Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Afslappende aromamassage

Nyd en afslappende aromamassage, hvor der bruges lækre, æteriske olier og som foretages i stilhed på en opvarmet briks.

Afslappende aromamassage

Nyd en afslappende aromamassage, hvor der bruges lækre, æteriske olier og som foretages i stilhed på en opvarmet briks.

Hos Judy Elvira Borg Madsen, der ejer Elvira Terapi, er du garanteret en behandling, der er baseret på både uddannelse og erfaring. Judy er nemlig både uddannet psykoterapeut og kropsterapeut, og hun har mere end 20 års erfaring inden for arbejdet med krop og sind. 

 

Her er er der fokus på ren velvære, når du får en aromamassage, hvor du kommer helt ned i en dyb afslapningstilstand og blot skal nyde varmen brede sig i din krop. 

 

Du får:

  • Aromamassage - varighed 30 minutter

DEALpris 187 kr. Normalpris 375 kr. Spar 50 %

 

Ren afslapning med aromamassage hos Judy

Denne aromamassage er for dig, der trænger til en masse skøn selvforkælelse. Massagen er 30 minutters ren afslappende og afstressende forkælelse med velduftende, æteriske olier.

 

Du får en stund med ren wellness, og der arbejdes ikke i dybden med spændinger eller specifikke muskulære problematikker, det handler udelukkende om en blid indsmøring og massage i en bestemt rækkefølge for at opnå ro og veltilpashed i krop og sind under og efter behandlingen.

 

Behandlingen foregår i stilhed, hvor kun det mest nødvendige bliver ytret verbalt. Ellers vil du opleve en fuldkommen ro med undtagelse af den blide musik, der fylder rummet og leder dine tanker ind i en drømmelignende tilstand. Under behandlingen bruger Judy forskellige teknikker, såsom massage, cupping og akupunktur samt naturligvis aromaolier.

 

For at gøre oplevelse komplet foregår behandlingen  liggende på en opvarmet briks.

 

Udover denne aromamassage tilbyder Judy også samtaleterapi, parterapi og hypnoseterapi. Derudover underviser Jody og er foredragsholder indenfor mindfulness, stresshåndtering og positiv styrkelse.

Afslappende aromamassage

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail