Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Marcussens Hotel

Bo på byhotellet tæt på havn og strand - inkl. 1 overnatning, kaffe/kage og 3-retters gastronomisk middag. Pris pr. person.

Marcussens Hotel

Bo på byhotellet tæt på havn og strand - inkl. 1 overnatning, kaffe/kage og 3-retters gastronomisk middag. Pris pr. person.

Marcussens Hotel ligger på Vestfyn lige ved havnen i Assens tæt på både marina, strand og by. Det fine, hvide byhotel med rødt tegl ligger i gåafstand den gamle, velbevarede handelsgade, og når I træder ind på hotellet, bliver I budt varmt velkommen af det venlige personale. Her på stedet sætter de en ære i god service og er med til at skabe en rar atmosfære. Hygge og hjemlighed er nogle af nøgleordene på hotellet.

 

Den centrale placering giver rig mulighed for at få masser af oplevelser, nyde naturen eller besøge Assens historiske centrum, der kendetegnes ved sin smukke handelsgade med de kønne, gamle huse.

 

Assens er også et glimrende udgangspunkt for at opleve mere af Fyn. I kan f.eks. tage på tur langs kysten og se de mange fine havnebyer eller besøge de dejlige strande i området. 

 

Særligt for dette ophold:

 • Fantastisk pris på 1 overnatning inkl. friskmalet kaffe og hjemmebagt kage ved ankomst samt 3-retters gastronomisk middag 
 • Hotellet ligger i gåafstand til den smukke og velbevarede handelsgade
 • Gåafstand til havnen og tæt på strand og naturrige oplevelser på Vestfyn

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i dejligt, standard dobbeltværelse
 • Friskmalet kaffe og hjemmebagt kage ved ankomst - serveres mellem kl. 15.00 og 16.00
 • 3-retters gastronomisk middag efter køkkenchefens valg
 • Dejlig morgenbuffet

DEALpris 499 kr. 

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra den 20. februar 2024 til og med den 18. december 2024.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Marcussens Hotel.

 • Tillæg ved overnatning torsdage, fredage og lørdage: 175 kr. pr. person pr. nat
 • Enkeltværelsestillæg: 200 kr. pr. person pr. nat
 • Opgradering til værelse med havudsigt: 100 kr. pr. person pr. nat
 • Opgradering til familieværelse: 100 kr. pr. person pr. nat
 • Opgradering til værelse i anneks: 100 kr. pr. person pr. nat
 • Frie drikkevarer (husets vin, øl og vand) fra tjek ind til kl. 21 på førstedagen. Forespørg hos Marcussens Hotel
 • Medbring hund: 800 kr. pr. ophold
 • 1 ekstra opredning i dobbeltværelse (inkl. morgenmad): 150 kr. pr. dag

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Marcussens Hotel

Marcussens Hotel startede som et sømandshjem tilbage i 1838 - det man i dag nok vil betegne som et bed and breakfast - med få værelser og en lille restaurant. Stedet fungerede dengang også som et sted, hvor der blev solgt skibsprovianter. Efterhånden som Assens voksede sig større og større, blev hotellet også udvidet med en tilbygning, så de kunne byde endnu flere gæster velkommen.

 

Om aftenen kan I se frem til en 3-retters gastronomisk middag efter køkkenchefens valg i restaurantens hyggelige omgivelser, der er indrettet i nordisk stil med fine plankegulve og plankeborde. I køkkenet er der fokus på at benytte de lokale, fynske råvarer - bl.a. kommer meget af kødet fra det populære Grambogård, der leverer kvalitetskød i særklasse. Om morgenen skal I nyde en dejlig morgenbuffet, der bl.a. byder på lækkert surdejsbrød, pølser, pålæg, scramble egg og særligt deres blødkogte æg får de stor ros for.

 

Sådan skal I bo

Marcussens Hotel råder over 38 velindrettede værelser, flere med udsigt til havnen og alle med eget badeværelse med bruseniche og toilet, arbejdsbord, tv samt telefon og trådløst netværk.

 

Om området

Når I bor på Marcussens Hotel, får I det bedste fra begge verdener: Den vestfynske natur med strande, bakker og dybe skove samt den charmerende bykultur i Assens, som har en af Danmarks smukkeste handelsgader. Assens by har været forskånet for voldsomme brande, derfor findes der mange smukke, gamle huse, som særligt kan ses omkring området ved Gåsetorvet og på Korsgade 11, ligger et af de ældste huse, der er omkring 450 år gammelt.

 

Passer jeres ophold med et arrangement hos Tobaksgaarden, kulturhuset i Assens, er det oplagt at høre en koncert eller gå i biografen.

 

Er I interesseret i kunst og kultur, har Museum Vestfyn flere spændende udstillinger rundt omkring i byen. Besøg Willemoesgaarden, den mere end 400 år gamle bindingsværksbygning, der er opkaldt efter søhelten Peter Willemoes, som blev født her. Her kan se opleve udstillingen Willemoes - en fortælling om eventyr, krig, livet på havet og søhelten. Det kan også anbefales at besøge udstillingen ERNST, der ligger lidt længere nede af gaden. Her kan I bliver klogere på historier om provinsindustri, samleri, sølvvarer, kønsidentitet, familier og om at rejse ud i verden og vende hjem igen.

 

Kun en halv times sejlads fra Assens, ligger den lille ø, Baagø. Her er der masser af natur for naturelskerne, og der er gode muligheder for vandre- og cykelture. Lige så barsk klimaet kan være om vinteren på øen, lige så idyllisk kan det være om foråret. På Baagø er der også gode muligheder for at studere fugle med de to opførte fugleskjul på øen.

 

Den smukke halvø Helnæs, der ligger ca. 20 km sydøst for Assens og ud mod Lillebælt, er bestemt også et besøg værd. Med sine næsten 300 hektar enge og marker er området oplagt til naturentusiaster. Her finder I også det smukke Helnæs Fyr. 

 

Anmeldelser 

Vi har samlet et par anmeldelser fra glade gæster.

 

"Vi kommer igen til Marcussens Hotel!
For 3. gang besøgte vi hotellet - 2 overnatninger - Vi anbefaler stedet meget! De leverer fint værelse, super lækre middage med god betjening, super morgenbord, fantastisk drikkepakke, meget venligt personale. Og til en rigtig god pris!
Vi kommer igen!"

Anmeldt november 2023

 

"Skønne dage 
Jeg havde 2 skønne dage på hotellet.
Rigtig god mad, godt værelse, gode tjenere.
En rigtig hyggelig stemning på hotellet. Helt klart et besøg værd. Hotellet ligger lige ved havnen, hvor der er en masse fin natur tæt på.
Hovedgaden er fyldt med en masse dejlige butikker."

Anmeldt oktober 2023

 

"Dejligt 3 dages ophold
Venlig modtagelse - pænt og rent over det hele. God mad - både morgenbuffet og 2 gange 3 retters aften menu. Sød og venlig betjening. Kan absolut anbefales. Assens er absolut en spændende by at besøge.

Anmeldt juli 2023

 

"Lige hvad vi havde forventet 
Fik lige det vi kom efter..en god oplevelse ved tjek ind, et godt værelse, fantastisk kaffe med othellolagkage, utrolig velsmagende 3 retter med en iskold læskedrik, morgen buffet ikke stor men med lige hvad et morgen måltid skal indeholde, pålæg, flere oste, bacon, æg, cocktail pølser, fin kaffe... personalet er en oplevelse fuldt med hjælpsomhed og imødekommende.... et ophold der klart kan anbefales.

Anmeldt april 2023

 

 

Marcussens-Hotel.jpg

Ophold på Marcussens Hotel

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail