Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Rhodos

1 uge på den elskede, græske ferieø på 4* hotel lige ved stranden og med halvpension. Rejs fra BLL/AAL i sep.-okt.

Rhodos

1 uge på den elskede, græske ferieø på 4* hotel lige ved stranden og med halvpension. Rejs fra BLL/AAL i sep.-okt.

Rhodos er den største og mest frodige af de Dodekanesiske Øer med lange, smukke naturstrande og lidt flere solskinsdage end de andre græske øer. Øen er derfor også en af Grækenlands mest elskede ferieøer. Den indeholder nemlig alt det, der udgør en skøn ferie. Både en masse strandliv, seværdigheder, forlystelsesliv, shopping og selvfølgelig alt den afslapning, I har brug for.

 

I skal bo i Kalithea, der er et ferieområde der starter 3 km udenfor Rhodos by og strækker sig langs østkysten ned til feriebyen Faliraki. Kalithea har mange små bugte med skulpturelle klipper og klart, blåt vand. Der findes et strandområde, som er et gammelt kursted og hedder "Kalithea Springs". Her er solsengene placeret i plateauer,  en god restaurant og en dejlig atmosfære på stedet. Entre er mod betaling.

 

Særligt for denne rejse: 

 • Kun 100 meter til stranden
 • Hotellet har et dejligt poolområde 
 • I nyder rejsen med halvpension 

 

Rejsen inkluderer: 

 • Fly fra Billund, Aalborg lufthavn - Rhodos t/r.
 • 7 overnatninger på Kresten Palace i dobbeltværelse med udsigt til haven
 • Halvpension - morgenmad og aftensmad
 • Dansktalende rejseleder

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Billund:

 • Den 12. september 2024
  DEALpris 5.699 kr. Normalpris 8.489 kr. 
 • Den 19. september 2024
  DEALpris 5.699 kr. Normalpris 8.389 kr. 
 • Den 26. september 2024
  DEALpris 5.199 kr. Normalpris 7.389 kr. 
 • Den 3. oktober 2024 UDSOLGT
  DEALpris 4.999 kr. Normalpris 6.890 kr. 

 

Aalborg:

 • Den 15. august 2024
  DEALpris 6.499 kr. Normalpris 9.289 kr. 
 • Den 22. august 2024
  DEALpris 6.499 kr. Normalpris 9.190 kr. 
 • Den  29. august 2024
  DEALpris 6.499 kr. Normalpris 9.389 kr. 
 • Den 5. september 2024
  DEALpris 5.999 kr. Normalpris 8.989 kr. 
 • Den 12. september 2024
  DEALpris 5.699 kr. Normalpris 8.489 kr.
 • Den 19. september 2024
  DEALpris 5.699 kr. Normalpris 8.389 kr
 • Den 26. september 2024
  DEALpris 5.199 kr. Normalpris 7.389 kr. 

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse

 

OBS: Hvis du ønsker at rejse alene, skal du kontakte Bravo Tours for at høre mere om pris og ledighed, inden du køber din rejse hos Deal.dk.

 

Tilkøb

Tilkøbes direkte hos Deal.dk i købsprocessen.

 • Opredning (2-12,99 år)
  DEALpris 3.999 kr.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

 • Afbestillingsforsikring: 275 kr.
 • Årsrejseforsikring: 369 kr.
 • Transport til og fra hotel: 250 kr.
 • Mad om bord på flyet: 220 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 290 kr.

 

Se flyinformation længere nede. 

 

Kresten Palace

Med sin smukke udsigt over Kalithea-bugten og kort afstand til stranden er Kresten Palace et populært hotel. Her finder I alle faciliteter til at holde en fantastisk ferie både som par og familie. 

Hotellet har et imponerende pool-område omkranset af en skøn have med palmer og blomster. Ved poolen er der en dejlig solterrasse og fra pool-området en sti ned til et klippeplateau, hvorfra der er adgang til stranden med liggestole og parasoller (mod gebyr).

Har I lyst til at være aktiv på jeres ferie, har I rig mulighed for det. På Kresten Palace finder I bl.a. tennis, volleyball, billard, bordtennis og fitness. Desuden har hotellet også et dejlig wellnesscenter med jacuzzi, tyrkisk hamam og sauna. Nogle aktiviteter/faciliteter er mod betaling. 

 

Sådan skal I bo 

I skal bo på et dobbeltværelse med badeværelse med badekar. Der er også en balkon/terrasse med bord og stole med udsigt til haven. Værelset er indrettet med tv, elkedel, hårtørrer, safeboks (mod betaling) og aircondition (juni-september).

 

  Pension 

  Jeres ophold er med halvpension - morgenmad og aftenmad ekskl. drikkevarer til aftenmad.

   

  Om området

  Det er ikke uden grund, Rhodos er et af Europas mest populære ferierejsemål. For det første er der mange solskinsdage. For det andet har Rhodos et ret fantastisk natteliv, utrolig lækker mad, gode shoppingmuligheder og ikke mindst smuk natur og spændende kultur.

   

  Rhodos er en fantastisk sammenblanding af nyt og gammelt. Her finder I gode strande, restauranter og byliv side om side med historiske seværdigheder, smukke middelalderborge og dybe voldgrave omkring den gamle bydel. En bydel, der virkelig charmerer mange med sine brostensbelagte gader og græske atmosfære. Samtidig har øen et væld af spændende oplevelser, som I kan opleve på jeres ferie.

   

  I Kalithea er der supermarkeder, enkelte restauranter og souvenirbutikker i nærheden af hotellerne. Ønsker man et større udvalg kan man hurtigt nå til Faliraki eller Rhodos by med bus eller taxa. Busser kører langs hovedvejen flere gange i timen. Det er også nemt at hoppe på bussen ned langs østkysten til den hvide by Lindos eller til det store vandland WaterPark i Faliraki. I Rhodos by kan man skifte bus, hvis man ønsker at køre over på vestkysten.

   

  Flyinformationer:

  Flytider Billund:

  • Afgang fra Billund kl. 17.00
   Ankomst Rhodos kl. 21.35
  • Afgang fra Rhodos kl. 22.35
   Ankomst Billund kl. 01.20

   

  Flytider Aalborg:

  • Afgang fra Aalborg kl. 07.00
   Ankomst Rhodos kl. 11.40
  • Afgang fra Rhodos kl. 12.40
   Ankomst Aalborg kl. 15.35

   

  Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

   

  Tryghedspakke

  Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

  Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage*, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

   

  Ombooking af din ferie

  Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du kan frit ændre til en rejse blandt Bravo Tours store udbud på deres hjemmeside. En ændring koster 500 kr. pr. person. 

   

  Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

   

  *Gælder ikke rejser med rutefly. Almindelige rejsebetingelser er gældende: https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/ Vær opmærksom på, at Udenrigsministeriet på flere rejsemål ikke fraråder rejsen, hvis du er færdigvaccineret. Dette gælder bl.a. til Kenya, hvilket vores rejser også er betinget af.

   

  24 timers råd og vejledning

  Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.

   

  Om Bravo Tours 

  Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

   

  Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

   

  Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

   

  Tryghed på rejsen 

  Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

  Rejse til Rhodos

  Her finder du os

  Deal.dk A/S
  Banegårdspladsen
  5000 Odense C

  Tlf: +45 65 45 55 44
  Mail: mail@deal.dk
  CVR nr: 35252754

  Om Deal.dk

  Tilbudsmail