Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Lesbos

1 uges ferie i billedskønne omgivelser på 3* hotel med All Inclusive og havudsigt. Rejs fra BLL i maj-okt.

Lesbos

1 uges ferie i billedskønne omgivelser på 3* hotel med All Inclusive og havudsigt. Rejs fra BLL i maj-okt.

Lesbos er en ø med beliggenhed i den nordlige del af Det Ægæiske Hav. Det er en græsk perle, som byder på autentiske omgivelser. Øen er postkortværdig med sine maleriske landskaber, rige historier og utrolige gæstfrihed. På Lesbos kan I kombinere en skøn badeferie med masser spændende oplevelser, som bare står i kø og venter på øen.

 

I skal bo i Molivos - en utrolig smuk by - faktisk så smuk, at flere mener at det er den allersmukkeste by, man finder på Lesbos. Den ligger på den nordligste spids af Lesbos, ikke langt fra den hyggelige lille ferieby Anaxos og den lidt større by på øen, Petra. Den billedskønne havn understreger middelalderbyens charme, og op ad bjergsiden ligger kampestenshuse og restauranter side om side og byder på den mest fantastiske udsigt over havet.

 

Om aftenen er det betagende at betragte husene og den gamle borgruin på klippetoppen, der ligger som oplyste juveler på et mørkt fløjsklæde. Molivos byder på mange gode ferieoplevelser og spændende seværdigheder.

 

Særligt for denne rejse: 

 • Smuk by og fantastisk udsigt fra hotellet
 • I nyder ferien med All Inclusive
 • Tæt på stranden

 

Rejsen inkluderer 

 • Fly fra Billund - Lesbos t/r
 • 7 overnatninger på Hotel Belvedere i dobbeltværelse med balkon, havudsigt
 • All Inclusive
 • Dansktalende rejseleder
 • Gratis parkering i Billund lufthavn - ved bestilling hos Bravo Tours min. 60 dage før afrejse

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Billund:

 • Den 19. maj 2024
  DEALpris 4.499 kr. Normalpris 6.099 kr. 
 • Den 26. maj 2024
  DEALpris 4.299 kr. Normalpris 5.999 kr. 
 • Den 9. juni 2024
  DEALpris 4.499 kr. Normalpris 5.999 kr. 
 • Den 16. juni 2024 (UDSOLGT)
  DEALpris 4.499 kr. Normalpris 6.199 kr. 
 • Den 23. juni 2024 (UDSOLGT)
  DEALpris 4.299 kr. Normalpris 6.199 kr. 
 • Den 11. august 2024 (UDSOLGT)
  DEALpris 4.499 kr. Normalpris 6.599 kr. 
 • Den 18. august 2024 (UDSOLGT)
  DEALpris 4.499 kr. Normalpris 6.499 kr. 
 • Den 25. august 2024 (UDSOLGT)
  DEALpris 4.499 kr. Normalpris 6.499 kr.
 • Den 1. september 2024 (UDSOLGT)
  DEALpris 4.699 kr. Normalpris 6.299 kr. 
 • Den 8. september 2024
  DEALpris 4.999 kr. Normalpris 6.799 kr. 
 • Den 15. september 2024
  DEALpris 5.199 kr. Normalpris 6.899 kr. 
 • Den 22. september 2024
  DEALpris 5.199 kr. Normalpris 6.899 kr. 
 • Den 29. september 2024
  DEALpris 4.999 kr. Normalpris 6.699 kr. 
 • Den 6. oktober 2024
  DEALpris 4.499 kr.  Normalpris 6.199 kr. 

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse.

 

OBS: Hvis du ønsker at rejse alene, skal du kontakte Bravo Tours for at høre mere om pris og ledighed, inden du køber din rejse hos Deal.dk.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

 • Afbestillingsforsikring: 275 kr.
 • Årsrejseforsikring: 369 kr.
 • Transport til og fra hotel: 250 kr.
 • Mad om bord på flyet: 220 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 290 kr.

 

Se flyinformation længere nede.

 

Hotel Belvedere

Nyd en dejlig ferie på det dejlige hotel Belvedere tæt på Molivos by. Hotellet ligger i gåafstand til en mindre strand, og I har fra hotellet udsigt over Det Ægæiske Hav.

På hotellet har I mange lækre faciliteter. Nyd tilværelsen ved det skønne poolområde med behagelige liggestole og parasoller, hvis solen bliver for meget. I poolområdet er der også en poolbar, hvor I kan få serveret snacks og kolde drikkevarer. 

Belvedere hotel byder også på et fint fitnesscenter, så I kan holde formen ved lige på ferien. I kan også deltage i en af deres yogaklasser mod gebyr. Er I mere til selvforkælelse, så kan I forkæle jer med en dejlig massage behandling eller tage en afslappende tur i jacuzzien (mod gebyr).

Hotellet er der også underholdning med shows og livemusik.

 

Sådan skal I bo 

På Belvedere bor I i fine og hyggelige værelser. Jeres dobbeltværelse er med balkon og havudsigt. Værelset er indrettet med telefon, aircondition, tv, køleskab, gratis wi-fi, hårtørrer. 

 

Godt at vide 

Stranden, der ligger 500 meter fra hotellet, er en mindre strand. Vil I til en større og bedre strand, ligger der en ved Molivos by ca. 2,5 km fra hotellet.

 

All Inclusive 

I bor med All Inclusive på Belvedere og skal derfor ikke bekymre jer om hverken opvask eller madlavning. På hotellet er der en god restaurant, hvor I har et stort udvalg af retter i den lækre buffet.

I hotellets poolbar kan I få serveret lette retter, snacks og drikkevarer, som Ikan nyde i solen i det hyggelige poolområde. I kan også gå en tur i hotellets bar og forkæle smagssanserne.

 

Måltider:

 • Morgenmad: Kl. 7.30-10.00
 • Frokost: Kl. 13.00-15.00
 • Aftensmad: Kl. 19.00-21.30

 

Drikkevarer:

 • Kl. 11.00-23.00. Drikkevarerne inkluderer sodavand, juice, lokal vin, lokal øl og lokal spiritus.

 

Ikke inkluderet:

 • Drikkevarer som ikke er nævnt ovenfor.

 

Mellemmåltider:

 • Kl. 11.00-13.00 serveres der blandt andet cookies, kager og sandwiches
 • Kl. 15.00-17.00 serveres der is

 

Om området 

Lesbos er kendt for at være hjemsted for mange af antikkens filosoffer, musikere og kunstnere. Hvis I er interesseret i historie og gammel arkitektur, skal I sætte tid af til at se Agios Athanasios-katedralen fra 1500-tallet med sit 33 meter høje klokketårn i gotisk stil, middelalderborgen fra 1373 og ruinerne af det store, hellinistiske teater, alt sammen i og omkring Mytilini. Mange steder på øen står ruiner fra den antikke kultur, for eksempel borgruiner, kirker og klostre, hvoraf Limona Klostret er helt enestående med bibliotek og håndskrifter fra 700-tallet.

 

På Lesbos er turisme ikke hovederhvervet, og derfor fremstår øen nok mere autentisk og oprindelig græsk, end nogle af de andre græske ferieøer. Fiskeri og især landbrug er fortsat hovederhvervene på øen, og det afspejles blandt andet i de omkring 11 millioner oliventræer, der sammen med andre frugttræer dækker cirka 40 % af Lesbos. Yderligere 20 % af øens overflade er dækket af skove med pinjetræer, kastanjetræer og egetræer. Selvom naturen er ualmindelig fantastisk på Lesbos, byder øen også på mange andre spændende seværdigheder.

 

Lesbos ligger i Grækenland og derfor er en del af retterne selvfølgelig inspireret af det græske køkken. På Lesbos kan I virkelig få lov til at forkæle smagssanserne med lækker græsk mad. Det græske køkken har rigtig mange spændende retter.

 

Flyinformationer 

Flytider Billund:

 • Afgang Billund kl. 16.00
  Ankomst Lesbos kl. 20.05
 • Afgang Lesbos kl. 21.05
  Ankomst Billund kl. 23.10

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage*, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du kan frit ændre til en rejse blandt Bravo Tours store udbud på deres hjemmeside. En ændring koster 500 kr. pr. person. 

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

*Gælder ikke rejser med rutefly. Almindelige rejsebetingelser er gældende: https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/ Vær opmærksom på, at Udenrigsministeriet på flere rejsemål ikke fraråder rejsen, hvis du er færdigvaccineret. Dette gælder bl.a. til Kenya, hvilket vores rejser også er betinget af.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.

 

Om Bravo Tours

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen annulleres.

Rejse til Lesbos

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail