Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Kobæk Strand Hotel

Nyd livet i strandkanten med et sommerophold inkl. 2 overnatninger og 2-retters middagsbuffet. Pris pr. person.

Kobæk Strand Hotel

Nyd livet i strandkanten med et sommerophold inkl. 2 overnatninger og 2-retters middagsbuffet. Pris pr. person.

Med et ophold på Kobæk Strand Hotel kan I tage et velfortjent afbræk fra hverdagen og nyde nogle dejlige sommerdage i behagelige omgivelser. Lad jer betage af den fantastiske natur, der omgiver stedet, bliv opvartet i hotellets restaurant, der byder på en 2-retters middag, og fald i søvn til lyden af havets brusen.

 

De lyse værelser er alle udstyret med egen terrasse, og I har derfor alle muligheder for at trække stikket og slappe fuldstændig af. Flere af værelserne byder endda på en skøn havudsigt ud over Storebælt, som I kan nyde i ro og mag.

 

Særligt for dette ophold:

 • Inklusiv 2-retters middag med panoramaudsigt over Storebælt
 • Afslappende ophold i strandkanten
 • Mulighed for kultur- og naturoplevelser med bl.a. Skovtårnet ved Gisselfeld og BonBon-Land samt Skælskør, Næstved og Karrebæksminde inden for en overskuelig afstand

 

Vælg mellem følgende ophold:

 

1 overnatning:

 • 1 overnatning
 • 2-retters middagsbuffet
 • Kaffe med sødt efter middagen
 • Morgenmad

DEALpris 699 kr.

 

2 overnatninger:

 • 2 overnatninger
 • 2-retters middagsbuffet begge aftener
 • Kaffe med sødt efter middagen begge aftener
 • Morgenmad

DEALpris 1.099 kr.

 

Prisen er pr. person. Køber du 1 værdibevis, bliver du indlogeret på et enkeltværelse. Køber du 2 værdibeviser, bliver I indlogeret på et dobbeltværelse.

 

Opholdet kan benyttes alle ugens dage fra den 15. juni til og med den 15. august 2023.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Kobæk Strand Hotel.

 • Værelse med havudsigt: 150 kr. pr. værelse pr. nat (enkeltværelse)
 • Værelse med havudsigt: 300 kr. pr. værelse pr. nat  for 2 personer (dobbeltværelse)

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Kobæk Strand Hotel

Når I bor på Kobæk Strand Hotel, kan I se frem til oplevelsesrige dage, der rundes af med en god nats søvn med havets brusen i baggrunden. Kobæk Strand Hotel er nemlig beliggende i smukke og behagelige omgivelser, kun 300 meter fra strandkanten.

 

Indbyder vejret ikke til en strandtur eller gåture i de skønne omgivelser, er der også masser af gode indendørsaktiviteter og -faciliteter på hotellet. Her kan I blandt andet udfordre hinanden i bordfodbold, billard og bordtennis.

 

I løbet af opholdet kan I også glæde jer til at nyde de velsmagende kreationer fra hotellets restaurant. Her er der stort fokus på at bruge sæsonens råvarer, og med deres mere end 40 års erfaring i branchen er der garanti for et forrygende værtskab. Som prikken over i'et toppes restaurantoplevelsen med en enestående panoramaudsigt over smukke Storebælt.

 

Sådan skal I bo

Alle værelser har udgang til en skøn terrasse.

 

Tag på opdagelse i området

Området omkring Kobæk Strand Hotel er en ren tag-selv-buffet af fantastiske oplevelser. Her kan I blandt andet nyde det aktive liv i de naturskønne omgivelser eller tage på udflugt til Skælskør eller eksempelvis Skovtårnet og BonBon-Land.

 

I kan også tage køreturen til Næstved og sejle med Rundfart Friheden til Gavnø eller Karrebæksminde.

 

Karrebæksminde byder på en blanding af lystbådehavne, skønne sandstrande og aktiviteter for alle aldre. Den charmerende by har et godt udvalg af lokale vine og is - og I må heller ikke snyde jer selv for et besøg hos en af byens restauranter og caféer, der med deres beliggenhed helt ned til kanalen, gør et måltid til en oplevelse i sig selv.

 

Gavnø åbnede for offentligheden for 60 år siden, og siden da har glade turister kunnet opleve den fantastiske stemning og atmosfære, der kendetegner den historiske ø. Øen byder blandt andet på et af Danmarks smukkeste rokokoslotte, hvis slotspark i løbet af året danner rammen om forskellige blomsterfestivaler. Også Gavnø Slotsbryggeri er et besøg værd. Her kan I nyde den gode kvalitetsøl direkte på stedet eller købe de forskellige smagsvarianter med hjem til hotellet og nyde dem på terrassen.

 

 

Kobæk-Strand-Hotel.jpg

Ophold på Kobæk Strand Hotel

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail