Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Kreta

Solrig ferie på den gæstfrie, græske ø - 1 uge på 3*+ hotel i 1-værelses lejlighed med All Inclusive. Rejs fra AAL i sep.

Kreta

Solrig ferie på den gæstfrie, græske ø - 1 uge på 3*+ hotel i 1-værelses lejlighed med All Inclusive. Rejs fra AAL i sep.

Hvidkalkede landsbyer, lyserøde strande, oceanblåt hav og sortgrønne oliven. Kreta er én stor farvepalet, der breder sig over et hav af nuancer blandt den smukke natur, i de små bugter og rundt i flere af de lokale byer. Kreta er fest og især farver - og det er ikke uden grund, at Grækenlands største ø er en af danskernes græske feriefavoritter.

 

I skal bo i Maleme, der er en hyggelig kystby, som byder på ren afslapning og muligheden for et spændende eventyr. Maleme er indbegrebet af hygge, og her har I virkelig mulighed for at komme helt ned i gear og nyde det stille ferieliv.

 

Særligt for denne rejse:

 • Der er kun 100 meter til stranden
 • Hotellet har et dejligt poolområde
 • I nyder ferien med All Inclusive

 

Rejsen inkluderer: 

 • Fly fra Aalborg - Kreta t/r.
 • 7 overnatninger på Bella Pais Hotel i 1-værelses lejlighed med terrasse - nederste etage
 • All Inclusive
 • Dansktalende rejseleder

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Aalborg:

 • Den 12. september 2024 UDSOLGT 
  DEALpris 4.999 kr. Normalpris 7.299 kr. 
 • Den 19. september 2024
  DEALpris 4.999 kr. Normalpris 6.799 kr. 
 • Den 26. september 2024
  DEALpris 4.999 kr. Normalpris 6.699 kr. 
 • Den 3. oktober 2024
  DEALpris 4.799 kr. Normalpris 6.899 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse.

 

OBS: Hvis du ønsker at rejse alene, skal du kontakte Bravo Tours for at høre mere om pris og ledighed, inden du køber din rejse hos Deal.dk.

 

Tilkøb

Tilkøbes direkte hos Deal.dk i købsprocessen.

 • Opredning barn (2-11,99 år) 
  DEALpris 3.999  kr.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

 • Afbestillingsforsikring: 275 kr.
 • Årsrejseforsikring: 369 kr.
 • Transport til og fra hotel: 250 kr.
 • Mad om bord på flyet: 220 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 290 kr.

 

Se flyinformation længere nede.

 

Bella Pais Hotel

Velkommen til Bella Pais Hotel, et dejligt hotel beliggende i den lille ferieby Maleme på Kreta. Det elegante hotel tilbyder den perfekte blanding af traditionel, græsk charme og moderne faciliteter, som tilsammen skaber en afslappende og hyggelig ferieoplevelse.

Hotellet er placeret godt i et roligt smørhul i byen blot et par hundrede meter fra hovedgaden og med kun godt 100 meter til stranden og strandpromenaden, så det er nemt at komme til vandet, til tavernaer og butikker. Man kan også slænge sig ved det dejlige poolområde, som udgør hotellets hjerte. Her kan I slappe af i fredelige omgivelser og nyde det græske klima med en forfriskende drink i hånden fra poolbaren.

Jeres ophold er med All Inclusive, hvilket sikrer en bekvem ferie, hvor I kun skal tænke på at slappe af, nyde det gode vejr på Kreta og få ladet batterierne op.

 

Sådan skal I bo 

I skal bo i en 1-værelses lejlighed med balkon/terrasse, som ligger på den nederste etage. Værelset har køleskab, tv, safeboks, aircondition, hårtørrer og gratis wi-fi.

 

All Inclusive 

Jeres ophold er med All Inclusive, og hotellets egne kokke og køkkenpersonale sætter en ære i at fylde buffeten op med god og velsmagende mad. 

 

Måltider:

Hotellets hovedrestaurant serverer morgenmad, frokost og aftensmad som buffet i nedenstående tidsrum.

 

 • Morgenmad kl. 07:30-09:30
 • Frokost kl. 13:00-14:00
 • Aftensmad kl. 19:00-21:00


Morgenmadsbuffeten er indbydende og med et fint udvalg, og der bydes på et varieret udvalg af græske og internationale retter til frokost og aftensmad. En gang om ugen arrangerer hotellet barbecue- eller græskaften.

Mellemmåltider:

 • Hotellet serverer lette snacks kl. 10:30-18:00

 

Drikkevarer:

 • Til morgenmaden serveres kaffe, kakao, mælk, juice, te samt vand. Til frokost og aftensmad serveres sodavand, husets vin, lokal øl samt vand.
 • Foruden til måltiderne serveres der drikkevarer i hotellets bar. All Inclusice inkluderer lokal alhohol, udvalgte cocktails, likører, vin, lokal øl, varme drikke, udvalgt sodavand, udvalgt juice samt vand.
 • Baren er åben kl. 10:30-22:30 

 

Bemærk: All Inclusive-programmet starter ved ankomst og slutter først, når I forlader hotellet på afrejse dagen (check-ud er dog kl. 12).

 

Hotellet kan ændre i All Inclusive-programmet uden yderligere varsel.

 

Godt at vide 

To gange om ugen arrangerer hotellet shuttlebus til Chania by (mod betaling). 

 

Om området

Foruden at være den største græske ø, er Kreta også den sydligste. Rejser I til Kreta, er I derfor næsten sikret godt vejr og lune vandtemperaturer. Derudover er Kreta kendt for sin store venlighed og gæstfrihed, så I kan se frem til en varm ferie hos en behagelig og imødekommende græsk vært.

 

Ønsker I en afslappet daseferie, en lidt mere aktiv ferie eller en ferie med et hav af kulturelle perler? Så er Kreta et godt valg. Her er både kilometervis af skønne strande, bjergtagende vandreture, enestående seværdigheder fra oldtiden og sagnomspundne myter, der binder en kulturel sløjfe på selv de mest almindelige afkroge af øen.

 

På Kreta kan I både nyde en stille stund, shoppe hektisk i byens butikker, nyde fysisk aktiver - som udfordrende cykelture og historiske dykkerture - samt snuse til de græske myter, guder og historier i de arkæologiske udgravninger.

 

I Maleme befinder I jer i hyggelige omgivelser med dejlige rullestensstrande, hyggelige gader og høj gæstfrihed hos de lokale. Rundt i byen findes flere souvenirbutikker, hvor I kan købe et minde med hjem fra en god ferie. Der findes også supermarkeder, hvor du kan købe de nødvendige ting til ferien.

 

Maleme er også kendt for sine keramiske værksteder, hvor I kan høre historien om pottemagerkunsten og se, hvordan keramikken skabes. Og så kan I naturligvis købe de fine specialiteter med hjem. I bør også handle i de lokale butikker, som tilbyder lokalt producerede specialiteter som vin, honning og oste.

 

Hvis I trænger til at få stillet shoppetrangen, kan det anbefales at tage til Chania, hvor I finder fine butikker, hyggelige gader og et smukt havneområde.

 

Flyinformation

Flytider Aalborg: 

 • Afgang Aalborg kl. 06.00
  Ankomst Kreta kl. 10.55
 • Afgang Kreta kl. 11.55
  Ankomst Aalborg kl. 15.05

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage*, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du kan frit ændre til en rejse blandt Bravo Tours store udbud på deres hjemmeside. En ændring koster 500 kr. pr. person. 

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

*Gælder ikke rejser med rutefly. Almindelige rejsebetingelser er gældende: https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/ Vær opmærksom på, at Udenrigsministeriet på flere rejsemål ikke fraråder rejsen, hvis du er færdigvaccineret. Dette gælder bl.a. til Kenya, hvilket vores rejser også er betinget af.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.

 

Om Bravo Tours 

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

 

Tryghed på rejsen 

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Rejse til Kreta

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail