Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Løgstør Badehotel

Fantastisk beliggenhed ved Limfjorden! 1-2 overnatninger med kaffe og sødt, 3-retters middag m.m. Pris for 2.

Løgstør Badehotel

Fantastisk beliggenhed ved Limfjorden! 1-2 overnatninger med kaffe og sødt, 3-retters middag m.m. Pris for 2.

Det gode udgangspunkt

Løgstør er kendt som Nordjyllands Muslingeby, og her går gastronomi, kunst, kultur, musik og historie op i en højere enhed. I byen kan I gå på opdagelse i gamle gader med små huse bygget til 1800-tallets fiskere og sømænd og se byens maritime historie udfolde sig.

 

Løgstør byder på oplevelser både til lands og til vands, og med et ophold på Løgstør Badehotel - Hotel du Nord har I et godt udgangspunkt for at se nærmere på en af Danmarks absolut skønneste egne.

 

Særligt for dette ophold:

 • Fantastisk beliggende hotel med Limfjorden på den anden side af gaden
 • Er I heldige, kan I måske se sæler på helt nært hold, der ligger og soler sig på stenene langs Limfjorden
 • Mulighed for at tage til Livø og opleve øens fantastiske, uspolerede natur

 

Vælg mellem følgende ophold:

 

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i charmerende dobbeltværelse
 • Eftermiddagskaffe/-te med sødt
 • 3-retters middag serveret til aften i Restaurant Frederik den VII eller på visse dage på Løgstør Parkhotel  
 • Stor dansk morgenbuffet

DEALpris 798 kr. Normalpris 2.117 kr. Spar 62 %

 

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i charmerende dobbeltværelse
 • Eftermiddagskaffe/-te med sødt begge dage
 • 3-retters middag serveret til aften begge dage i Restaurant Frederik den VII eller på visse dage på Løgstør Parkhotel
 • Stor dansk morgenbuffet

DEALpris 1.398 kr. Normalpris 4.234 kr. Spar 66 %

 

Prisen er for 2 personer.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst på alle åbningsdage til og med den 1. december 2023.

 

Vær opmærksom på, at opholdet ikke kan benyttes i juli og august 2023.

 

Tilkøb og tillæg

Aftales og afregnes direkte med Løgstør Badehotel.

 • Weekendtillæg ved overnatning fredag eller lørdag: 250 kr. pr. værelse pr. nat
 • Det er muligt at opgradere til andre værelsestyper. Muligheder og priser fremgår af hjemmesiden, hvor du booker dit ophold
 • Menuen kan ikke ændres, men der kan tilkøbes specielle retter, hvis du har særlige ønsker f.eks. i forbindelse med allergier eller diæter

 

Opholdene indeholder kun slutrengøring. 

 

Bemærk, at aftenmenuen på visse dage serveres på Restaurant Toftebjerg, der er beliggende på søsterhotellet Løgstør Parkhotel. 

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Løgstør Badehotel

Det 165 år gamle badehotel ligger på havnefronten i den hyggelige nordjyske by Løgstør. Hotellet har en betagende udsigt over Limfjorden - hvis I er heldige kan I fra havnefronten se sæler lege rundt eller sole sig i Limfjorden. 

 

Hotellet er velbevaret og -renoveret, så det i dag fremstår i pæn og charmerende maritim stil.

 

Restaurant Frederik den VII

På hotellets restaurant, Restaurant Frederik den VII, er personlig betjening, glæden ved kulinariske oplevelser og årstidernes bedste råvarer en selvfølge. Her serveres dejlige klassikere fra det danske køkken som f.eks. byens bedste og største wienerschnitzel med det hele, stegt flæsk ad libitum og den uundværlige bøf bearnaise.

 

Når vejret tillader det, serverer de også mad på deres fortovsrestaurant med den smukkeste og mest betagende udsigt over Limfjorden. Når I er mætte, kan I slentre en tur på den charmerende havnefront. 

 

Restaurant Toftebjerg på Løgstør Parkhotel

På visse dage serveres jeres aftenmenu på Restaurant Toftebjerg, som ligger på søsterhotellet, Løgstør Parkhotel, hvor de dygtige kokke laver mad på højt niveau. Menukortet følger årstiderne og udskiftes typisk en gang om måneden.

 

Sådan skal I bo

Hotellets værelser er lyse og personligt indrettede, alle med eget bad/toilet, fladskærms-tv og gratis internet. Flere af værelserne har smuk udsigt over havnemiljøet og Limfjorden.

 

Oplevelser i området

Under jeres ophold anbefaler vi, at I giver jer tid til at nyde en vandretur på havnen, tage en snak med de lokale fiskere og besøge det hyggelige Limfjordsmuseum, Det Maritime Oplevelsescenter eller Glenholm Vingård, der er beliggende kun få kilometer fra hotellet. Det er også i Løgstør, at I finder vikingeborgen Aggersborg mod nord og Vitskøl Kloster mod syd.

 

Et besøg på fantastiske Livø er et must, når man er på disse kanter. Der er uspoleret natur med alle sælerne, prægtige heder, stilfærdige sejlture, dybe slugter og høje skrænter.

 

Det kan også anbefales at køre en tur i området - der er meget flot natur - også i mindre godt vejr. Skov, fjord og hede appellerer alle generelt til udendørsaktiviteter.

 

Løgstørs handelsliv byder på alt fra specialbutikker med lækre nordjyske fødevarespecialiteter til et kæmpestort udvalg i alt, hvad hjertet måtte begære af tøj, sko med mere.

 

Kanalen - ét af Nordjyllands Syv Vidundere  

Og så er der Frederik den VII's Kanal, Limfjorden og Limfjordsmuseet med det maritime oplevelsescenter. Kanalen er udnævnt til et af Nordjyllands Syv Vidundere og er med sine 4,4 kilometer museets største "museumsgenstand".

 

Men den er mere end det. Den er levende historie og kan opleves enten ved at gå turen eller tage med på en guidet sejltur med Limfjordsmuseets turbåd Grevinde Danner. På Limfjordsmuseet er der en ny, stor udstilling, som i 2009 blev nomineret til den danske museumspris.

 

Spil golf

I gå-afstand fra bycentrum ligger golfbanen med den fantastiske udsigt over Limfjorden fra alle 18 huller på mesterskabsbanen og fra de 9 huller på en af Danmarks bedste Pay and Play-baner. 

 

 

Løgstør-Badehotel---Du-Nord.jpg

Ophold på Løgstør Badehotel

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail