra Nordsøen, men nærmere korrekt ligger den, hvor Ejderen og Trenen møder hinanden. Nogle kalder den hollænderbyen, andre kalder den lille Amsterdam, og det er ikke uden grund. Den har nemlig fået sine tilnavne, fordi flere kanaler løber igennem byen og leder tankerne mod en typisk hollandsk landsby. Den slesvigske kanalby byder desuden på smukke, gamle gavlhuse, specialbutikker, kirker og museer og en idyl, der sjældent er set så hyggelig.

 

Turen dertil er en kør-selv-tur, så I kan tage den i jeres eget tempo og eventuelt gøre plads til lidt grænseshopping på turen derned eller hjem hos Fleggaard, hvor I har en voucher på en flaske vin.

 

Særligt for dette ophold:

  • Besøg byens hyggelige spisesteder, kirker, specialbutikker og Modellban-Zauber - et museum fyldt af modeltog
  • Inkl. kanalrundfart i Friedrichstadt med guide, der fortæller om byens historie
  • Friedrichstadt er en tidslomme og en idyllisk by, hvor selv pulsen finder ned

 

Opholdet inkluderer:

  • 2 overnatninger i dejligt dobbeltværelse
  • Morgenmad med lokale råvarer, bestilles via a la carte
  • Fri te og kaffe fra hotellets lobby
  • Gratis wi-fi på hotellet
  • Kanalrundfart i Friedrichstadt
  • Voucher til 1 flaske vin hos Fleggaard pr. person over 18 år

DEALpris 1.145 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst mandag og onsdag fra den 10. april 2024 til og med den 30. september 2024.

 

Vær opmærksom på, at turen er en kør-selv-tur. 

 

Tilkøb og tillæg

Aftales og afregnes direkte hos Lauritzen Rejser.

  • Hund er tilladt mod tillæg: Der er kun 1 værelse, hvor hund er tilladt, så forespørg venligst hos Lauritzen Rejser. Afregnes på hotellet

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00-19.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Hotel Mooi

Det lille hotel er indrettet rustikt og moderne, og I vil hurtigt fornemme den hyggelige og hjemlige atmosfære, der kendetegner hotellet. Glæd jer til at indtage morgenmaden, der er lavet med lokale råvarer og bestilles via a la carte - I nyder den med udsigt til byens torv. I hotellets opholdsrum kan I tage et slag billard, og det er også her, I kan slappe af med en gratis kop te eller kaffe.

 

Hotellet har en hyggelig terrasse, hvor solens stråler vil varme jer på en dejlig forårs- eller sommerdag.

 

Sådan skal I bo

I bliver indlogeret på et pænt dobbeltværelse med badeværelse. Værelset er indrettet med en dobbeltseng, og hvad I ellers skal bruge for et par gode overnatninger.

 

Friedrichstadt

Friedrichstadt er en tidslomme og et sted, hvor pulsen selv finder ned. Glæd jer til den kanalrundfart, der er inkluderet i opholdet, hvor en guide vil fortælle jer om byens historie, mens I langsomt driver afsted, så der også er tid til at kigge på smukke gavlhuse og haver fra vandsiden.

 

I må ikke snyde jer selv for dejlige slentreture ved de mange kanaler, som giver byen en helt særlig charme. Når I besøger Friedrichstadt, må I ikke glemme at kigge op op på de flotte, gamle gavlhuse, som karakteriserer byen, og det er også anbefalelsesværdigt at nyde et solidt måltid mad med et godt glas øl på et af byens mange spisesteder. I vil også støde på flere specialbutikker, hvor I kan købe lidt minder med hjem fra turen.

 

Byen har også nogle spændende museer, her kan bl.a. nævnes Modellban-Zauber, der er et mekka for modeltogsentusiaster. Også museet Alte Münz er det besøg værd. Her træder I ind i et gammel magasin fra 1626, og udstillingen fortæller om borgernes vilkår og liv siden byens grundlæggelse. 

 

Helt oplagt er det også at køre ud og opleve den skønne natur langs kysten eller det imponerende bygningsværk Eidersperrwerk.

 

Om Lauritzen Rejser

Lauritzen Rejser er specialister inden for kør-selv-rejser, éndagsudflugter og grupperejser. De er en af Tønders ældste virksomheder og er et lille, professionelt firma, der vægter tryghed og tillid højt, og som hver dag arbejder hårdt på at imødekomme deres gæsters ønsker. Lauritzen Rejser prioriterer god service og glade gæster – det er deres opskrift på en god rejse, uanset om den står på storbyferie i Berlin eller oplevelser under hjemlige himmelstrøg.

 

Lauritzen Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3185.

 

 

Hotel-Mooi.jpg

Ophold på Hotel Mooi i Friedrichstadt

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail