Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Tæt på strand og by

NYHED: Nyd tosomheden på Hotel Sønderborg Strand og glæd jer til 1 overnatning med 2-retters middag m.m. Pris pr. person.

Tæt på strand og by

NYHED: Nyd tosomheden på Hotel Sønderborg Strand og glæd jer til 1 overnatning med 2-retters middag m.m. Pris pr. person.

Omgivet af smuk natur

Hotel Sønderborg Strand ligger direkte ud til stranden i naturskønne og historiske omgivelser - kun 250 meter fra Sønderborgs centrum. Fra hotellet kan I nyde udsigten til Flensborg fjord og Alssund, og overfor hotellet ligger det smukke Sønderborg Slot. Tæt på finder I også lystbådehavnen, skov og den dejlige natur på Als. 

 

Den unikke placering ved både strand og by kombineret med hotellets restaurant, der byder på en formidabel fjordudsigt, gør Hotel Sønderborg Strand til det helt rette sted for et romantisk ophold.

 

I kan godt begynde at glæde jer! 

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
 • 2-retters middag
 • Morgenmadsbuffet
 • Velkomstdrink

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe 1 værdibevis, men betale enkeltværelsestillæg. Se mere under "Praktisk info".

 

Om Hotel Sønderborg Strand 

Hotel Sønderborg Strand kan bryste sig af hele 95 velindrettede værelser, der er fordelt på fem kategorier - og mange af dem med en pragtfuld udsigt over vandet. 

 

I den hyggelige restaurant Bellevue, som byder på en direkte udsigt over Alssund Fjorden, er der plads og tid til at nyde samværet i smukke omgivelser. Er solen fremme, kan I sidde på hotellets store terrasse med havblik - perfekt til spisning eller kaffe.

 

I køkkenet arbejder de dygtige kokke efter sæsonen og de nye trends, mens traditionen stadig holdes i hævd. Kun de bedste råvarer tages i brug, og alt tilberedes fra bunden.

 

Forslag til oplevelser i nærheden:

 • Historiecenter Dybbøl Banke - Kom tæt på Danmarkshistorien og slaget ved Dybbøl i 1864.
 • Sønderborg Slot – Slottet byder på næsten 800 års historie, som skildres gennem forskellige udstillinger.
 • Smukke møller – I området findes mange smukke møller, og flere har historisk betydning.
 • Sønderborg bymidte – Sønderborg er en charmerende by, og i bymidten finder I mange spændende butikker, caféer og restauranter.
 • Hjertestien – I Sønderborg by kan I følge hjertestien, der er en 5 km lang vandrerrute. Den både starter og slutter på Kirketorvet ved Sct. Marie Kirke og er en smuk tur gennem byen.
 • Danfoss Universe – På Als kan I lege jer til viden om både naturvidenskab og teknologi i den spændende oplevelsespark for børn og voksne.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle åbningsdage til og med den 1. maj 2023. Tjek ind kan ske fra kl. 15, og tjek ud skal ske senest kl. 11.

 

Tilkøb og tillæg

Aftales og afregnes direkte med Hotel Sønderborg Strand.

 • Enkeltværelsestillæg: 350 kr. pr. nat
 • Sæsontillæg for ankomst i august: 200 kr. pr. person pr. nat
 • Opgradering til superior værelse: 150 kr. pr. person pr. nat
 • Mulighed for ekstra opredning for børn under 160 cm: Forhør jer hos Hotel Sønderborg Strand 

 

Reservation skal ske til Hotel Sønderborg Strand på tlf.: 74 42 19 00 eller hotel@sonderborgstrand.dk. Husk at oplyse, at opholdet er købt hos Deal.dk, værdibevis-ID og kode samt dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hotel Sønderborg Strand er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Hotel Sønderborg Strand.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

 

Hotel-Sønderborg-Strand.jpg

Ophold på Hotel Sønderborg Strand

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail