Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Kør selv-ferie til Toscana

4-7 overnatninger midt i det toscanske landskab med fortryllende panoramaer og bjerge som baggrundskulisse. Rejs i apr.-okt.

Kør selv-ferie til Toscana

4-7 overnatninger midt i det toscanske landskab med fortryllende panoramaer og bjerge som baggrundskulisse. Rejs i apr.-okt.

Glæd jer til at tjekke ind på vidunderlige Hotel Villa Ambra, som ligger lige i smørhullet mellem historiske Montepulciano og kurbyen Chianciano Terme. Her frister den gode beliggenhed med toscanske bjerge i baggrunden og masser af kulturelle og historiske centre i nærområdet. 

 

Med Villa Ambra som base har I mulighed for at besøge et væld af smukke historiske byer med hver deres unikke charme. Vindrose Rejser anbefaler at tage til f.eks. Sarteano, Cetona, Arezzo, Siena, Pienza, Cortona og Montepulciano, som blot er et udvalg af de muligheder, der i er området.

 

Særligt for denne rejse:

 • Bo midt i det toscanske landskab med fortryllende panoramaer og bjerge som baggrundskulisse
 • Familieejet hotel med egen restaurant, hvor ejerne kokkererer efter traditionelle opskrifter
 • Området byder på et utal af seværdigheder

 

Opholdet inkluderer:

 • 4 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Villa Ambra
 • Morgenmad alle dage

 

Vælg mellem:

 • 4 overnatninger 
  DEALpris 1.495 kr.
 • 7 overnatninger 
  DEALpris 2.495 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst fra den 1. april til og med den 31. oktober 2024. Dog ikke i august.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Vindrose Rejser.

 

 • Ekstra seng i værelset: 175 kr. pr. nat
 • Tillæg for superior værelse:
  • 4 overnatninger: 295 kr. pr. person
  • 7 overnatninger: 545 kr. pr. person
 • Tillæg for enkeltværelse:
  • 4 overnatninger: 745 kr. pr. person
  • 7 overnatninger: 1.295 kr. pr. person

 

Hotel Villa Ambra

Hotel Villa Ambra er et dejligt hotel, som ligger et par kilometer fra den toscanske perle Montepulciano. Her finder I gæstfrihed og det skønne toscanske landskab med sine fortryllende panoramaer. 

 

Hotellets swimmingpool med liggestole og paraplyer er åben fra maj til oktober, og derudover er der en stor have, hvor I kan slappe af, eller I kan besøge den store terrasse på toppen af hotellet.

 

Sådan skal I bo

Alle værelserne er komfortable og indrettet i lyse farver med træmøbler. De har satellit-tv, minibar og eget badeværelse med hårtørrer og toiletartikler. Nogle af værelserne har balkon, og dem uden har deres egen aircondition.

 

Godt at vide

Hotellet har elevator og egen parkeringsplads med gratis parkering.

 

Familiedrevet restaurant

Restauranten på Villa Ambra ledes af ejerne, kokken Catia og hendes bror Marzio. Maden tilberedes efter traditionelle opskrifter, som kommer fra Catias bedstemor.

 

I restauranten på Villa Ambra er der lagt vægt på kvalitet. Størstedelen af pastaen er hjemmelavet, ligesom mange andre produkter, der kommer fra ejernes egne gårde, også er det. Ejerne producerer blandt andet en god olivenolie og fantastiske rødvine, som selvfølgelig kan smages og købes på stedet. Grøntsagerne er altid friske, og alle kommer fra hotellets egen køkkenhave. Produktionen af egne hjemmelavede produkter og vin startede i 1992, da Catia og Marzios far gav dem 24 tønder land placeret rund om Villa Ambra. Ejendommen blev delt, så Marzio fik de eksisterende vinmarker, og Catia fik olivenlundene. 

 

Den beslutning har i dag fostret to selskaber: "Il Campino Delle Querce" og "Podere Della Bruciata". De to små selskaber har gjort det muligt for hotellet at skabe stier, der løber gennem vinmarkerne og olivenlundene til at gå eller cykle på. Det er derfor muligt at nyde det toscanske landskab. Podere Della Bruciata har i dag etableret sig som et utrolig godt boutique-vinhus, som producerer fantastisk økologisk vin - dvs. ingen brug af kemikalier, med undtagelse af sulfater, ligesom i gamle dage.

 

Det er muligt at få en vinsmagning ude på vinmarkerne, der som udgangspunkt afholdes hver onsdag.

 

Restauranten La Casina

Meget tæt på Villa Ambra findes også restauranten La Casina, der tilbyder en elegant og raffineret atmosfære. Dette er det perfekte sted for en romantisk middag, hvor I kan spise udenfor på terrassen med panoramaudsigten over det smukke landskab, mens I smager på god vin og mad.

 

Rig på kunst, historie og kulturel arv

Med beliggenheden tæt på Montepulciano i den sydlige del af Toscana, nær Siena, befinder I jer i en region, der er rig på kunst, historie, kulturel arv og et betagende landskab. Montepulciano ligger mellem Val D'Orcia og Val di Chiana, og byen er omgivet af gamle mure og fæstninger designet af Antonio da Sangallo. Inden for bymurene finder I gader fyldt med renæssancebygninger, paladser og kirker, men mest af alt er byen kendt for sine gode lokale "Vino Nobile di Montepulciano"-vine. Fra Montepulciano er det nemt at komme til berømte byer og steder i Toscana såsom Siena, Firenze, Orvieto, Assisi og Chiusi og derefter Chianciano Terme, Pienza, San Quirico, Monticchiello og Trasimenosøen.

 

Området

Sarteano er smuk lille by med et historisk centrum, som er en labyrint af små gader og stræder, der kryber sammen ved foden af den middelalderlige borg, oprindeligt bygget i 1038. Udsigten fra slottet er spektakulær, og her får I et panorama ud over landskaberne Val di Chiana, Val d'Orcia, Monte Cetona og de umbriske bjerge i horisonten. I centrum af byen finder I Piazza XXIV Giugno, hvor det smukke teater, Il Teatro degli Arrischianti, ligger. Teatrets historie strækker sig helt tilbage til 1600-tallet.

 

Montepulciano er særligt kendt for sin vin, der er produceret i hele området omkring byen. Montepulciano er dog ikke kun kendt for vinen, men også for mad og råvarer af alle sorter fra lokalområdet. Selve hovedgaden i Montepulciano er 1,5 km lang, og her vil I få en bilfri gåtur op til centrum af byen til Piazza Grande.

 

Pienza er kendt for sine Pecorino-oste, og herudover er Pienza en utroligt flot lille by, hvor I kan opleve Piazza Pio II og Pienzas Duomo. Pienza er for nyligt blevet optaget på UNESCO’s liste over verdens kulturarv.

 

Arezzo er en af de gamle etrusker-byer, der siden blev erobret af romerne. Det gamle romerske navn for byen var Arretium, og byen fungerede som et af de vigtige strategiske militære punkter i det gamle Romerrige. Her vil I få mulighed for at se den flotte Piazza Grande, det kommunale palads og ikke mindst mange flotte kirker, hvor I kan beundre frescoen.

 

Cortona er også en gammel etruskisk højborg, og her vil I kunne opleve en typisk middelalderby med små gader og dejlige italienske torve. Samtidig kan I opleve en af de flotteste udsigter i Toscana, hvor I kan se hele vejen ud over det toscanske landskab til Trasimenosøen i Umbrien.

 

Siena er historisk set Firenzes evige rival, og det kan godt forstås, når man sammenligner de fantastiske æstetiske oplevelser, man kan få i begge byer. Siena er en del mindre en Firenze, men mindst lige så smuk. Byen er bygget rundt omkring hovedpladsen, Piazza del Campo, med rådhustårnet, hvor inspirationen til Københavns rådhustårn kom fra. Udover de fantastiske gader er det også værd at besøge Duomo di Siena.

 

Cetona er smuk by beliggende ved foden af Monte Cetona. Husene omfavner slottet på bakken midt i byen, som er fyldt med cypresser og fyrretræer. Set oppefra eller på et kort ser det ud til være den perfekte model af en middelalderfæstning: en smal, indre ring på toppen af bakken indeholdende en bredere, anden mur, som kunne rumme mennesker i tilfælde af belejring, og en tredje mur omkring foden af bakken, som omfatter hele byen.

 

Om Vindrose Rejser

Deal.dk har i flere år haft et tæt samarbejde med Vindrose Rejser, hvor vi i årenes løb har sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Vindrose Rejser bestræber sig altid på, at være mere end en bookingcentral. De giver gerne gode råd med på rejsen og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

 

Som navnet "Vindrose" lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har de sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. De ved, at din næste ferie skal være bedre end den foregående, og at livet er for kort til dårlige rejser. Derfor har de har altid fokus på at skabe de bedste rammer. Det gælder både en forlænget weekend til Hamborg og en vinrejse til Toscana.

 

Læs også Vindrose Rejsers bedømmelser på Trustpilot.

 

Vindrose er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.

Kør selv-ferie til Toscana

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail