Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Gran Canaria

1 uge eller 11 dage på den solsikre ø i en 2-værelses lejlighed, skrå havudsigt og All Inclusive. Rejs fra BLL i mar.-apr.

Gran Canaria

1 uge eller 11 dage på den solsikre ø i en 2-værelses lejlighed, skrå havudsigt og All Inclusive. Rejs fra BLL i mar.-apr.

Lad solens stråler varme jer, når I tager forskud på sommeren med en forårstur til Gran Canaria. Gran Canaria er kendt for sit solrige og skønne klima uanset årstiden, hvilket gør øen til et favoritrejsemål over dem alle. På den spanske ferieø venter der en fantastisk feriestemning, dejlig sol, skøn varme og gyldne strande.

 

I skal bo i byen Puerto Rico, der uden tvivl er et af de mest populære valg på Gran Canaria. En ægte feriefavorit med gode strande, skøn atmosfære, og så er det byen med flest solskinstimer på hele øen

 

Særligt for denne rejse:

 • Dejligt hotel i populært og solrigt område
 • Fantastisk udsigt
 • I nyder rejsen med All Inclusive

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund - Gran Canaria t/r
 • 7-10 overnatninger på Hotel Colina Mar i 2-værelses lejlighed med balkon/terrasse og skrå havudsigt (afhænger af afrejsedato)
 • All Inclusive
 • Dansktalende rejseleder

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Billund:

 • Den 31. marts 2024 (1 uge) (UDSOLGT)
  DEALpris 6.499 kr.
 • Den 7. april 2024 (1 uge) (UDSOLGT)
  DEALpris 6.499 kr.
 • Den 13. april 2024 (11 dage) (UDSOLGT)
  DEALpris 6.799 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse.

 

OBS: Hvis du ønsker at rejse alene, skal du kontakte Bravo Tours for at høre mere om pris og ledighed, inden du køber din rejse hos Deal.dk.

 

Tilkøb

Tilkøbes direkte hos Deal.dk i købsprocessen.

 • Opredning barn (2-12,99 år) 
  DEALpris 4.499 kr.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

 • Afbestillingsforsikring: 385 kr.
 • Årsrejseforsikring: 369 kr.
 • Transport til og fra hotel: 280 kr.
 • Mad om bord på flyet: 220 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 290 kr.

 

Se flyinformation længere nede.

 

Hotel Colina Mar

På toppen af det solrige Puerto Rico finder I Colina Mar – et hyggeligt favorithotel, som har faciliteter for alle aldre. Med en fantastisk udsigt over havet og dalen nyder I let en dejlig ferie i skønne omgivelser.

Hotellet byder på to super gode poolområder, hvor I finder liggestole og parasoller omkring. Her kan I i ro og mag nyde jeres ferie under solens stråler. Trænger I til en forfriskende dukkert, kan I nemt hoppe i poolen og blive kølet ned. I finder også en børnepool og legeplads til de yngste gæster.

På hotellet sørger de for underholdning til alle aldre. Om aftenen er der lege og disko for de mindste i hotellets ene bar. Der er også en international miniklub for børn fra 5-9 år. De helt små fra 0-5 år kan også være, hvis de er ifølge en voksen. For de voksne er der fitnessrum, og I har mulighed for at forkæle jer med en omgang massage (mod betaling). 

Tæt ved hotellet finder I Europa Centeret, hvor I kan ose i butikker eller prøve de spanske specialiteter. Ønsker I at bruge dagen ved stranden, ligger den to kilometer væk. I kan med fordel også leje en bil og udforske Gran Canaria – det er nemlig en skøn ø med meget at byde på.

Alt i alt er Colina Mar et perfekt valg til jer, som ønsker en betagende udsigt, gode faciliteter og skønne omgivelser.

 

Sådan skal I bo 

I bor i en 2-værelses lejligheder med soveværelse og et rum til køkken/stue og opholdsrum, hvor der kan redes op på sovesofaen.

Der er køkken med de nødvendige ting som mikroovn, brødrister, elkedel og kaffemaskine. Derudover er den indrettet med tv og badeværelse med bruser samt safeboks (mod gebyr, 12 € pr. uge). På værelset er der en altan/balkon med skrå udsigt til havet. 

 

All Inclusive

Hovedmåltider:

 • Morgenmad: Kl. 08.00-10.30
 • Frokost: Kl. 13.00-15.00
 • Kaffe, te, kage: kl. 16.30-17.30
 • Aftensmad: Kl. 18.30-21.30

 

Måltiderne serveres i hotellets restaurant som buffet. Til frokost og aftensmad er der is til børnene.

 

Drikkevarer:

Hoved poolbar:

 • Drikkevarer: kl. 11.00-17.00

Lille poolbar ”El Risco”:

 • Drikkevarer: kl. 11.30-16.00

Disco-Pub ”Ship’s Masters”

 • Drikkevarer: kl. 17.00-23.00

 

Ikke inkluderet:

 • Importerede drikkevarer er ikke inkluderet i All Inclusive.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.

Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen.

 

Om området

Foruden at være kendt for sine dejlige temperaturer og gode feriestemning kan Gran Canaria også tilbyde fantastiske cykelruter, gode vandreture og et byliv, der kombinerer både charme og moderne tendenser. Det gør øen perfekt til både afslappende ferie og aktiv ferie. Det er blandt andet også derfor, at der hvert år er millioner af turister, der besøger den populære ferieø.

 

Fra rå klippevægge til frodige skove og krystalklart vand. For ikke at tale om velbevarede landsbyer og charmerende storbyfornemmelser med spanske twists. Gran Canaria er en del af de kanariske øer - og den tredje største af dem. 

 

Puerto Ricos strande har fint sand, og havet indbyder til en forfriskende dukkert. Ude i vandet er der bølgebrydere, så selv børn trygt kan svømme med. Den originale strand ligger ved det hyggelige havnemiljø i byen, hvor der også er restauranter og barer. Længere mod vest ligger Playa de Amadores – en kridhvid strand med sand direkte importeret fra Caribien.

 

Flyinformation

Flytider Billund den 31. marts og 7. april 2024

 • Afgang Billund kl. 07.00
  Ankomst Gran Canaria kl. 11.20
 • Afgang Gran Canaria kl. 13.30
  Ankomst Billund kl. 19.25

 

Flytider Billund den 13. april 2024

 • Afgang Billund kl. 09.35
  Ankomst Gran Canaria kl. 13.50
 • Afgang Gran Canaria kl. 15.00
  Ankomst Billund kl. 21.05

 

Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage*, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du kan frit ændre til en rejse blandt Bravo Tours store udbud på deres hjemmeside. En ændring koster 500 kr. pr. person. 

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

*Gælder ikke rejser med rutefly. Almindelige rejsebetingelser er gældende: https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/ Vær opmærksom på, at Udenrigsministeriet på flere rejsemål ikke fraråder rejsen, hvis du er færdigvaccineret. Dette gælder bl.a. til Kenya, hvilket vores rejser også er betinget af.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.

 

Om Bravo Tours 

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

 

Tryghed på rejsen 

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Rejse til Gran Canaria

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail