Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Alanya

3 uger i ferieparadiset ved Middelhavet på 4* hotel tæt på stranden og med All Inclusive Ultra. Rejs fra BLL i aug.

Alanya

3 uger i ferieparadiset ved Middelhavet på 4* hotel tæt på stranden og med All Inclusive Ultra. Rejs fra BLL i aug.

Tyrkiet er lig med kultur, gastronomi og dejlige strande. Og så er Tyrkiet også et af de få europæiske lande, som kan prale med hele 300 solskinsdage om året. Glæd jer til solrige ferietimer, hvide sandstrande og dejligt badevand sammen med skønne, historiske seværdigheder og en indbydende tyrkisk kultur.

 

I skal bo i Alanya - et paradis, hvis man vil slappe af og nyde livet, men det er også nemt at finde masser af aktiviteter. Her finder I den perfekte kombination af storbyliv, ferieliv på stranden og gode oplevelser indenfor rækkevidde - og I har god tid til at nyde det hele - denne rejse er nemlig på 3 uger med All Inclusive under hele ferien.

 

Særligt for denne rejse:

 • Populært hotel i hyggelig bydel
 • I nyder rejsen med All Inclusive Ultra
 • Hotellet har et god placering - kun 150 meter fra eget strandområde

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund - Alanya t/r.
 • 21 overnatninger på Hotel Oba Star i dobbeltværelse med balkon
 • All Inclusive Ultra
 • Dansktalende rejseleder

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Billund:

 • Den 11. august 2024
  DEALpris 11.999 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse.

 

OBS: Hvis du ønsker at rejse alene, skal du kontakte Bravo Tours for at høre mere om pris og ledighed, inden du køber din rejse hos Deal.dk.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tilkøb

Tilkøbes direkte hos Deal.dk i købsprocessen.

 • Opredning barn (2-12,99 år) 
  DEALpris 4.499 kr.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

 • Afbestillingsforsikring: 385 kr.
 • Årsrejseforsikring: 459 kr.
 • Transport til og fra hotel: 290 kr.
 • Mad om bord på flyet: 220 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 290 kr.

 

Se flyinformation længere nede.

 

Hotel Oba Star 

Oba Star ligger ualmindeligt dejligt i den hyggelige bydel Oba og med mindre end 150 meter til hotellets eget strandafsnit. Har I lyst til at shoppe eller kigge nærmere på Alanya, ligger centrum blot 4 km fra hotellet. På Oba Star kan I virkelig nyde ferien.

På hotellet finder I to poolområder, hvoraf det ene er et mindre, afslappende område. Der er også solterrasse med solsenge, parasoller samt separat børnepool.

Hotellet har en stor restaurant samt en halvåben snackrestaurant. I Oba Stars Beach Bar kan I dase i en liggestol og nyde en forfriskning. Der serveres dog ikke alkohol i Beach Baren.

 

Sådan skal I bo 

På Oba Star bor I i et pænt og velindrettet dobbeltværelse med eget bad/toilet, satellit-tv, minibar, wi-fi, safeboks (mod depositum, som I får retur ved afrejse) og hårtørrer. På alle værelset er der og  balkon.

 

All Inclusive 

Jeres ophold på Oba Star er med All Inclusive Ultra.

 

Måltider:

 • Morgenmad kl. 07.00-09.30
 • Frokost kl. 12.30-14.00
 • Aftensmad kl. 19.00-21.00


Alle måltider serveres som buffet med et stort udvalg af salatbar i hotellets restaurant. Til hovedret er der begrænset udvalg af varme retter, og der serveres hovedsageligt fjerkræ.

Dresscode: Badetøj er ikke tilladt i restauranten.

Mellemmåltider:

 • Sen morgenmad: kl. 09.30-10.00
 • Snack: kl. 11.00-18.00
 • Is: kl. 15.00-16.00 (to dage om ugen)
 • Sen aftensmad: kl. 23.30-00.30
 • Natmad/snack: kl. 01.00-06.00

Snacks og drikkevarer serveres fra hotellets snack bar samt beach bar. 

Drikkevarer:

 • Døgnet rundt. Udvalg af lokalt producerede drikkevarer - fx sodavand, kaffe, te, vin, øl, etc. Hotellet vil informere om det nøjagtige udvalg og i hvilke barer, udskænkningen foregår
 • Der udskænkes ikke alkohol til personer under 18 år
 • Ikke inkluderet: Alle importerede drikkevarer, friskpresset juice, energidrikke, espressokaffe, cappuccino, tyrkisk kaffe samt a la carte restauranten

 

All Inclusive Ultra inkluderer desuden:

 • Fyldt minibar ved ankomst (med Coca Cola, Fanta, vand og danskvand)
 • Fri adgang til tyrisk bad, sauna og dampbad
 • Fitness
 • Solsenge og parasoller
 • Strandhåndklæde
 • Wi-di
 • Safeboks

 

All Inclusive begynder ved ankomst på ankomstdagen og slutter ved afrejse på afrejsedagen.


Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.

 

Godt at vide

Oba Star ligger tæt på både strand, indkøbsmuligheder og restauranter. Man kan næsten ikke få en bedre beliggenhed, hvis man både ønsker at være tæt på stranden og byen. 

Hotellet tilbyder trådløst internet overalt uden beregning.

 

Om området

Den store klippe midt i byen deler Alanya i to skønne strandområder, som strækker sig ud fra byens centrum. Kleopatra-stranden er kendt for sit fine sand, mens stranden mod øst er meget børnevenlig. De er begge perfekt til afslapning, og begge ligger højt på danskernes favoritliste over strandene. Kleopatra-stranden fik i øvrigt sit navn, fordi Kejser Marcus Antonius efter sigende gav selveste Kleopatra-stranden i bryllupsgave, da de på deres bryllupsrejse - som nogle af de første turister - gæstede Alanya.

 

Der er masser af liv og glade dage i Alanya - specielt omkring havnen med alle de gode restauranter, basargader og strandbarer. Strandpromenaderne er ligeledes velholdte, og her afløser den ene hyggelige café og restaurant den anden. 

 

Vil I ikke blot ligge ved stranden, har Tyrkiet og Alanya rigtig meget at byde på. Start ferien med en byrundtur, der giver en god start på ferien. Besøg markedet og lær at finde rundt. I kan også starte ferien med hammam – tyrkisk bad, der er ren selvforkælelse. Jeepsafarien og landsbyturen viser det ægte Tyrkiet, mens en bådtur byder på en hyggelig dag på havet. Alanya har oplevelser for en hver!

 

Flyinformationer

Flytider Billund:

 • Afgang Billund kl. 06.30
  Ankomst Alanya kl. 11.15
 • Afgang Alanya kl. 12.15
  Ankomst Billund kl. 15.10

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage*, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du kan frit ændre til en rejse blandt Bravo Tours store udbud på deres hjemmeside. En ændring koster 500 kr. pr. person. 

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

*Gælder ikke rejser med rutefly. Almindelige rejsebetingelser er gældende: https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/ Vær opmærksom på, at Udenrigsministeriet på flere rejsemål ikke fraråder rejsen, hvis du er færdigvaccineret. Dette gælder bl.a. til Kenya, hvilket vores rejser også er betinget af.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.

 

Om Bravo Tours

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Rejse til Alanya

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail