Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

CityCamp Assens Strand

Få 2 overnatninger i en luksus feriehytte med jacuzzi, tagterrasse og havudsigt. Pris for 2 personer.

CityCamp Assens Strand

Få 2 overnatninger i en luksus feriehytte med jacuzzi, tagterrasse og havudsigt. Pris for 2 personer.

Invitér kæresten eller familien på et skønt ophold i en lækker luksushytte på CityCamp Assens Strand, der ligger lige ned til strand og marina. Hytterne ligger bare 500 meter fra den hyggelige købstad Assens, hvor I finder gode muligheder for  shopping, restaurantbesøg og caféhygge. Vil I en tur til hyggelige Bågø, ligger færgelejet også lige ved siden af.

 

Særligt for dette ophold:

  • Nyd den fynske idyl fra en luksushytte med jacuzzi, tagterrasse og havudsigt
  • Assens er en idyllisk beliggende kystby, og herfra kan I nemt udforske de mange fynske seværdigheder
  • CityCamp Assens Strand ligger som den eneste campingplads på Fyn i gåafstand til både by, strand og marina

 

Opholdet inkluderer:

  • 2 overnatninger i luksushytte eller hotelhytte på CityCamp Assens Strand*
  • Strøm

DEALpris 995 kr. Normalpris op til 2.690 kr. Spar op til 63 %

 

Prisen er for 2 personer.

 

*Bemærk, at der er et begrænset antal luksushytter med jacuzzi og tagterrasse. Disse tildeles efter ’først-til-mølle’-princippet. Skynd jer derfor at booke jeres ophold allerede nu. Det er muligt at være op til 6 personer i hytterne med jacuzzi og tagterrasse. For flere end 2 personer pr. hytte betales et tillæg direkte til CityCamp Assens Strand (se priser nedenfor).

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med den 31. december 2024. Dog ikke fra den 1. juli til den 19. august 2024.

 

Ønsker I flere overnatninger, er I velkomne til at købe flere værdibeviser og bruge dem i forlængelse af hinanden.

 

Max 3 værdibeviser pr. kunde.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med CityCamp Assens Strand.

  • Weekendtillæg: 250 kr. pr. døgn
  • Tillæg i vinterferien uge 7, påskeferien (23. marts - 1. april 2024), Kr. Himmelfartsferien (8. - 12. maj 2024) og pinseferien (17. - 20. maj 2024): 350 kr. pr. døgn
  • Tillæg for ekstra børn (0-11 år): 80 kr. pr. døgn
  • Tillæg for ekstra voksne (fra 12 år): 110 kr. pr. døgn
  • Tillæg for opredning inkl. håndklæder: 200 kr. pr. person

 

Bemærk: Der er ikke inkluderet slutrengøring. I er velkomne til selv at gøre rent, og ellers kan I tilkøbe slutrengøring for 299 kr. (normalpris 650 kr.)

 

Bemærk, at husdyr ikke er tilladt i feriehytten.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

CityCamp Assens Strand

CityCamp Assens Strand ligger som den eneste campingplads på Fyn i gåafstand til både by, strand og marina. I finder derfor det mest fantastiske havnemiljø lige uden for campingpladsen, mens den hyggeligste lille købstad med masser af butikker og caféer findes blot 500 meter væk.

 

CityCamp Assens Strand ligger også ned til en dejlig badestrand med badebro, og besøger I CityCamp Assens Strand kommer I næppe til at kede jer. Hop en tur i havet, tag en hyggelig sejltur til Bogø, eller kig lidt på de flotte båd og skibe i Assens marina. I kan også prøve kræft er med en tur på skinnecykler eller udfordre hinanden i Assens Bowling Legeland.

 

Sådan skal I bo

Luksushytterne er udstyret med en lækker tagterrasse, som ikke kun giver havudsigt og udsigt over campingpladsen, men som også tilbyder en dejlig udsigt udover Assens' hyggelige marina.

 

Hytterne er 35 m2 store og har 6 sovepladser fordelt på en dobbeltseng, to enkelmandssenge i overetagen og to sovepladser på den lækreste sovesofa i stuen.

 

Der er klinkegulv og gulvvarme i hele hytten, og i køkkenet har I et stort køleskab med frys og en opvaskemaskine samt et komfur med ovn og emhætte. Udover et dejligt køkken med en hyggelig spiseplads til alle, er der også en fladskærm.

 

I underetagen finder I det toplækre badeværelse med spa, og i overetagen er der et værelse med to enkelmandssenge samt udgang til den hyggelige tagterrasse med udsigt udover pladsen, hav og marina.

 

Hver luksushytte har en P-plads ved siden af til en bil – andre biler kan parkeres på den fælles parkeringsplads ved receptionen.

 

Assens og omegn

Søger I ned til Lillebæltskysten syd for Assens, kan I opleve den op til 30 meter høje Sønderby Klint. I kan også opleve Torø, der byder på uberørt natur, og som kun kan opleves til fods, eller I kan besøge jordbassinerne, der er et unikt område, hvor den overskydende jord fra Assens Sukkerfabrik blev smidt hen. I dag byder området på en helt unik fauna. Alle tre steder kan sagtens nås på én køretur.

 

I kan også sætte kursen mod Vissenbjerg, hvor I kan gå en tur i bakkerne, nyde det smukke vue ved Udsigten eller søge hen til Afgrunden, der er et unikt istidslandskab, som fører jer fra 120 meter over havets overflade og ned. Tæt på Udsigten finder I desuden Terrariet Reptile Zoo, som har en af Skandinaviens største samlinger af krybdyr og padder.

 

Det nærtliggende Krengerup Gods er ligeledes oplagt til gode gåture med dets omkringliggende skove, der byder på et væld af stier.

 

Også Fyns højeste punkt, Frøbjerg Bavnehøj, ligger forholdsvist tæt på pladsen, og her kan I bl.a. nyde udsigten over Fyn, besøge mindelunden for besættelsestidens ofre og se flere andre mindesmærker. 

 

 

Assens-Strand-Camping.jpg

Ophold på CityCamp Assens Strand

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail