Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Gram Slotskro

Gastronomisk kroophold inkl. 5-retters middag, kaffe og kage m.m. Pris pr. person.

Gram Slotskro

Gastronomisk kroophold inkl. 5-retters middag, kaffe og kage m.m. Pris pr. person.

Gram Slotskro er beliggende i naturskønne omgivelser helt tæt ved Gram Slot. Her kan I se Gram Å bugte sig, og  sammen med slotssøen være med til at skabe de fantastiske rammer, der er omkring kroen.

 

Et ophold på Gram Slotskro er som et kroophold skal være. Hyggelige rammer, god mad og nogle imødekommende værter, der sørger for, at I føler jer velkomne. Kroen drives i dag af 4. generation af familien Schrøder, der har bestyret kroen i over 100 år.

 

Særligt for dette ophold:

 • Gaveidé til den, der sætter pris på dejlige, historiske rammer
 • 5-retters middag inkluderet
 • Gyldig helt indtil den 20. december 2024

 

TIP: Vidste du, at du kan få værdibeviset i et flot gavedesign? Du vælger blot, at du vil give det "Som gave" i købsprocessen, og så er du ellers klar til at forkæle én, du holder af, med en helt særlig oplevelse. 

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse i værelsesfløjen 
 • Kaffe og kage fra kl.15.00 - 16.00
 • 5-retters middag kl. 18.00
 • Morgenmadsbuffet

 

DEALpris 799 kr. Normalpris 1.673 kr. Spar 52 %

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med den 20. december 2024.

  

Vær opmærksom på, at der er lukket alle søndage fra kl. 12.00.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Gram Slotskro.

  • Højsæsontillæg på hverdage fra den 1. maj - 30. september: 250 kr. pr. værelse pr. nat
  • Tillæg i efterårsferien, uge 42: 250 kr. pr. ophold
  • Tillæg på fredage og dagen før en helligdag: 300 kr. pr. værelse pr. nat
  • Tillæg på lørdage og helligdage: 400 kr. pr. værelse pr. nat
  • Opgradering til værelse i hovedbygningen: 550 kr. pr. værelse pr. nat
  • Medbring hund: 200 kr. pr. nat pr. hund. Dette er kun muligt ved ophold i fløjen
  • Ekstra overnatning: 950 kr. for 2 personer inkl. morgenmad

   

  Bemærk, at nogle af værelsesbillederne er af værelserne i hovedbygningen og altså ikke af de værelser i værelsesfløjen, som I kommer til at bo på - medmindre I opgraderer.

   

  Tjek ind: Fra kl. 15.00.

  Tjek ud: Senest kl. 11.00.

   

  Gram Slotskro

  Det er knap 350 års historie, der samler sig på Gram Slotskro, hvor køkkenet bestyres af Carsten Schrøder, der sammen med sin kone Marianne har bestyret kroen de sidste ca. 20 år. I køkkenet har de fokus på de traditionelle danske retter, tilsat en smule moderne inspiration. Retterne er bygget op af gode, friske råvarer, der er blevet tilberedt med en blanding af traditionel kogekunst og moderne tendenser. Så I kan roligt glæde jer til at gå til bords.

   

  Om morgenen kan I se frem til at stå op til Gram Slotskros store morgenbuffet, der sender jer mætte og glade afsted til dagens oplevelser.

   

  Sådan skal I bo

  I bliver under jeres ophold indlogeret på et af de lyse værelser i værelsesfløjen, der er beliggende lige overfor kroen. Jeres værelse er udstyret med en blød seng, eget badeværelse, wi-fi m.m.

   

  Omgivelserne

  Tæt på Gram Slotskro finder i slotssøen, slotsparken, Gram Å, genforeningsstenen og hvalhuset, der rummer skelettet fra en kaskelothval, der engang strandede ved Henne Strand. Der er, med andre ord, rigeligt med muligheder for en indholdsrig gåtur tæt ved slotskroen.

   

  Omkring Gram findes der også mange skønne naturområder. Kør f.eks. til Harreby Stengrave, hvor I kan opleve en lille samling dysser i et naturrigt område. Ved Gelsådalen og Stensbæk Plantage kan I gå en tur i det smukke hedelandskab, der breder sig ud over næsten 800 hektar land. Endelig kan I besøge Gram Lergrav. Det lyder måske ikke videre spændende, men lergraven er beliggende ved en 10 millioner år gammel havbund. De mange fossiler, der i årenes løb er fundet her - hvaler, hajer, skeletter m.m. - er udstillet i det palæontologisk museum, der findes her. Har I mod på det, kan I også selv prøve kræfter med at grave efter forsteninger og fossiler.

   

  Kører I uden for bygrænsen, er det værd at køre en tur til enten Ribe eller Christiansfeld, der på hver deres måde er hyggelige og historiefyldte sønderjyske byer. I Ribe kan I se marsken, der støder op til byen, og til gengæld har Christiansfeld deres berømte honningkager.

   

  Gram og området omkring byen er en overset perle i Danmark. Når I har været der, er vi sikre på, at I vil give os ret.

   

  Anmeldelser

  De mange gode anmeldelser, som Gram Slotskro modtager, taler for sig selv, og vi har derfor samlet nogle af de seneste anmeldelser, som slotskroen har fået på Tripadvisor:

   

  "Lækker mad og perfekt serveret

  Fantastisk mad og betjening, hvor det hele går op i en højere enhed, tiden stoppede mens vi var i restauranten, maden var simpelthen sublim, betjeningen var som en tidsrejse tilbage til de gode tider hvor kunden er i centrum, garneret med en god og behagelig humor, der hverken var påtrængende, under bæltestedet eller belastende. Stedet er vores nyeste favorit spisestel. Man kan ikke forestille sig et andet sted hvor alt bare går op i den grad. Priserne er absolut også overkommelige.
  Vi vender helt sikkert tilbage.
  Tak for en fantastisk kulinarisk oplevelse i det sønderjyske. Vi ses snart igen."

  Anmeldt april 2023.

   

  "Super hyggeligt sted med lækker mad

  Hyggeligt sted med det mest imødekommende personale og maden var virkelig lækker og frisk. Gode senge og puder og alt i alt en virkelig god oplevelse som vi klart kan anbefale. En lille perle i det jyske."

  Anmeldt april 2023.

   

  "Lækkert 2 dages ophold

  Var på 2 nætters ophold, begge dage med dejlig lækket og spændende mad. Førstedag som 2 retters menu og anden dag som stor buffet, med 2 forretter og 5 hovedretter og 2 desserter. Betjeningen var frisk og høflig, især var Frederiks gode humør og sjov dejlig. Morgenbuffet med alt hvad man kunne ønske sig. Værelse M rigtig god.
  Det var vort 3 ophold og det bliver helt sikkert ikke det sidste.
  Tak for et godt ophold."

  Anmeldt april 2023.

   

   

  Gram-Slotskro.jpg

  Ophold på Gram Slotskro

  Her finder du os

  Deal.dk A/S
  Banegårdspladsen
  5000 Odense C

  Tlf: +45 65 45 55 44
  Mail: mail@deal.dk
  CVR nr: 35252754

  Om Deal.dk

  Tilbudsmail