Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Marsk Camp

Kom helt tæt på naturen med et ophold i et luksuriøst glampingtelt inkl. 3-retters middag og entré til Marsk Tower. Pris for 2 personer.

Marsk Camp

Kom helt tæt på naturen med et ophold i et luksuriøst glampingtelt inkl. 3-retters middag og entré til Marsk Tower. Pris for 2 personer.

Vågn op til lyden af fuglesang, mens I slænger jer i en rigtig seng med bløde dyner og højt til loftet. Hos Marsk Camp kommer I væk fra hverdagens stress og jag og kan nyde livet mellem alt det bedste, naturen har at byde på. 

 

Glamping er den perfekte ferie for livsnydere, der gerne vil ned i gear, slappe af og lytte til stilheden i en privat, lille luksusboble.

 

Særligt for dette ophold:

 • Kombiner natur og luksus med et ophold i et luksustelt
 • Inkl. 3-retters middag
 • Oplev den fantastiske flade marsk fra 36 meters højde med entré til den arkitektoniske perle Marsk Tower

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i luksuriøst glampingtelt på Marsk Camp med adgang til eget bad/toilet
 • Entré til Marsk Tower
 • 3-retters middag i Restaurant Marsk - "Sæsonens Marsk Middag"
 • Morgenmad to go (som hentes i receptionen mellem kl. 9 og 10 og nydes i teltet)
 • Slutrengøring
 • Linnedpakke med sengelinned, håndklæder og viskestykke

DEALpris 1.795 kr. Normalpris 2.495 kr. Spar 28 %

 

Prisen er for 2 personer.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst til og med den 30. september 2024.

I kan ankomme på følgende ugedage:

 • 1. maj - 30. juni 2024: Tirsdage, onsdage, torsdage, fredage og lørdage
 • 1. juli - 30. september 2024: Alle ugens dage

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Marsk Camp.

 • Weekendtillæg fredage og lørdage i maj, juni og september 2024: 400 kr. pr. ophold
 • Højsæsontillæg i juli og august 2024: 600 kr. pr. ophold

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Bemærk venligst, at der er et begrænset antal pladser i højsæsonen. Vi anbefaler derfor, at I bestiller i god tid.

 

Luksuriøs glamping - sådan skal I bo

Hos Marsk Camp kommer I til at bo i luksuriøse glampingtelte med privat træterrasse og gasgrill. De fine glampingtelte er indrettet med en rigtig seng (140 x 200) og er desuden udstyret med køleskab, elkedel, elkogeplade (inkl. en kasserolle og pande) og service. I har derudover adgang til eget bad og toilet få meter fra teltet.

 

Undervejs i jeres ophold kan I også se frem til en 3-retters middag i Restaurant Marsk, som ligger kun 200 meter fra jeres telt. I restauranten laves mad fra bunden, altid med friske råvarer og med stor vægt på "mad med smag". 

 

Marsk Tower

Når I tager på glamping hos Marsk Camp, kan I, foruden gode timer i luksusteltet, også se frem til unikke naturoplevelser i marsken og ved Vadehavet. 

 

Med i opholdet får I entré til Marsk Tower, der er det nye vartegn for marsken, og som med sine imponerende 25 meter snor sig mod himlen. I får mulighed for at tage turen op i tårnet og opleve, hvordan horisonten bliver både udvisket og udvidet på én og samme tid. Efter de 146 trappetrin lander I på udkigsplatformen, og I står således 36 meter over havets overflade.

 

Lige dér får I chancen for at opleve den fantastiske flade marsk og se lige så langt, øjet rækker. I det helt rigtige vejr kan man se hele vejen til Esbjerg, Sild og Rømø. 

 

For de arkitekturinteresserede kan vi som bonusinfo nævne, at Mark Tower er designet af den danske, verdenskendte tegnestue Bjarke Ingels Group og består af en unik konstruktion, hvor designet tager udgangspunkt i naturens snoede struktur og menneskets DNA-streng. 

 

Oplevelser på Rømø

Der er fantastisk mange unikke naturseværdigheder på Rømø, som ligger i Nationalpark Vadehavet. 

 

På grund af sin særegne natur er Vadehavet optaget på UNESCO’s verdensarvliste, og med sine 1.466 km2 er nationalparken den største i Danmark. Vadehavet har et rigt dyre- og fugleliv, og der er eksempelvis 12-15 millioner trækfugle, der hvert år gør ophold ved Vadehavet på den østatlantiske trækrute. 

 

Når I besøger Nationalpark Vadehavet, er det også muligt at opleve det storslåede naturfænomen sort sol, når tusindvis af stære samles til træk i foråret og efteråret. Lige før de søger ned mod jorden for natten, samles de i store flokke og danner fascinerende formationer på himlen - det er dét, man kender som sort sol. De største flokke finder I i Tøndermarsken, som er en del af Nationalpark Vadehavet. 

  

Tøndermarsken er Danmarks største sammenhængende engområde og absolut et besøg værd - også i dagstimerne. Her kan I vælge at gå af den 54 km lange Marsksti, som går gennem hele Tøndermarsken, og som har otte mindre stisløjfer, der tager jer forbi forskellige seværdigheder, såsom Højer Sluse og Møgeltønder. I kan også tage en dejlig tur af Astrupstien, som ligger lige ved Marsk Camp, og som er en 8 km lang rute, der blandt andet går forbi to smukke søer. Ved begge søer er der bygget fugleskjul, så I kan se fuglene uden at forstyrre dem. Langs ruten er der også sat skilte op, så I kan lære mere om marsken og området omkring undervejs.

 

For de aktive er det helt oplagt at tage cykler med og cykle af Vestkystruten. Ruten starter i Nationalpark Vadehavet ved den dansk-tyske grænse og er en del af Nordsøruten - verdens længste cykelrute.  

 

Trænger I til flere oplevelser, kan I tage på sælsafari og opleve de mere end 3000 spættede sæler, der søger ind mod kysten for at finde føde eller for at hvile sig på de tørlagte sandbanker. 

 

Spørg endelig også i receptionen hos Marsk Camp, hvis I ønsker inspiration til flere udflugter og oplevelser i nærområdet. 

 

 

Marsk-Camp.jpg

Ophold på Marsk Camp

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail