Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Peloponnes

1 uge med badeferie og autentisk græsk charme på 3* hotel med All Inclusive. Rejs fra BLL/CPH i maj-jun.

Peloponnes

1 uge med badeferie og autentisk græsk charme på 3* hotel med All Inclusive. Rejs fra BLL/CPH i maj-jun.

I det sydlige Peloponnes får I en autentisk rejseoplevelse, da I her får chancen for at rejse tilbage i tiden og opleve det historiske, kulturrige og naturskønne Grækenland. Peloponnes byder også på smukke strande, hyggelig shopping og gåture langs den smukke strandpromenade.

 

Peloponnes er en oplagt destination, hvis I ønsker at kombinere badeferie med autentisk græsk charme, friluftsliv og kulturelle indspark. Området har det hele, og det er ikke uden grund, at Lonely Planets rejseeksperter har kåret Peloponnes til den destination i Europa, man bare må besøge (2016).

 

Særligt for denne rejse:

 • Dejlig placering på stranden 
 • I nyder ferien med All Inclusive
 • Hyggelig atmosfære og ægte, græsk stemning

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller Københavns lufthavn - Athen t/r.
 • 7 overnatninger på Hotel Aris i dobbeltværelse med balkon/terrasse
 • All Inclusive
 • Dansktalende rejseleder

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Billund:

 • Den 13. maj 2024 (UDSOLGT)
  DEALpris 3.699 kr. Normalpris 6.499 kr. 
 • Den 20. maj 2024 (UDSOLGT)
  DEALpris 3.799 kr. Normalpris 6.499 kr. 
 • Den 27. maj 2024 (UDSOLGT)
  DEALpris 3.799 kr. Normalpris 6.499 kr. 
 • Den 3. juni 2024 (UDSOLGT)
  DEALpris 3.999 kr. Normalpris 6.499 kr. 
 • Den 17. juni 2024 (UDSOLGT)
  DEALpris 3.999 kr. Normalpris 6.499 kr. 
 • Den 24. juni 2024 (UDSOLGT)
  DEALpris 3.999 kr. Normalpris 6.799 kr. 

 

København:

 • Den 13. maj 2024 (UDSOLGT)
  DEALpris 3.699 kr. Normalpris 6.499 kr. 
 • Den 20. maj 2024 (UDSOLGT)
  DEALpris 3.799 kr. Normalpris 6.499 kr. 
 • Den 3. juni 2024 (UDSOLGT)
  DEALpris 3.999 kr. Normalpris 6.499 kr. 

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse.

 

OBS: Hvis du ønsker at rejse alene, skal du kontakte Bravo Tours for at høre mere om pris og ledighed, inden du køber din rejse hos Deal.dk.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tilkøb

Tilkøbes direkte hos Deal.dk i købsprocessen.

 • Opredning barn (2-12,99 år) 
  DEALpris 2.999 kr.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

 • Afbestillingsforsikring: 275 kr.
 • Årsrejseforsikring: 369 kr.
 • Transport til og fra hotel: 300 kr.
 • Mad om bord på flyet: 220 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 290 kr.

 

Se flyinformation længere nede.

 

Hotel Aris 

Direkte på den skønne og hyggelige strandstrand i Tolo ligger hotel Aris. Hotellet er drevet af familien Bikakis, der sætter en ære i at drive hotellet med stor gæstfrihed og god service. Med beliggenheden direkte til den fantastiske strand, har I en vidunderlig udsigt fra den store udendørs terrasse, der er en del af hotellets restaurant- og barområde. Det er meget svært ikke at nyde livet, når I sidder på terrassen og kigger ud over den smukke bugt og livet på stranden. Det understreges af hotellets status som et Bravo Lokal-hotel, der netop er en garanti for særlig god service tæt på det lokale liv. 


Udover at Tolo er en ualmindelig hyggelig, lille ferieby, har I fra Hotel Aris også nemt til andre dejlige oplevelser. Blot 15 minutters kørsel med taxa fra Tolo, ligger Nafplio – en enormt hyggelig by, der var Grækenlands hovedstad før Athen. I er også tæt på store historiske steder som Epidaurus og Oltidsbyen Tiryns ved Mykene. I Tolo er der også masser af muligheder for at prøve kræfter med al slags vandsport.


I løbet af dagen kan I slappe af på solstolene på hotellets strand, og I forsyner dig med drikkevarer fra baren ved terrassen. Der bliver arrangeret underholdning på hotellet terrasse flere aftener om ugen. Hotellet har en rooftop med solsenge og havudsigt, som alle gæster kan benytte gratis.

 

Sådan skal I bo

På Hotel Aris bor I på et dobbeltværelse med balkon eller terrasse, hvor er der bord og stole og udsigt til vejen og indgangen af hotellet. Værelset er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. På værelserne er der gratis wi-fi, køleskab, tv, safeboks, aircondition og badeværelse med bruseniche.

 

Godt at vide

Der er gratis wi-fi på hele hotellet - inkl. værelserne.

 

I kan hente hårtørrer i receptionen.

 

Lejer I bil, er det muligt at parkere nær hotellet.

 

All Inclusive

Jeres ophold er med All Inclusive.

 

I hotellets restaurant serveres alle tre hovedmåltider. Her ligger de vægt på god, autentisk mad inspireret af lokale traditioner fra området og familien. Udvalget til frokost og aften er derfor hovedsageligt græske retter og specialiteter. Hotellet har fokus på nogle enkelte retter af højere kvalitet, derfor er det ikke en kæmpe buffet.

 

Måltider: 

 • Morgenmad kl. 07.00-10.00
 • Frokost kl.13.00-14.30
 • Aftensmad kl.19.00-21.30

 

Mellemmåltider:

 • Kaffe og kage kl. 16.00-17.00

 

Drikkevarer:

 • Kl. 11.00-22.00

Inkluderede drikkevarer er sodavand, vin, øl, ouzu, rom, gin, tequila, longdrinks og cocktails. Til morgenmaden serveres desuden kaffe, te, varm kakao og et udvalg af juice. 

 

Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen.


Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.

 

Om området 

I området omkring Peloponnes finder I mange gode seværdigheder og attraktioner. Oplev f.eks. Det Antikke Olympia, hvor de første Olympiske Lege blev afholdt i 776 f.Kr. Her bliver i taget med tilbage i tiden, når I besøger det gamle stadion, der stadig står - det er også her, den olympiske ild tændes, før den olympiske fakkel til sidst ender på stadion i det aktuelle værtsland.

 

Skal I på en heldagsudflugt, så ligger Athen kun et par timer væk i bil. Her er det næsten en selvfølge at besøge det 2.500 år gamle bygningsværk Akropolis, men også Syntagmapladsen, hvor den græske præsident og det græske parlament holder til, er et besøg værd. Desuden er bydelen Plaka et hyggeligt sted at gå spadsere og finde en taverna til en forfriskning.

 

I skal bo i Tolo, der ligger med al sin charme og græske hygge på halvøen Peloponnes i det sydlige Grækenland. Her kan I opleve det autentiske ferieliv fra sin skønneste side. I Tolo skal I bo lige ved vandkanten og blot nyde det gode ferieliv. Hver morgen sejler fiskerne stadig ud fra den lokale havn for at fange dagens fisk til de lokale tavernaer. På den hyggelige hovedgade har I alt, hvad I behøver. Små hyggelige butikker og restauranter, som de lokale også elsker.

 

På stranden kan I dase og slappe af. Det krystalklare vand giver jer med garanti lyst til en dukkert, mens solen stråler bager fra en skyfri himmel. Børnene kan let lege med – strandene i Tolo er meget børnevenlige, og I skal langt ud, før det bliver dybt.

 

Flyinformationer

 

Flytider Billund:

 • Afgang Billund kl. 06.30
  Ankomst Athen kl. 10.55
 • Afgang Athen kl. 11.55
  Ankomst Billund kl. 14.40

 

Flytider København:

 • Afgang København kl. 09.40
  Ankomst Athen kl. 14.00
 • Afgang Athen kl. 14.50
  Ankomst København kl. 17.10

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage*, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du kan frit ændre til en rejse blandt Bravo Tours store udbud på deres hjemmeside. En ændring koster 500 kr. pr. person. 

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

*Gælder ikke rejser med rutefly. Almindelige rejsebetingelser er gældende: https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/ Vær opmærksom på, at Udenrigsministeriet på flere rejsemål ikke fraråder rejsen, hvis du er færdigvaccineret. Dette gælder bl.a. til Kenya, hvilket vores rejser også er betinget af.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.

 

Om Bravo Tours

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Rejse til Peloponnes

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail