Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Sydportugal

4 overnatninger i lejlighed tæt på kulturelle seværdigheder og udflugtsmuligheder. Rejs fra AAR i jun.-okt.

Sydportugal

4 overnatninger i lejlighed tæt på kulturelle seværdigheder og udflugtsmuligheder. Rejs fra AAR i jun.-okt.

Tag til Portugals sydligste region, og oplev byerne ved den smukke kystlinje, der gennem tiden været under indflydelse fra både keltere, fønikere, romere og maurere.

 

Sydportugals kyst er mest af alt kendt for at være Portugals riviera, og den imponerer de fleste med sine gyldne sandstrande, der slanger sig hen ad kysten. 

 

Området er virkelig naturskønt, og der er både verdensklasse golfbaner, fiskerestauranter, shopping, natteliv, bådture, elegante hoteller og kulturudflugter.

 

Særligt for denne rejse:

 • Bo i Albufeira, der er det perfekte udgangspunkt for udflugter, bådture og meget mere
 • Kysten er fyldt med høje klipper, kridhvidt sand og et transparent, glitrende hav
 • Masser af muligheder for kultur- og naturoplevelser

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Aarhus til Faro t/r
 • 1 stk. lille håndtaske
 • 4 overnatninger i 1-værelseslejlighed hos Eirasol Apartments by Portugalferias

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Aarhus:

 

 • Den 22. maj 2023 
  DEALpris 2.095 kr.
 • Den 29. maj 2023 
  DEALpris 1.995 kr.
 • Den 5. juni 2023 
  DEALpris 2.795 kr.
 • Den 12. juni 2023 
  DEALpris 2.995 kr.
 • Den 19. juni 2023 
  DEALpris 3.495 kr.
 • Den 26. juni 2023 
  DEALpris 3.795 kr.
 • Den 4. september 2023 
  DEALpris 3.995 kr.
 • Den 25. september 2023 
  DEALpris 2.795 kr.
 • Den 2. oktober 2023 
  DEALpris 2.995 kr.
 • Den 9. oktober 2023 
  DEALpris 3.195 kr.
 • Den 23. oktober 2023 
  DEALpris 3.195 kr.

 

Se flyinformation længere nede.

 

Sådan skal I bo

Lejlighedskomplekset Eirasol by Portugalferias ligger i Areias Sai Joao-distriktet, hvorfra I kun har 15 minutters gang til centrum af Albufeira.

 

Alle lejligheder har sofa, klimaanlæg, tekøkken og tv. 

 

Området

Albufeira

Albufeira er den mest populære turistby på Algarvekysten, og der er noget for alle i den indbydende kystby. Byen har både en 2 km lang strand ved navn ”The Strip”, kulturelle seværdigheder i det gamle historiske bycentrum og forlystelser. Der hersker en international atmosfære i byen, og det er tydeligt, at byen er vant til turister med de mange udflugtsmuligheder og engelsktalende beboere.

 

Faro

Faro byder på mere kultur - særligt i den gamle bydel - og her hersker der ikke samme resortstemning som langs resten af Algarvekysten. I byen finder I en gammel, romantisk bydel, som er omringet af romerske mure, og blandt de brostensbelagte gader ligger flere bemærkelsesværdige bygningsværker, bl.a. en katedral fra det 16. århundrede.

 

Vilamoura

Vilamoura er en lille by, som ligger mellem Faro og Albufeira. Byen har knap så meget kultur som de to andre byer, men byder til gengæld på en sofistikeret stemning, adskillige golfbaner at boltre sig på og et væld af restauranter. Byen er desuden den dyreste på Algarvekysten.

 

Lagos

Hælder I mere til historieoplevelser er Lagos en af de mest interessante byer i Algarve. De hvide bygninger giver Lagos et ikonisk udseende, og her er stemningen generelt en del roligere end i det travle Albufeira. Selvom byen er en interessant kulturby, er Lagos også det perfekte udflugtsmål for naturelskere med sine smukke udsigtspunkter langs kysten.

 

Portimão

På vejen til Lagos finder I den tredjestørste by i regionen, Portimão, som tidligere var en fiskerby. Nu er det en turist- og handelsby, der særligt skiller sig ud på den kulturelle scene. Syd for byen ligger den kendte strand Praia da Rocha, som er en af de absolut bedste strande, og i et land med så mange strande tæller det en del. 

 

Flyinformation

Der flyves med Ryanair.

 

Flytider Aarhus:

 • Afgang Aarhus kl. 19.15
  Ankomst Faro kl. 22.05
 • Afgang Faro kl. 07.40
  Ankomst Aarhus kl. 12.30

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Om Vindrose Rejser

Deal.dk har i flere år haft et tæt samarbejde med Vindrose Rejser, hvor vi i årenes løb har sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Vindrose Rejser bestræber sig altid på, at være mere end en bookingcentral. De giver gerne gode råd med på rejsen og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

 

Som navnet "Vindrose" lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har de sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. De ved, at din næste ferie skal være bedre end den foregående, og at livet er for kort til dårlige rejser. Derfor har de har altid fokus på at skabe de bedste rammer. Det gælder både en forlænget weekend til Hamborg og en vinrejse til Toscana.

 

Læs også Vindrose Rejsers bedømmelser på Trustpilot.

 

Vindrose Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Rejse til Sydportugal

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail