Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Ophold med udflugt til Sild

Oplev Nordeuropas Monaco med en udflugt til det tyske ferieparadis Sild inkl. overnatning på hyggeligt hotel. Pris pr. person.

Ophold med udflugt til Sild

Oplev Nordeuropas Monaco med en udflugt til det tyske ferieparadis Sild inkl. overnatning på hyggeligt hotel. Pris pr. person.

I samarbejde med Lauritzen Rejser er vi glade for at kunne tilbyde en skræddersyet tur til den tyske ø Sild. I kører selv til byen Süderlügum ved den dansk-tyske grænse, hvor I skal bo på det dejlige Landhaus Smaga - et familiedrevet landhotel med masser af atmosfære og en god restaurant. 

 

Herfra tager I på en helt speciel éndagstur til det tyske ferieparadis Sild, hvor de kendte og rige holder til, og hvor I kan nyde smuk og særpræget natur med hvide sandstande, vandreklitter og udsigt til Vadehavet.

 

Særligt for dette ophold:

 • Tag på udflugt til Sild, som i folkemunde kaldes "Nordeuropas Monaco" på grund af sin eksklusivitet
 • Sild byder på en spændende historie og en helt unik natur med et rigt fugleliv, tidevandsområder med marsk, vandreklitter, lynghede og strande
 • Bo i Süderlügum blot 3,5 km fra den dansk/tyske grænse

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning på Landhaus Smaga
 • Morgenmad på hotellet
 • Rabatkort til Højer Pølser
 • Voucher til Fleggaard på 1 fl. vin
 • Udflugt til Sild på andendagen
  • Afgang med bus fra hotellet
  • Rømø-Sild færgen til Sild
  • Frokost ombord på færgen (ekskl. drikkevarer)
  • Ca. 2,5 timers guidet rundtur på øen med dansktalende guide
  • Tid på egen hånd
  • Biltog retur til fastlandet

DEALpris 1.120 kr. 

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Vælg mellem følgende rejseperioder:

 • Fra den 31. maj 2024 - 1. juni 2024
 • Fra den 30. august 2024 - 31. august 2024

 

Vær opmærksom på, at I selv kører til Süderlügum.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Lauritzen Rejser.

 • 1 ekstra overnatning inkl. aftensmad efter udflugten til Sild og morgenmad den efterfølgende dag: 425 kr. pr. person (særpris og kun gældende ifm. denne deal)
 • Enkeltværelsestillæg: Forhør mere hos Lauritzen Rejser.

 

Tjek ind: Fra kl. 17.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

OBS: Husk pas og euro til drikkevarer - danske betalingskort modtages ikke alle steder på øen.

 

Program for turen til Sild

 • Morgenmad på hotellet. Husk, at tjekke ud inden afgang
 • Kl. 11.00 Afgang med bus – køretur til Havneby, Rømø 
 • Kl. 12.30 Afgang med Rømø/Sild Express – under sejlturen serveres en let frokost
 • Kl. 13.15 Landgang List/Sild. Guidet busrundtur 
 • Kl. 15.30 Ca. 1 times tid på egen hånd
 • Kl. 17.00 Afg. med tog til fastlandet/Niebüll
 • Kl. 18.00 Bussen returnerer til Süderlügum/Landhaus Smaga

 

Der tages forhold for ændringer.

 

Landhaus Smaga

Det hyggelige Landhaus Smaga ligger midt i Süderlügum, ca. 3 km fra den dansk-tyske grænse og ca. 10 km fra Tønder. Stedet er familiedrevet og præget af en charmerende og afslappende landsbyatmosfære. 

 

Med i opholdet er der inkluderet morgenmad, som indtages i gæstgiveriets restaurant, så I er klar til at begive jer ud i grænselandet og få fyldt rygsækken op med masser af oplevelser.

 

Sådan skal I bo

I bliver indlogeret på et hyggeligt værelse i enten hovedbygningen eller annekset med eget bad/toilet, tv og en god seng.

 

Godt at vide

Der er gratis p-pladser ved Landhaus Smaga.

 

Sild

Det er et landskab uden lige, der møder en, når man kommer til Sild, som ligger smukt i Vadehavet. Mange, hvide sandstande, vandreklitter større end Råbjerg Mile og et udstrakt og smukt hedelandsskab præger store områder på øen.

 

Øen er en af Tysklands mest populære feriesteder. Og måske især hos den tyske overklasse, for alle, der har penge og er noget i Tyskland, har et hus på Sild - eller er skrevet op til et. Faktisk har øen Europas dyreste grund- og huspriser.

 

Derfor kaldes den nordtyske ø også med rette for Nordeuropas Monaco. Et besøg i højsæsonen er et opbud i eksklusivitet med dyre biler, åbne barer og fyldte badestrande, mens Burberry, Louis Vuitton og Hermes dominerer shoppinglivet.

 

Men Sild byder på meget andet end de ekstremt eksklusive turistområder. Øen har nemlig også en helt unik natur med et rigt fugleliv, tidevandsområder med marsk, vandreklitter, lynghede og strande. Derudover har Sild en utroligt spændende historie, der rækker helt tilbage til de allertidligste bosætninger fra før vor tidsregning. Sild tilhørte oprindelig den danske konge, og der er stadig danske spor, såsom kirker, fyrtårne, fuglekøjer og ikke mindst navnet på den verdenskendte Sylter Royal, Silds kongeøsters.

 

Byen Højer ligger kun 25 minutters kørsel fra Süderlügum og et besøg her kræver helt bestemt et smut forbi den berømte slagter, Højer Pølser. Her kan I med fordel benytte jeres rabatkort, der er inkluderet i prisen, til at købe lækre slagterdelikatesser med hjem. Udnyt også muligheden for et smut forbi Fleggaard til lidt grænseshopping, når I er på disse kanter.

 

Om Lauritzen Rejser

Lauritzen Rejser er specialister inden for kør-selv-rejser, éndagsudflugter og grupperejser. De er en af Tønders ældste virksomheder og er et lille, professionelt firma, der vægter tryghed og tillid højt, og som hver dag arbejder hårdt på at imødekomme deres gæsters ønsker. Lauritzen Rejser prioriterer god service og glade gæster – det er deres opskrift på en god rejse, uanset om den står på storbyferie i Berlin eller oplevelser under hjemlige himmelstrøg.

 

Lauritzen Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3185.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Ophold på Landhaus Smaga inkl. udflugt

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail