Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Sardinien

Oplev smuk natur og italiensk stemning med 4 overnatninger i resortlejlighed inkl. billeje. Rejs fra BLL i apr.-jun.

Sardinien

Oplev smuk natur og italiensk stemning med 4 overnatninger i resortlejlighed inkl. billeje. Rejs fra BLL i apr.-jun.

Lige syd for Korsika og vest for hovedlandet ligger Sardinien, som er den næststørste ø i Middelhavet. Her kan I opleve det subtropiske klima med tørre og varme somre, milde vintre og (for det meste) blå himmel.

 

Sardinien er beliggende i en region, der kan prale af gamle traditioner samt en vild og ren natur. Den fantastiske ø rammer sine besøgende med naturlige kontraster og farver, frodige skove med mange træer, små ørkenområder samt moser beboet af hjorte, vilde heste og fugle.

 

Havet omkring Sardinien er et af de flotteste i Europa - og i verden. Økosystemet er helt fantastisk med farvestrålende koralrev og fisk, og klipperne er desuden et perfekt sted for muræner og barracudaer. De mange solskinstimer er absolut også et plus. 

 

Særligt for denne rejse:

 • Sardinien bliver ofte sammenlignet med Caribien pga. det flotte badevand og de mange kilometer flotte strande
 • Bliv tryllebundet af den uberørte natur og den enorme gæstfrihed
 • Inkl. billeje, så I nemt kan tage på opdagelse

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund til Alghero t/r
 • 1 stk. lille håndtaske
 • 4 overnatninger i lejlighed på Residence Badus 
 • Billeje alle dage inkl. fri km og lovpligtige forsikringer – Fiat Panda eller lignende

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Billund:

 • Den 14. april 2024 
  DEALpris 3.195 kr.
 • Den 21. april 2024 
  DEALpris 3.095 kr.
 • Den 28. april 2024 
  DEALpris 2.995 kr.
 • Den 5. maj 2024 
  DEALpris 3.195 kr.
 • Den 12. maj 2024 
  DEALpris 2.895 kr.
 • Den 19. maj 2024 
  DEALpris 3.595 kr.
 • Den 2. juni 2024 
  DEALpris 5.195 kr.
 • Den 9. juni 2024 
  DEALpris 4.195 kr.
 • Den 16. juni 2024 
  DEALpris 5.895 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

OBS: Der skal betales 70 euro for slutrengøring direkte på stedet.

 

Der er et begrænset antal pladser til salg.

 

Se flyinformation længere nede.

 

Residence Badus 

Residence Badus er et resort beliggende ved byen Badesi, mellem Castelsardo og Santa Teresadi Gallura, på Sardiniens nordvestlige kyst. Badesi er en lille fiskerby fra det 18. århundrede og er beliggende på en bakke nær udløbet af Coghinas-floden, en af Sardiniens vigtigste floder. Residence Badus blev bygget i 2008 og ligger i dalen nedenfor byen.

 

Hele resortet kredser omkring den udendørs pool, hvor der er en solterrasse udstyret med liggestole og parasoller. Resortet byder desuden på legeplads og spillerum med Playstation og Wii. Der er også et lille indkøbscenter med en bar, flere butikker og en panoramisk restaurant. Desuden er der et grillområde til rådighed for alle gæster.

 

Den nærmeste strand, Li Junchi, ligger omkring 2 km væk, og her kan man bl.a. kan leje parasoller, stole og vandcykler - og for sportselskere er der dykkerkurser, surfing og windsurfing samt guidede ture på sejlbåde.

 

Der er ca. 1,5 times kørsel fra lufthavnen i Alghero til Residence Badus.

 

Sådan skal I bo

Lejlighederne på Residence Badus alle har egen indgang og fungerer som selvstændige feriehuse. De er beliggende omkring swimmingpoolen med veranda eller balkon og har alle et bord og stole. Værelseslejlighederne er 44 m² og består af en stue med tekøkken og sovesofa samt et dobbeltværelse og et badeværelse med bruser. De er funktionelle og udstyret med alle faciliteter: TV, køleskab, mikroovn, pengeskab, hårtørrer, strygejern og strygebræt samt trådløst internet. Lejlighederne har linned, mens håndklæder kan lejes på stedet. 

 

Om området

Badesi tilbyder en unik panoramaudsigt, som indkapsler bugten Asinara, og på højre side er der Isola Rossa og til venstre slottet Castelsardo. Vi kan varmt anbefale en spadseretur i midtbyen, som er domineret af kirken Sacro Cuore, der blev bygget i begyndelsen af 1900-tallet.

 

Frem for alt byder Badesi-regionen på uberørte landskaber, og faktisk er kystområdet omkring Badesi for nylig blevet udnævnt som et område af stor betydning for Sardinien grundet sin rige og unikke flora og fauna. Blandt denne skønne natur finder I også vinmarker, der producerer den prestigefyldte og prisbelønnede vin Vermentino di Gallura (DOCG).

 

Fra Badesi kan I nemt udforske nærliggende byer, såsom den middelalderlige landsby Castelsardo, der ligger kun 21 km derfra, eller I kan arrangere en udflugt til den fantastiske Asinara Island. Blandt de smukkeste af strandende omkring Badesi står Marina di Badesi som en oase af fred og ro. Stranden er lang og med lavt vand. Dens centrale del kaldes Li Mindi Strand. I samme region af Sardinien finder I også Roccia dell'Elefante (Elefantklippen) og Castello Doria-slottet, som er værd at se. 

 

En af Sardiniens mest fascinerende destinationer er den charmerende by Alghero, der oser af historie og elegance. Alghero, der også er kendt som "Barcelonas lillesøster", er en af de største byer på øen og uden tvivl den flotteste. Alghero ligger smukt i bugten Rada d’Alghero, og den gamle del af byen er stadig omkredset af den oprindelige borgmur. Bydelen er som en tidskapsel, der transporterer jer til en svunden æra med sine smalle brostensbelagte gader, som fører til pladser, hvor caféer og restauranter omfavner den afslappede atmosfære, og hvor duften af frisk fisk og autentiske sardinske retter fylder luften. Her er det helt oplagt at besøge middelalderkirken San Francesco eller nyde solnedgangen, som er helt fantastisk. 

 

Algheros kystlinje er en palet af blå nuancer, og det klare Middelhavsvand indbyder til afslappende dage på de gyldne strande eller sejlture langs kysten. Den nærliggende Neptune's Grotto, et naturligt underjordisk grottesystem, tilføjer et strejf af mystik til rejsen, mens det turkisblå hav glitrer i solskinnet. Den omkringliggende naturpark Porto Conte tilbyder ligeledes en storslået kulisse med klippeformationer og frodige skove - ideelt til vandreture og naturskønne udflugter.

 

Sardinien 

Udover at have nogle af de bedste strande i Europa, så byder Sardinien også på meget andet. Skal aktiviteterne være under vandet, så er øen for eksempel perfekt til dykning, hvor I har mulighed for at se grotter, farverige fisk og gamle skibsvrag.

 

Men en ferie på Sardinien kan også være meget mere end sol, strand og vand. Øens unikke historie er præget af spansk, arabisk, romersk, græsk og fønikisk kultur. Et af de helt store finurlige arkitektoniske elementer på øen er nuragher, som der findes mere end 7000 af på øen. Det er små kegleformede tårne, og de kan især opleves ved den lille landsby, Barumini, hvor I kan se de arkæologiske rester af en hel nuragh-landsby. Den er også på UNESCO’s verdensarvsliste.   

 

Det sardinske køkken

Selvom Sardinien er en ø, bliver der ikke spist meget fisk her. Af hensyn til turisterne er restauranterne dog begyndt at lave fiskeretter á la det, de gør, på naboøen, Sicilien. De traditionelle retter er Agnello allo Zafferano, safran-lammegryde, vildsvin og stegt pattegris. Den sardinske rødvin er ikke helt på niveau med mange andre regioner i Italien, men det vejer de op for i hvidvinen, som er udsøgt. Især de tørre vine er gode på egnen.

 

Flyinformation

Der flyves med Ryanair.

 

Flytider Billund:

 • Afgang Billund kl. 16.20
  Ankomst Alghero kl. 19.00
 • Afgang Alghero kl. 17.40
  Ankomst Billund kl. 20.15

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Om Vindrose Rejser

Deal.dk har i flere år haft et tæt samarbejde med Vindrose Rejser, hvor vi i årenes løb har sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Vindrose Rejser bestræber sig altid på, at være mere end en bookingcentral. De giver gerne gode råd med på rejsen og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

 

Som navnet "Vindrose" lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har de sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. De ved, at din næste ferie skal være bedre end den foregående, og at livet er for kort til dårlige rejser. Derfor har de har altid fokus på at skabe de bedste rammer. Det gælder både en forlænget weekend til Hamborg og en vinrejse til Toscana.

 

Læs også Vindrose Rejsers bedømmelser på Trustpilot.

 

Vindrose Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Rejse til Sardinien

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail