Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Endagstur til Folketinget

Besøg Folketinget og oplev udsigten fra det højeste tårn i København inkl. bustransport, frokost, rundvisning og rejseleder.

Endagstur til Folketinget

Besøg Folketinget og oplev udsigten fra det højeste tårn i København inkl. bustransport, frokost, rundvisning og rejseleder.

Én ting er at se, hvordan livet på Christiansborg udspiller sig på tv og i nyhederne - noget andet er at opleve det selv på tætteste hold.

 

Turen går til København og Christiansborg, hvor der venter jer en helt unik rundvisning i Folketinget - og så bydes I på en klassisk frokost i Tårnet, der er Københavns højeste tårn med en smuk udsigt over byens tage. 

 

Særligt for denne tur:

 • Gaveidé til den, der interesserer sig for historie og livet på Borgen 
 • Spændende rundvisning og historier fra Folketinget
 • Oplev hovedstaden fra toppen og nyd en dejlig frokost 

 

TIP: Vidste du, at du kan få værdibeviset i et flot gavedesign? Du vælger blot, at du vil give det "Som gave" i købsprocessen, og så er du ellers klar til at forkæle én, du holder af, med en helt særlig oplevelse.

 

Endagsturen inkluderer:

 • Transport til København i 4-stjernet bus
 • Formiddagskaffe
 • Frokost i Tårnet (inkl. 2 stk. smørrebrød og 1 drikkevare) 
 • 1 rundvisning i Folketinget 
 • Repræsentant fra GIBA Travel 

DEALpris 875 kr.

 

Prisen er pr. person.

 

Turen foregår den 19. april 2024.

 

Opsamlingsplan: 

 • Kl. 08.15 - Afkørsel 56, Horsens Lund v/Q8 - hjemkomst ca. kl. 19.45
 • Kl. 09.00 - Afkørsel 58 B, v/Middelfart - hjemkomst ca. kl. 19.15
 • Kl. 09.45 - Odense, Rosengårdcenter v/Shell - hjemkomst ca. kl. 18.30
 • Kl. 10.15 - Nyborg Banegård - hjemkomst ca. kl. 18.00

 

Om endagsturen

Turen starter i en 4-stjernet bus, der giver jer en behagelig køretur til hovedstaden, hvor der venter jer en spændende oplevelse på Christiansborg. 

 

Ved ankomsten starter I med at gå til toppen i Tårnet, der tilhører Folketinget, og som alle kan besøge. Her skal I nyde en lækker frokost, der inkluderer 2 stykker smørrebrød og en drikkevare til. Der bliver også mulighed for, at se den smukke udsigt over byens tage. Her får man et godt overblik over gaderne, bygningerne og detaljer, man måske ikke har lagt mærke til før. Er vejret godt, kan man se helt til Sverige. 

 

Efter frokosten skal I på rundtur i Folketinget med en guide, der fortæller om livet på borgen, Folketingets medlemmer, Christianborg som arbejdsplads, og I skal bl.a. se landstingssalen, vandrehallen og folketingssalen. 

 

I bliver også klogere på, hvordan Christiansborg fungerer som centrum for folkestyret og lovgivningen i Danmark. Desuden får I et indblik i stedets spændende historie, og får sat Folketingets arbejde ind i en historisk ramme.

 

Efter dagens oplevelser kører I retur til jeres opsamlingssteder, hvor I ankommer ved aftenstid.

 

Om GIBA Travel

GIBA Travel arrangerer kvalitetsrejser inden for områderne kultur, velvære, opera og gourmet. Rejserne indeholder oplevelser ud over det sædvanlige, har et højt fagligt niveau og henvender sig til et modent publikum.

 

Hos GIBA Travel er der fokus på de små detaljer, der gør den store forskel; at man har en fast chauffør under hele turen, at man møder dygtige og engagerede guider, og at man føler sig set og forkælet på sin rejse. Deres motto er, at rejser skal være skønne at glæde sig til, dejlige så længe, de varer og rare at tænke tilbage på.

 

GIBA Travel er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2854.

Endagstur til Folketinget

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail