Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Island

Oplev det helt unikke ø-rige inkl. 3 overnatninger på hotel og udflugter med lokal guide/rejseleder. Rejs fra BLL/CPH i mar.-maj.

Island

Oplev det helt unikke ø-rige inkl. 3 overnatninger på hotel og udflugter med lokal guide/rejseleder. Rejs fra BLL/CPH i mar.-maj.

Ø-rigets højdepunkter

Oplev noget af det bedste, Island har at tilbyde, på denne rejse med Vilholdt Rejser. I kommer til at bo på et 4-stjernet hotel i den charmerende by Selfoss og kommer på masser af spændende udflugter.

 

Med på udflugterne er en lokalkendt guide/rejseleder, som har et fantastisk kendskab til øens befolkning, natur og kultur. Transporten til de forskellige udflugter foregår i bus, hvor I kan slappe af og suge til jer af de mange oplevelser undervejs.

 

Særligt for denne rejse:

 • Unik naturoplevelse
 • Skræddersyet rejse med Islands højdepunkter
 • Lokalkendt guide/rejseleder

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København - Keflavik t/r 
 • Alle skatter og afgifter
 • 23 kg check in-bagage og 10 kg håndbagage
 • Alle transfers og bustransport som beskrevet
 • 3 overnatninger på 4* Hotel Selfoss
 • Morgenbuffet alle dage
 • Besøg og bad i Secret Lagoon på Fludir
 • Heldagsudflugt til Den Gyldne Cirkel
 • Reykjavik sightseeing på hjemrejsedagen
 • Dansktalende rejseleder på alle udflugter

 

Vælg mellem følgende rejseperioder:

 

Billund:

 • Den 31. marts - 3. april 2023
  DEALpris 6.495 kr.
 • Den 12. maj - 15. maj 2023
  DEALpris 6.895 kr.
 • Den 19. maj - 22. maj 2023
  DEALpris 6.895 kr. 

 

København:

 • Den 24. marts - 27. marts 2023
  DEALpris 5.495 kr.
 • Den 31. marts - 4. april 2023
  DEALpris 6.895 kr.
 • Den 21. april - 24. april 2023
  DEALpris 6.545 kr.
 • Den 12. maj - 15. maj 2023
  DEALpris 6.895 kr.
 • Den 19. maj - 22. maj 2023
  DEALpris 6.895 kr. 

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. 

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Vilholdt Rejser. 

 • Enkeltværelsestillæg: 1.495 kr. pr. person
 • Farvelmiddag på Hotel Selfoss: 520 kr. pr. person
 • Heldagsudflugt til Sydkysten: 745 kr. pr. person
 • Afbestillings- og rejseforsikringer: Kontakt Vilholdt Rejser for nærmere information

 

Program

Dag 1: Ankomst til Island

I ankommer til Keflavik Lufthavn. Jeres rejseleder tager imod jer og kører jer til overnatningsstedet.

 

Dag 2: Dag på egen hånd

Dagen kan benyttes til afslapning på hotellet, vandre i området eller eventuelt tilkøbe udflugten til Sydkysten.

 

Det er helt oplagt at tage de gode vandresko på og begive sig ud i det fantastiske landskab, som omgiver Hotel Selfoss.

 

Hvis I er til ren afslapning, er Hotel Selfoss også en oplagt base for det. Mod et tillæg kan I nyde hotellets spa i ægte islandsk tema med ild og is - prøv f.eks de tropiske regnskovsbrusere eller få en skøn behandling med massage (mod betaling). 

 

Ønsker I at tage på en guidet tur til Sydkysten, kan det ske på denne dag. Læs mere nedenfor. 

 

Udflugt til Sydkysten - vulkaner og vandfald - Selfoss TILKØB

Efter en dejlig morgenmad på hotellet, tager I på en særdeles spændende og oplevelsesrig dag i sagaernes og vulkanernes verden sammen med jeres dansktalende guide. I færdes i området, der dannede baggrund for de islandske sagaer, herunder den mest læste og dramatiske Njals saga. I kører mod syd til det betagende vandfald Seljalandsfoss og det billedskønne Skógafoss. Herefter tager I videre til Vik-området ved den mægtige vulkanske bjergkæde Eyjafjöll, hvor vulkanerne Eyjafjallajökull og Katla ligger og ulmer i baggrunden. Inden turen går tilbage, skal I naturligvis også besøge den imponerende Sorte Strand.

 

Dagens tema er natur, vulkaner og de islandske sagaer, og undervejs nyder I fortællinger fra den dramatiske landnamstid, og samtidig oplever I storslåede naturscenarier, betagende vandfald og majestætiske bjerge, gletchere og vulkaner.

 

Seværdigheder: Seljalandsfoss, Skógafoss, Solheimajokull, Den sorte strand, Vik.

 

Dag 3: Den Gyldne Cirkel - Secret Lagoon

På denne dag skal I opleve tre fantastiske naturfænomener – nationalparken Þingvellir, Gullfoss og Geysir.

 

Þingvellir Nationalpark betragtes næsten som et helligt sted i Island. Her blev det islandske parlament etableret i år 930 og er af stor historisk, kulturel og geologisk betydning. I Þingvellir kan I tydeligt se, hvordan de eurasiske og nordamerikanske plader glider fra hinanden. I står bogstaveligt talt på grænsen mellem Europa og Amerika. Þingvellir er på UNESCO’s verdensarvsliste.

 

Gullfoss anses af mange for at være det smukkeste vandfald i Island. Det ikoniske vandfald, der fodres af den næststørste gletsjer i Island, Langjökull, falder 32 meter ind i en slugt og tilbyder en fantastisk udsigt omgivet af op til 70 meter høje klipper. Mærk den enorme mængde energi og kraft, det smukke vand Gullfoss kan præstere, mens I går langs dets brusende storhed. Her passerer 109 kubikmeter vand – hvert sekund! 

 

Geysir er en af Islands største, naturlige attraktioner og har lagt navn til alle gejsere i verden. Gejsere er et sjældent naturfænomen, og den oprindelige gejser er stort set inaktiv i dag. Men naboen, Strokkur, eksploderer ca. hvert 5.-10. minut med en 20-40 meter høj vandfontæne.

 

Denne dag skal I også besøge et af Islands termiske vidundere, nemlig den varme kilde Secret Lagoon. Det er en skjult perle, hvor I kan bade i 38-40 grader celsius varmt vand hele året rundt. Det er blandt Islands ældste, naturlige svømmebade. Her kan I slappe af efter en dag, der helt sikkert har efterladt sig mange indtryk at fordøje.

 

Om aftenen er det muligt at tilkøbe en "farvel-middag" på hotellet.

 

Seværdigheder: Þingvellir, Gulfoss, Geysir og Secret Lagoon

 

Dag 4: Reykjavik - hjemrejse

Efter en tidlig morgenmad kører I fra hotellet til hovedstaden Reykjavik, hvor I får en guidet tur i verdens mindste storby. 

 

Efter nogle oplevelsesrige dage i Sagaøens fortryllende natur, er det nu tid til at drage hjem igen - med minder for livet.

 

Afgang fra Keflavik.

 

Hotel Selfoss

Det 4-stjernede Hotel Selfoss er beliggende i byen Selfoss sydøst for Reykjavik og cirka en times kørsel fra lufthavnen.

 

Hotel Selfoss har en smuk og dejlig beliggenhed på bakken af elven Ölfusá, og der er en betagende udsigt fra hotellets elegante restaurant. Hotellet byder foruden restauranten på en bar, og derudover er der gratis wi-fi på hele hotellet. Er I heldige, kan I nyde nordlyset herfra.

 

Det moderne spahotel byder på åben pejs og eksklusiv lounge og er også hjemsted for gourmetrestauranten Riverside, der leverer madoplever med lokale råvarer af høj klasse.

 

Prøv også hotellets spa (mod tillæg), der er holdt i ægte islandsk tema med ild og is. Her kan I få en oplevelse, I sent glemmer. I har mulighed for at opleve dampbad, sauna, varmtvandsbassin, tropiske regnskovsbrusere, massage, spabehandlinger, beauty salon, afslapningsrum, lounge og bar.

 

Om rejselederne

Med på udflugterne er en lokal guide/rejseleder, som har et fantastisk kendskab til øens befolkning, natur og geografi samt kultur. Rejselederen er født og opvokset på Island, men har også boet i Danmark, og rejselederen har derfor et godt kendskab til begge kulturer. 

 

Rejsen krydres med fortællinger og anekdoter samt gode fortællinger om kulturen og Islands historie. I får derfor et grundigt indblik i alt, hvad Island har at byde på.

 

Flyinformation 

Der flyves med Icelandair. Alle tider er lokale tider.

 

Flytider Billund:

 • Afgang Billund kl. 22.30
  Ankomst Keflavik kl. 23.25
 • Afgang Keflavik kl. 16.35
  Ankomst Billund kl. 21.30

 

Flytider København:

Afrejse den 24. marts 2023:

 • Afgang København kl. 20.05
  Ankomst Keflavik kl. 22.30
 • Afgang Keflavik kl. 14.00
  Ankomst København kl. 19.15

 

Afrejse den 31. marts og afrejse i april og maj 2023:

 • Afgang København kl. 07.30
  Ankomst Keflavik kl. 08.40
 • Afgang Keflavik kl. 14.00
  Ankomst København kl. 19.15

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Om Vilholdt Rejser

Vilholdt Rejser blev etableret i juni 2015 og specialiserer sig i rejseoplevelser til Island, Færøerne og Grønland. I 2017 åbnede de en filial i Island, og de er derfor det eneste rejsebureau i Danmark, der retmæssigt kan kalde sig turoperatører i Island.

 

Hos Vilholdt Rejser er de meget stolte af deres kvalificerede chauffører, guides og hele det professionelle team, som har stor erfaring i rejsebranchen. De lægger stor vægt på, at deres dansktalende guider har en humoristisk sans, har erfaring med at arbejde sammen med mennesker, og at de foruden et stort lokalt kendskab til Island, befolkningen og naturen, også har et godt kendskab til dansk kultur.

 

Læs også Vilholdt Rejsers bedømmelser på Trustpilot.

 

Vilholdt Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2615.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Rejse til Island

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail