Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Hotel Nilles Kro

Hyggelig krostemning og 1-2 overnatninger i nærheden af Aarhus med kaffe/sødt, 3-retters middag/buffet m.m. Pris for 2 personer.

Hotel Nilles Kro

Hyggelig krostemning og 1-2 overnatninger i nærheden af Aarhus med kaffe/sødt, 3-retters middag/buffet m.m. Pris for 2 personer.

Krostemning og hyggelige omgivelser behøver ikke koste alverden. Sådan er det på Nilles Kro, der ligger i Sabro, små 20 kilometer fra centrum af Aarhus, og er let at finde frem til, uanset hvilken retning I kommer fra.

 

Kroen ligger omgivet af Nørreris Skov, der skaber en hyggelig kulisse.

 

Særligt for dette ophold:

 • Gaveidé til den, der værdsætter dejlig mad i hyggelige omgivelser
 • Prisvenligt ophold for 2 personer
 • Gyldig helt indtil den 1. december 2024

 

TIP: Vidste du, at du kan få værdibeviset i et flot gavedesign? Du vælger blot, at du vil give det "Som gave" i købsprocessen, og så er du ellers klar til at forkæle én, du holder af, med en helt særlig oplevelse.

 

Vælg mellem disse ophold:

 

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
 • Eftermiddagskaffe/-te med sødt
 • 3-retters menu eller buffet efter køkkenchefens valg
 • Stor dansk morgenbuffet

DEALpris 798 kr. Normalpris 2.117 kr. Spar 62 %

 

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse
 • Eftermiddagskaffe/-te med sødt begge dage
 • 3-retters menu eller buffet efter køkkenchefens valg begge dage
 • Stor dansk morgenbuffet

DEALpris 1.398 kr. Normalpris 4.234 kr. Spar 66 %

 

Prisen er for 2 personer pr. værelse.

 

Bemærk venligst: Hver torsdag erstattes den 3-retters middag med en 2-retters middag bestående af suppe til forret og stegt flæsk med persillesovs til hovedret.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst på alle åbningsdage til og med den 1. december 2024.

 

Vær opmærksom på, at opholdet ikke kan benyttes fra den 20. december 2023 til og med den 2. januar 2024 samt i juli og august 2024.

 

Se ledige datoer på hotellet her.

 

Tilkøb og tillæg

Aftales og afregnes direkte med Hotel Nilles Kro.

 • Weekendtillæg ved overnatning fredag eller lørdag: 250 kr. pr. værelse pr. nat
 • Det er muligt at opgradere til andre værelsestyper. Muligheder og priser fremgår af hjemmesiden, hvor du booker dit ophold

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00. 

 

Velkommen til Nilles Kro

Stemningen er sat, fra I træder ind i kroens lobby, hvor Chesterfield-møblerne skaber en hyggelig stemning. Der er i flere omgange bygget til og om og moderniseret. I dag råder Nilles Kro over 25 værelser og suiter med alle moderne installationer. 

 

Når I er blevet indlogeret, kan I nyde den inkluderede eftermiddagskaffe med lidt sødt til, før det er tid til middag. Køkkenet på Nilles Kro er traditionelt, og I kan glæde jer til at gå til bords og nyde køkkenets gode mad. Til morgen byder Nilles Kro på en stor morgenbuffet med forskelligt brød og rundstykker, pålæg, oste m.m. 

 

Stemningen på kroen er lidt som tilbage i tiden til dengang, hvor Nilles Kro hed Skjoldelev Kro. Oprindeligt var Nilles Kro nemlig en del af landsbyen Skjoldelev, som ligger nogle få hundrede meter vest for kroens nuværende placering. Nilles Kro er en direkte videreførelse af Skjoldelev Kro.

 

Sådan skal I bo

Alle kroens værelser er individuelt indrettet, nogle i gammel stil og andre helt moderne. Alle værelser har eget badeværelse med toilet og brusekabine. Der er fladskærms-tv og gratis wi-fi overalt. 

 

Nilles Kros historie

"Hvor der er en kirke er der også en kro”, siger et gammelt ordsprog. I Skjoldelev var der en kirke, og den kongeligt privilegerede kro lå lidt vest for den. Kirken forsvandt, men kroen levede videre.

 

Fra 1834 var Skjoldelev centrum for en valgkreds, som omfattede 14 kommuner. Indtil 1901 foregik valgene ved håndsoprækning, og folk kom i hundredvis til Skjoldelev på heste og til fods.

 

Når valget havde fundet sted, fejrede man sejren på kroen, og der gik gerne flere dage inden festen ebbede ud. Sommeren har også givet anledning til fest og forsamling. I skoven øst for kroen ligger fortidsmindet Nørreris Voldsted og Niels Ebbesens eg. (Niels Ebbesen, en Nordjysk herremand, der i kampen mod Holstenerne var fører for en lille flok, der 1. april 1340 dræbte Den Kullede Greve). Traditionen tro mødes de lokale ved voldstedet og ser pinsesolen danse.

 

I 1952 etablerede gæstgiveren "Nille" et midlertidigt udskænkningssted, der tilhørte Skjoldelev Kro, men da der blev færre mennesker i landsbyerne, blev kroen nedlagt, men genopstod i form af Nilles Kro. Nille fik bevilling som gæstgiver og beværter og i nye og smukke omgivelser, efterhånden også i nye og smukke bygninger, er Nilles Kro til gavn og glæde for gæsterne, som den har været det i århundrede. 

 

Om omgivelserne

Nørreris Skov ligger lige uden for døren. Her er det oplagt at gå en tur og nyde den friske luft. Skoven rummer flere historiske indslag, bl.a. flere gravhøje, Niels Ebbesens eg og resterne af Nørreris Voldsted.

 

Kroen er også det perfekte udgangspunkt for en dagstur til Aarhus, der ligger en kort køretur væk. Her finder I både Den Gamle By, Aros og den yderst hyggelige bymidte med shoppingmuligheder, restauranter og caféer. 

 

Syd for Nilles Kro, i Højbjerg, ligger fantastiske Moesgård Museum, som kan være oplagt at besøge, hvis I kommer syd fra. Kommer I fra Nord, kan I slå vejen forbi smukke Clausholm Slot. 

 

Anmeldelser

Herunder kan I læse, hvordan Hotel Nilles Kro bliver anmeldt af deres gæster på Tripadvisor. 

 

"Super dejligt hotel

Som altid har vi haft et super dejligt ophold på dette hyggelige hotel. Fine værelser, gode senge, dejlig mad og venligt serviceminded personale. Hyggeligt opholdsareal ved receptionen. Vi kommer helt sikkert igen."

Anmeldt maj 2022

 

"Kan kun varmt anbefales

Alt er i den skønneste orden. Modtagelse, værelser, rent over alt, aften mad super og i varme og hyggelige lokaler og morgenmaden bare helt i orden, personale yderst venligt og imødekommende, virkelig et behageligt ophold man ikke lige glemmer. Det er så absolut ikke den sidste gang vi kommer her."

Anmeldt november 2021

 

 

Hotel-Nilles-Kro.jpg

 

Ophold på Hotel Nilles Kro

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail