Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Foldens Hotel

Ophold på helt centralt beliggende hotel i Skagen inkl. velkomstdrink og middag. Pris for 2 personer.

Foldens Hotel

Ophold på helt centralt beliggende hotel i Skagen inkl. velkomstdrink og middag. Pris for 2 personer.

Skagen... Byen, havnen og det helt særlige lys, der er oppe nordpå. Skagerak og Vesterhavet, der fletter fingre fra hver sin side af Grenen. De ikoniske huse, den gamle bydel og den betagende natur.

 

I skal bo på Foldens Hotel, der ligger lige i centrum af Skagen med kort afstand til både havnen, bylivet, Skagen Museum, stranden og meget mere.

 

Særligt for dette ophold:

 • Foldens Hotel ligger helt centralt og kun to minutters gang fra Skagens Havn
 • Der er gode muligheder for at opleve Skagen og det omkringliggende område
 • Med middag efter kokkens valg 

 

Vælg mellem følgende ophold:

 

Klassisk ophold:

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse på Foldens Hotel i Skagen
 • Velkomstdrink i Foldens Restaurant inden middagen
 • Dejlig 2-retters middag om aftenen efter kokkens valg
 • Morgenbuffet

DEALpris 998 kr.

 

Deluxe ophold:

 • 1 overnatning i comfort dobbeltværelse på Foldens Hotel i Skagen
 • Velkomstdrink i Foldens Restaurant inden middagen
 • Dejlig 3-retters middag om aftenen efter kokkens valg
 • Morgenbuffet

DEALpris 1.298 kr.

 

Prisen er for 2 personer. 

 

Opholdet kan benyttes med ankomst på alle åbningsdage fra den 1. september 2023 til og med den 1. juli 2024.

 

Vær opmærksom på, at opholdet ikke kan benyttes fra den 23. december 2023 til og med den 3. januar 2024. Og fra den 9.-11. maj 2024. Samt den 17.maj 2024.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Foldens Hotel.

 • Weekendtillæg ved overnatning fredag eller lørdag: 225 kr. pr. person pr. værelse pr. nat
 • Sæsontillæg i september 2023 samt maj og juni 2024: 225 kr. pr. person pr. værelse pr. nat

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Foldens Hotel

Det familieejede Foldens Hotel råder over 50 hyggelige værelser og er det mest centralt beliggende hotel i Skagen, hvilket betyder, at I har alle byens oplevelser inden for gåafstand.

 

Fra hotellet har I meget kort gåafstand til Skagens Havn, der på én gang både er en attraktion, en oplevelse og en af de seværdigheder, I bør opleve, når I besøger Skagen. 

 

På hotellet venter jer en velkomstdrink samt en middag i den bistroinspirerede restaurant. Det er også her, at I skal nyde hotellets morgenbuffet. 

 

Foldens Hotel deler adresse med et af Skagens mest kendte steder, nemlig Viseværtshuset, hvor I kan nyde en øl. Her får I afslappet stemning i de rustikke omgivelser, der hurtigt får jer til at forstå, hvorfor stedet er så populært.

 

Sådan skal I bo

I kommer til at bo på et standard eller comfort dobbeltværelse afhængig af, hvilket ophold I vælger. 

 

Standard dobbeltværelserne er flotte og nyrenoverede med eget bad og toilet, tv, køleskab m.m. Værelserne er beliggende i stueetagen samt på 1. og 2. sal.

 

Comfort værelserne er hotellets største og flotteste dobbeltværelser med klassisk stil og med god udsigt over byen eller gågadens liv. Alle værelserne har eget bad og toilet og er udstyret med tv, køleskab, hårtørrer m.m. Værelserne er beliggende på 1. og 2. sal.

 

Om området

Indenfor bygrænsen til Skagen er der masser at opleve. Skagen er på mange måder ikonisk og fyldt med nostalgi med dets gule huse og rød tegl. I Skagen holdt de berømte Skagensmalere til, og Skagen er i det hele taget utroligt eftertragtet at besøge for både danske og udenlandske turister.

 

Gå på byvandring i den gamle bydel, slå vejen forbi havnen, snup en øl på byens bryghus, eller dyk ned i Skagens stærke malertradition på Skagens Museum, i Drachmanns Hus eller Anchers Hus.

 

På jeres vej til eller fra Skagen, anbefaler vi at slå et slag forbi Råbjerg Mile, der ligger cirka 15 kilometer syd for byen. Råbjerg Mile er Danmarks største vandreklit og en både unik og smuk naturoplevelse med en utrolig udsogt over det fantastiske landskab - uanset årstid.

 

Den Tilsandede Kirke, eller som kirken rigtigt hedder Sct. Laurentii kirke, hvor man kun kan se kirketårnet, er også et besøg værd. Under jordoverfladen gemmer sig elementer og rester af kirkens fundamenter og gulv

 

Gå også en tur ved Grenen, hvor Skagerrak og Kattegat mødes. I området er det berømte lys helt fantastisk, og det er endvidere vildt at opleve og se, hvilken magt Vesterhavet har og har haft for området. 

 

Foldens-Hotel.jpg

Ophold på Foldens Hotel i Skagen

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail