Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Herregårdsbøf med det hele

Café Frederiksberg serverer en rigtig klassiker, når du får en herregårdsbøf med tilbehør, 1 øl og 1 snaps til DEALpris.

Herregårdsbøf med det hele

Café Frederiksberg serverer en rigtig klassiker, når du får en herregårdsbøf med tilbehør, 1 øl og 1 snaps til DEALpris.

Træd indenfor i de historiske lokaler og tag plads på Café Frederiksberg, hvor du får serveret en herregårdsbøf med alt det rette tilbehør - sprøde fritter, ærter, løg, bacon og bearnaisesauce - og ikke nok med det, får du også en 1 øl og 1 snaps med i DEALprisen, der kun lige sniger sig over en 'hund'.

 

Du kan både indløse din deal til frokost og middag, og du må købe alle de værdibeviser du vil, så du både får god mad og godt selskab. 

 

Du får:

  • Herregårdsbøf med sprøde fritter, ærter, løg, bacon og bearnaisesauce
  • 1 øl på flaske
  • 1 snaps

DEALpris 109 kr. Normalpris 184 kr. Spar 40 %

 

En bid af historien

Café Frederiksberg er kendt af de fleste aalborgensere og har været samlingssted for mange siden det herrens år 1900, hvor de slog dørene op. De bærer derfor titlen som Aalborgs ældste værtshus.
 
Caféen har derfor en lang historie, men har udviklet sig gennem tiderne. Så du kan se frem til at spise på en café, der både er fuld af nostalgi og minder og serverer traditionelle og moderne klassikere.

Herregårdsbøf

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail