Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Stenbjerg Kro & Badehotel

NYHED: Ophold i naturskønne omgivelser i Nationalpark Thy inkl. 2 overnatninger og 2-retters middage. Pris pr. person.

Stenbjerg Kro & Badehotel

NYHED: Ophold i naturskønne omgivelser i Nationalpark Thy inkl. 2 overnatninger og 2-retters middage. Pris pr. person.

I naturskønne omgivelser

I midten af Nationalpark Thy ligger Stenbjerg Kro & Badehotel. Kroens beliggenhed er eminent, når I vil opleve Nationalparken og den omkringliggende natur ved Vesterhavet.

 

Særligt for dette ophold:

  • Prisvenligt ophold tæt på den jyske vestkyst
  • Stenbjerg Kro & Hotel ligger i Nationalpark Thy og området er præget af fantastisk natur
  • Kroens køkken benytter sig af, hvad der er gror og lever i Nationalparken for at opnå et så autentisk resultat som muligt

 

Opholdet inkluderer:

  • 2 overnatninger på Stenbjerg Kro & Badehotel
  • 2-retters middag serveret begge aftener
  • Morgenbuffet begge dage

DEALpris 798 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage i perioderne fra den 10. januar til og med den 1. april 2023 og igen fra den 1. november til og med den 20. december 2023.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Stenbjerg Kro & Badehotel

  • Tillæg ved overnatning fredag og lørdag: 200 kr. pr. værelse pr. nat

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Stenbjerg Kro & Badehotel

Stenbjerg Kro & Badehotel ligger ved Vorupør i hjertet af Nationalpark Thy og er omgivet af de karakteristiske marehalmsklitter på alle sider med duft af saltfrisk hav, gran- og fyr plantage og frodigt agerland.

 

Kroens historie daterer helt tilbage til 1790, men historien fortæller, at krobygningen har været brændt ned og den nuværende hovedbygning er fra sidst i 1940'erne.  

 

Efter et generationsskifte i 2020 har Stefan taget over, og han fortsætter historiefortællingen, i tæt samarbejde med hans mor Henny, om kroen midt i Nationalpark Thy. Nationalparken danner fortsat rammen for kroens aftryk.

 

Kroens beliggenhed i Nationalparken betyder, at kroens køkken tager afsæt i stolte traditioner og lokale råvarer, og kokkene baserer menuen på spisekammeret, man finder i netop den omkransende natur. Det betyder bl.a., at der ikke serveres citron til fisken, da citroner ikke dyrkes i Nationalparken, men derimod er der hjemmesyltede rabarber for en frisk og syrlig smag. Dette er blot ét eksempel på, hvordan kroen har sat sig for at opnå det mest autentiske resultat med de lokale råvarer.

 

Sådan skal I bo

I kommer til at bo på et værelse med eget bad og toilet. Samtlige værelser er udstyret med fladskærms-tv. Der er fælles opholdsstue på kroen. 

 

Der er gratis wi-fi overalt på stedet samt gratis parkering. 

 

Fantastiske oplevelser

Nationalpark Thy går fra Agger Tange i Syd til Hanstholm i Nord. Ca. i midten finder I Stenbjerg Kro & Badehotel, og kroens placering giver helt naturligt nogle naturrige oplevelser. 

 

200 meter fra kroen finder I Klitplantagen, der er en del af Nationalpark Thy. 

 

Fra kroen er der ca. 2 km til Vesterhavet og Stenbjerg Landingsplads, og var stedet for kystfiskerne, der skulle have trukket deres både op på land. Fiskerne byggede selv landingspladsen i 1900, så de kunne sidde i læ og forberede fangsten. 

 

Fra Stenbjerg Landingsplads finder I kilometervis af sandstrand langs Vesterhavet, hvor I kan gå dejlige ture og mærke den friske Vesterhavsluft. 

 

Kyststrækningen fra Agger Tange til Hanstholm har fået tilnavnet Cold Hawaii af surferne. Strækningen har nogle helt specielle vindforhold, der minder om Hawaiis forhold - og altså gør området eminent for surfing. At se surferne på bølgerne er en oplevelse i sig selv. 

 

Mod syd kan I besøge Lodbjerg Fyr. Det er en velbesøgt perle, hvor I kan få en smuk udsigt ud over den sydlige del af Nationalpark Thy. 

 

Mod nord i Hanstholm finder I Bunkermuseum Hanstholm, Danmarks største bunkermuseum, hvor I bl.a. kan se, hvordan soldaterne levede under Anden Verdenskrig. 

 

Det er også i Hanstholm, nærmere på Hanstholm Havn, at I kan opleve Danmarks største konsumfiskeri (fisk, der anvendes til fødevarer for mennesker).

 

 

Stenbjerg-Kro-&-Badehotel.jpg

Ophold på Stenbjerg Kro & Badehotel

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail