Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Kør-selv-ferie til Italien

NYHED: 1 uges ferieophold på 5* campingplads ved Gardasøen i 4-værelses mobilhome. Pris for op til 4 personer.

Kør-selv-ferie til Italien

NYHED: 1 uges ferieophold på 5* campingplads ved Gardasøen i 4-værelses mobilhome. Pris for op til 4 personer.

Rejs mod de varmere himmelstrøg i syden og få en dejlig ferieuge på den eftertragtede og populære 5-stjernede campingplads, Camping Bella Italia, der ligger i bunden af Gardasøen. Det er nemt at komme dertil da, byen I skal bo ved, ligger lige ved en motorvejsafkørsel.

 

I skal bo i et mobilhome med plads op til 7 personer, så der er gode muligheder for en familieferie. Campingpladsen tilbyder nemlig også aktiviteter og underholdning for alle aldre - og så har I endda mulighed for at komme afsted i efterårsferien til en rigtig god pris. 

 

Særligt for denne rejse: 

 • Stor og flot campingplads til familieferien og med mulighed for at komme afsted i efterårsferien
 • Bo på populær, 5-stjernet campingplads med mange faciliteter ved Gardasøen
 • Dejlig område med mange udflugtsmuligheder i nærheden

 

Rejsen inkluderer: 

 • 1 uge på Camping Bella Italia i 4-værelses mobilhome med 3 soveværelser til 4 personer (med mulighed for at tilkøbe 3 ekstra personer - se mere under tillæg og tilkøb)

 

Vælg mellem følgende ankomstdatoer:

 • Den 28. september 2024
  DEALpris 1.895 kr.
 • Den 5. oktober 2024
  DEALpris 1.750 kr.
 • Den 12. oktober 2024 (UDSOLGT)
  DEALpris 1.750 kr.
 • Den 19. oktober 2024
  DEALpris 1.750 kr.

 

Prisen er for 4 personer. 

 

Vær opmærksom på, at rejsen er en kør-selv-ferie. Har I spørgsmål til køreturen kontakt 1 Step Away.

 

Obligatoriske tillæg 

Betales ved Camping Bella Italia.

 • Depositum: 100 € betales kontant på Camping Bella Italia (Betales tilbage ved hjemrejse)
 • Turistskat: Ca. 1 € pr. voksen pr. dag

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med 1 Step Away.

 • Tillæg for ekstra personer: 250 kr. pr. person (op til 3 ekstra personer)

 

Tilkøb 

Bestilles hos 1 Step Away. Afregnes direkte på Camping Bella Italia. 

 • Tilkøb slutrengøring: 40-50 € pr. mobilhome eller rengør selv mobilhome ved afrejse
 • Sengelinned: kan medbringes eller lejes for
  15 € for en enkeltseng eller 20 € for en dobbeltseng (skal bestilles på forhånd)
 • Håndklæder: kan medbringes eller lejes for
  10 € pr. person (1 stort og 1 lille - skal bestilles på forhånd)
 • Aircondition: 5 € pr. dag
 • Barneseng: 3 € pr. dag (skal bestilles på forhånd)
 • Højstol: 3 € pr. dag (skal bestilles på forhånd)

 

Camping Bella Italia 

Camping Bella Italia er den største og mest efterspurgte campingplads ved Gardasøen. Den byder på en lang række faciliteter, som kan tilfredsstille alle behov. Det store vandland samt aktiviteter og shows organiseret af animationsteamet gør Bella Italia specielt velegnet til gæster, der søger en aktiv og underholdende ferie for alle aldre.

 

Camping Bella Italia ligger ved sydenden af Gardasøen, ca. 2 km fra centrum i den hyggelige by, Peschiera del Garda og med fri adgang til en strand med småsten, hvor man fra stranden kan gå direkte til byen. Til den store forlystelsespark, Gardaland, er der 7 km, mens der til Verona (kendt for Romeo og Julies balkon) er ca. 30 km. På campingpladsen findes et vandland med hele fem swimmingpools med rutsjebaner og andet vandsjov samt flere andre pools for både voksne og børn. Ved alle pools findes liggestole og parasoller (begrænset antal). Der er en desuden en lille strand med parasoller og liggestole (begrænset antal), og svømmebassinerne er åbne fra april til medio september.

 

OBS: Badehætter er obligatoriske i den semi-olympiske pool.

 

Underholdning, aktiviteter og restauranter

Camping Bella Italia byder på en lang række aktiviteter for både børn (med miniklub) og voksne fra påske til ultimo september. Der er legeplads, fodboldbane, volley- og basketbaner, bowlingbaner, bordtennis, bueskydningsbane samt fyrværkeri på vandet hver 15. dag i højsæsonen. I kan også leje tennisbaner, cykler, oppusteligt badeudstyr, udstyr til windsurfing og parasailing.

 

Pladsen har fire restauranter/pizzeriaer (en af restauranterne har en stor terrasse med udsigt over søen), en take-away, en snackbar og en iskiosk. Derudover er der supermarked, grønthandler, aviskiosk, souvenirbutik og basar. Har I brug for at hæve eller opbevare penge, har Camping Bella Italia en hæveautomat og depotbokse til udlejning.

 

Der desuden et vaskeri, et internetområde, wi-fi, en frisør, en læge (på udvalgte dage) og en rampe til både. Knallerter og motorcykler er ikke tilladt på campingpladsen.

 

Sådan skal I bo 

I skal bo i et 4-værelses mobilhome med plads op til 7 personer. Der er 3 soveværelser og en stue. I stuen er der køkkenområde med mikroovn, køl/frys, kogeplader og kaffemaskine samt 1 soveplads. I det ene soveværelse er der en dobbeltseng, og derudover er der 2 soveværelser med hver 2 sovepladser med enkeltsenge. Der er et badeværelse med toilet, og så kan I nyde udelivet på den halvt overdækkede træterrasse med havemøbler, kul- eller elektrisk grill og 2 liggestole.

 

Godt at vide 

Bemærk, nogle aktiviteter m.m. kan være lukket i lavsæsonen. Poolområdet kan være lukket på grund af vejret. 

 

Om området 

Peschiera må næsten kaldes for hovedbyen på Gardasøens sydøstlige bred. Byen ligger smukt ned til søen og byder på et meget stort udvalg af supermarkeder, butikker, barer, caféer og restauranter med alskens typer gastronomi. Ikke mindst det historiske centrum med sine torve og smalle gader er betagende at gå rundt i og indsnuse den lokale atmosfære.

 

Peschiera er også Gardasøens lettest tilgængelige by, idet der er en motorvejsfrakørsel direkte ved byen. Herfra fører ”Gardesana Orientale” (den østlige kystvej) forbi flere andre charmerende byer og helt op til søens hovedstad, Riva del Garda.

 

Fra Peschiera har man også mulighed for at sejle med turbåde til flere af disse byer, hvis man ikke vil slås med trafikken på kystvejen. Der er også fine bademuligheder fra flere gode strande i byens udkant.

 

Der er kun få kilometer til den store forlystelsespark, Gardaland, til romantiske Verona med Romeo og Julies berømte balkon og den smukke romerske arena, hvor der afholdes fejende flotte operaforestillinger, og sågar til Venedig, som nås på en god times tid ad motorvejen.

 

Om 1 Step Away

1 Step Away tilbyder ferieboliger, campingpladser og hoteller på de mest populære destinationer i Sydeuropa. De er specialiseret i at lave rejser til kør-selv-folket og har fokus på områderne omkring Italien, Kroatien, Frankrig og Spanien. De har fokus på at finde ferieboliger og hoteller i den højere del af kvalitetsskalaen, dog ikke nødvendigvis i den højere ende af prisskalaen. Da de satser meget på, at der skal være et fornuftigt forhold mellem pris og kvalitet, så de kan give jer den bedst tænkelige ferieoplevelse - der kun er 1 Step Away.

 

1 Step Away er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2639.

Kør-selv-ferie til Italien

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail