Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Samsø Badehotel

Oplev julestemning på Samsø Badehotel Ilse Made med 2 overnatninger, gastronomiske middage, julebanko m.m. Pris pr. person.

Samsø Badehotel

Oplev julestemning på Samsø Badehotel Ilse Made med 2 overnatninger, gastronomiske middage, julebanko m.m. Pris pr. person.

På Samsø Badehotel Ilse Made er der fokus på den stille luksus og de smukke, behagelige omgivelser med god plads og en forrygende udsigt. Ikke kun omgivelserne er en stille luksus. Også de gastronomiske indslag fra køkkenet er af høj klasse og vil være afstemt efter årstiden med bl.a. en gastronomisk julemiddag.

 

Samsø Badehotel Ilse Made er mere end et hotel. Det er mest en stemning, hvor rammerne er en del af oplevelsen. Et hjem, der tager imod sine gæster i en uhøjtidelig og afslappende atmosfære og et ophold her i vinteren op mod jul er ingen undtagelse.

 

 

Særligt for dette ophold:

 • Juleophold i november og december måned med gløgg, æbleskiver og julebanko
 • Gastronomiske middage på højt niveau
 • Smukt ø-ophold, hvor I kan nyde vinterens farver fra hotellet

 

Opholdet inkluderer:

Dag 1

 • Overnatning i bedst tilgængelige værelse
  Gløgg og æbleskiver ved ankomst mellem kl. 14.30 og 16.30 - serveret fra buffet
 • Kokkens 2-retters gastronomiske middag afstemt efter årstiden

Dag 2

 • Hotellets nye lækre brunchtallerken inkl. kaffe, the og most - serveres kl. 8.00-10.00
 • Julebanko fra kl. 13.30-16.00 - samlet gevinstsum med værdi på hele 2.500 kr. heraf en hovedgevinst med værdi på 600 kr.
 • Kokkens 3-retters gastronomiske julemiddag afstemt efter årstiden
 • Kaffe/the med hjemmelavet juleknas efter middagen

Dag 3

 • Hotellets nye lækre brunchtallerken inkl. kaffe, the og most - serveres kl. 8.00-10.00
 • Tjek ud senest kl. 10.00

 

DEALpris 1.398 kr. pr. person. Normalpris 2.960 kr. Spar 52 %

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. 

 

Opholdet kan benyttes med ankomst mandag, onsdag eller fredag i perioden fra den 9. november til den 18. december 2023. 

 

Bemærk: Der er rift om værelserne, specielt i weekenderne, så reserver gerne jeres ophold hurtigst muligt og eventuelt med flere ønsker for ankomstdatoer. 

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med hotellet.

 • Weekendtillæg fredag og lørdag: 125 kr. pr. person pr. nat
 • Tillæg for enkeltværelse: 350 kr. pr. person pr. nat

 

Der laves hver dag en ny menu. Er der råvarer, I ikke spiser eller tåler, så kan der tages højde for dette, hvis det oplyses til Samsø Badehotel Ilse Made pr. mail senest 24 timer før ankomst. Oplyses det senere, koster det 50 kr. pr. ændret ret.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Samsø Badehotel Ilse Made

Samsø Badehotel Ilse Made ligger på den smukke, sydlige vestkyst af Samsø, og fra hotellet kan I nyde udsigten fra  Samsø Badehotels store terrasse, mens omgivelserne er klædt i vinterens farver. 

 

I restauranten kan I se frem til at nyde flere fantastiske måltider. Køkkenchefen og hans personale arbejder med en stor passion for økologi og det nordiske køkken. Med fokus på udvalgte lokale råvarer, sammensætter han alle menuer, så de er perfekt afstemt efter årstiden. Med dette ophold op mod jul kan I også se frem til at nyde julens smage med både gløgg og æbleskiver, julemiddag og knas efter middagen. 

 

Der gøres meget for, at I får så hyggelig og imødekommende en oplevelse som muligt i restauranten. Betjeningen er opmærksom, og den flotte restaurant ligger, så der er en smuk udsigt til vandet.

 

Sådan skal I bo

Nætterne tilbringes i et af hotellets lyse og lækre værelser, der alle er stilrent indrettede, behageligt lyse og omslutter jer i en indbydende, hjemlig atmosfære.

 

Om området

Samsø er uden tvivl én af Danmarks smukkeste øer fyldt med afvekslende natur, nærværende ø-liv og masser af tid til at nyde nuet.

 

På en gåtur langs vandet kan I skue ud over bølgerne og i det fjerne se Fyn, Sjælland og Jylland, alt efter, hvilken del af kysten I går ved. Gå f.eks. en tur hen til den mere end 3000 år gamle helligkilde Ilse Made, der kun ligger 500 meter fra hotellet, hvor I i dag stadig kan se det øverste af den gamle egetræsstamme, der er boret ned i sandet, hvor kilden befinder sig.

 

Kør en tur

I kan også roligt se frem til at sætte jer i bilen og køre langs de små landeveje og nyde øens fantastiske natur.

 

Gør for eksempel holdt ved Issehoved, Samsøs nordligste punkt. Issehoved er en betagende sandodde, der stikker ud fra det overdrev, der udgør Nordby Bakker. De fredede bakker stikker op til 64 meter i vejret og giver en fantastisk udsigt over både Kattegat og Samsø.

 

Sæt farten lidt ned, når I igen kører sydpå, og nyd synet af Hjortholm og de andre småøer øst for Samsø, og Sælvig og Mårup Vig vest for øen.

 

Slut turen af med en tur til den gamle færgehavn Kolby Kås, der i dag fungerer som lystbådehavn - og nyd den afslappede atmosfære, der findes her.

 

Kultur på Samsø

I Anton Rosen Huset, der er beliggende i Tranebjerg - kun 10 minutter fra hotellet, kan I bl.a. gå på opdagelse i skiftende udstillinger. I den smukke bygning fra 1900 finder I også information om Samsø. 

 

På hovedgaden i Mårup, 20 minutter nordpå, finder I Mårup Galleriet med fine kunstudstillinger, gerne fra de lokale samske kunstnere. 

 

Anmeldelser

Gæsterne hos Samsø Badehotel Ilse Made er glade for stedet. Vi har samlet et par anmeldelser fra Tripadvisor.

 

Fantastisk sted

Vi havde glædet os meget til at besøge Samsø Badehotel. Vi blev bestemt ikke skuffet. Der har været en total renovering og nogle småting mangler fortsat. Rigtig god beliggenhed med en skøn udsigt mod vest over havet. Gode udenomsfaciliteter med stor terrasse og mange havemøbler. Dejlig modtagelse og anvisning af værelse med god bred seng og rengjort. Service helt I top. Dejlig restaurant hvor der blev serveret en dejlig menu 2 eller 3 retter flot anrettet og fantastisk lækkert. Vi kan kun anbefale det til andre.

 

En perle - gå ikke glip af en gastronomisk oplevelse i enestående omgivelser

Smukt beliggende fremragende udsigt, lækre lokaler og fineste muligheder for at spise udendørs. Det bliver ikke bedre, vi fik frokost med smørrebrød i verdensklasse. Vinkortet er helt i top. Betjeningen er “spot on” kan absolut anbefales.

 

 

 

Samsø-Badehotel-Ilse-Made.jpg

Ophold på Samsø Badehotel

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail