Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Burger når det er bedst

Café Aalborg frister igen. På menuen er deres velkomponeret burger med braiseret svinekam og sprøde pommes.

Burger når det er bedst

Café Aalborg frister igen. På menuen er deres velkomponeret burger med braiseret svinekam og sprøde pommes.

Cafe Aalborg, der åbnede tilbage i foråret og indtog en central plads i det aalborgensiske byliv, har netop forkælet masser af DEAL-kunder med en sprød wienerschnitzel - måske du endda var en af de heldige. 

 

Uanset om du tidligere har lagt vejen forbi Café Aalborg kan du roligt gøre det (igen). 

 

Caféens ejere. Mogens og Per samt personalet, glæder sig til at byde velkommen og serverer en velsammensat burger og sprøde pommes. 

 

Og der er mere end maden at glæde sig over - Alt efter fra hvilken side det danske efterårsvejr viser sig, vælger I selv, om I vil sidde indenfor i de nye lokaler eller udenfor, hvor I kan nyde og betragte livet på Gammel Torv, én af Aalborgs skønneste pladser, der har en del af Aalborgs historie som nærmeste naboer.

 

Du får: 

  • Café Aalborg burger med oksekød og pommes frites  

 

DEALpris 79 kr. Normalpris 115 kr. Spar 31 % 

 

Café Aalborg har det hele...

Café Aalborg har det hele - en betagende placering og lokaler, der emmer af historie, et menukort der både rummer de gode, gamle og de moderne klassikere samt den altid hyggelige aalborgensiske stemning - der omfavner jer. 

 

Der er naturligvis nydelsesgaranti, når du bliver forkælet med velkendte smage og portioner, der sikrer, at både smagsløg og maven bliver mættet. 

 

Før, under eller efter måltidet, der naturligvis kan indtages til både frokost og aften, er det oplagt at betragte de smukke omgivelser og caféens naboer, der f.eks. tæller den smukke, hvide Budolfi Kirke, Studenterhuset og Rådhuset. 

 

Og det er ikke kun smags- og synssanserne, der stimuleres her i smørhullet af Aalborg - sensommeren er den perfekte tid for oplevelser. 

 

 

 

 

 

 

Cafe Aalborg Burger

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail